Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Четвер, 25-04-2024, 02:28:56
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 25-04-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Львів Форум Львовская обл Червоноград » www.4grad.at.ua » Розмови про різні речі » Інтернет в Червонограді (Переваги та недоліки різних провайдерів)
Інтернет в Червонограді
oahieievaДата: Середа, 10-12-2008, 19:15:28 | Повідомлення # 1
Група: Видалені





Я підключена до ВАТ " Укртелеком " по ADSL , швидкість 512 Кбіт/с 100 грн. за місяць за необмежений трафік вже рік, хочу збільшити швидкість на 1Мбіт/с за 150 грн. , але може краще купити стартовий пакет від Utel за 50 грн. та використовувати по 10коп за 1Мбайт але не впевнена що швидкість краще ніж по ADSL .Хто має вже Інтернет від Utel ? smile [color=orange]
 
ГостьДата: П`ятниця, 26-12-2008, 21:35:52 | Повідомлення # 2
Група: Гости





По перше не тре розказувати про ті самі чи не ті самі моделі поки самі не перевірите начинку, з ДЛінками нічого на угад неможна казати, не одні обламалися.
По друге не тре узагальнювати всі серії 2500 і т п, тре ЧІТКО розрізняти DLink DSL-2xx0U і DLink DSL-2xx0U/BRU. Дійсно зараз ДЛінки почали намахувати людей і продавати під маркою U версії з BRU, на коробці не помітите, тільки на етікетці під модемом. Ці BRU - це здешевлений варіант, який зараз глючить страшно в режимі роутера, висне, не відновлює нет при обриві, неможе нормально працювати в режимі 24/7 і т п. Їх розрізнити можна по кольору кооробки (знаю для версій 2500 і 2540, в U вона синя, а в BRU оранжева). Нажаль в продажі зараз тільки BRU, тому я і казав шоб ДЛінків зараз не брали. Хоча зараз працюють народні умільці, які помагають вирішити проблему з цими модемами, створюючи свої прошивки виправлені і ніби получається.
DSL-2600U/BRU/C - як бачимо такий самий бру, тому хз як там насправді, але тут тре пробувати самому, якщо працюватиме місяць в режимі 24/7 без лагів, то може він уникнув тих недоліків шо мають його молодші брати. Також замітив, що 2500 і 2540 БРУ неможуть підняти зєднання самі після скачків напруги. Помагає тільки ресет.
 
4gradДата: П`ятниця, 26-12-2008, 22:20:08 | Повідомлення # 3
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 36
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Перевага технології UMTS перед EDGE, GPRS та GSM мережами в GSM-охороні та GSM-сигналізаціях. PDF Друк E-mail
Дана стаття розповідає про мобільних мережах другого і третього покоління. Описуються такі технології як GSM, GPRS, EDGE і UMTS. Їх переваги і недоліки, а також етапи розвитку даних технологій на території Росії.
GSM

Для початку розберемося, що таке GSM. GSM (від назви групи Groupe Spécial Mobile, згодом перейменований у Global System for Mobile Communications) - глобальний цифровий стандарт для мобільного стільникового зв'язку. Розроблений під егідою Європейського інституту стандартизації електрозв'язку (ETSI) наприкінці 80-х років.

GSM відноситься до мереж другого покоління (2 Generation), хоча на 2006 рік умовно знаходиться у фазі 2,5 G (1G - аналогова стільниковий зв'язок, 2G - цифрова стільниковий зв'язок, 3G - широкосмуговий цифрова стільниковий зв'язок, комутоване багатоцільовими комп'ютерними мережами, в тому числі Інтернет). GSM на сьогоднішній день є найбільш поширеним стандартом зв'язку. За даними асоціації GSMA на цей стандарт припадає 82% світового ринку мобільного зв'язку, 29% населення земної кулі використовує глобальні технології GSM. У GSMA в даний час входять оператори більш ніж 210 країн і територій.
GPRS
GPRS абревіатура розшифровується як General Packet Radio Service. GPRS - це пакетна система передачі даних, що функціонує аналогічно з мережею Інтернет. Весь потік даних відправника розбивається на окремі пакети і потім доставляється адресату, де пакети збираються воєдино, і зовсім необов'язково, що всі пакети підуть одним маршрутом. У разі початку GPRS сесії кожному GPRS терміналу присвоюється свій унікальний адресу, протокол GPRS прозорий для TCP / IP, тому інтеграція GPRS мережі з Інтернетом відбувається непомітно для кінцевого користувача. А тепер, GPRS - це своєрідна надбудова технологією мобільного зв'язку GSM, що дозволяє передавати дані на значно швидше, ніж у звичайній GSM-мережі. Якщо в GSM-мережі можна отримати максимум 14,4 Кбіт / с, то теоретичний максимум у GPRS складає 171,2 Кбіт / с при повному використанні, але на практиці вона коливається в межах 56 Кбіт / сек.
EDGE

Технологія EDGE (Enhanced Data Rates for GSM Evolution) це проміжний етап між технологією GPRS та стандартами зв'язку покоління 3G, наприклад, технологією UMTS (Universal Mobile Telecommunications System - Універсальна система мобільного зв'язку). EDGE дозволяє отримувати доступ до мережі з ще більшою швидкістю. У порівнянні з GPRS швидкість з'єднання через EDGE більше приблизно в три рази. Якщо GSM підтримує швидкість 9,6 кбіт / с, то у GPRS вона зростає до 172 кбіт / c, а в EDGE до 384 кбіт / с (теоретичне значення).

Основна перевага EDGE перед GPRS це звичайно швидкість. При аналогічній тарифікації абонент може передавати великі обсяги інформації за той же час і при тій же кількості використовуваних таймслотов в радіоефірі, що і через GPRS. Тарифікація знову ж таки залежить не від тривалості з'єднання, а від обсягу переданих даних. У підсумку, використання послуг доступу до WAP ресурсів, в Інтернет, передача MMS-повідомлень стають більш ефективними. Крім того, EDGE дає можливість більш впевнено здійснювати такі операції, як скачування відео і MP3 файлів, перегляду відеороликів, відправка та отримання електронних листів з вкладеними додатками.
UMTS

UMTS, Універсальна система мобільного зв'язку (Universal Mobile Telecommunications System, УСМС) - технологія стільникового зв'язку, що відноситься до третього покоління.

УСМС (UMTS) дозволяє підтримувати швидкість передачі інформації на теоретичному рівні не менше 14 Мбіт / сек. при використанні технологія бездротового широкосмугового радіозв'язку, що використовує пакетну передачу даних, так званої HSDPA (High-Speed Packet Access - високошвидкісна пакетна передача даних). Однак в даний момент найбільш високими швидкостями вважаються 384 Кбіт / сек для мобільних станцій технології R99 і 3,6 Мбіт / сек для станцій HSDPA у режимі передачі даних від базової станції до мобільного терміналу. Але і це є безсумнівним прогресом у порівнянні з другим і третім поколінням мереж зв'язку, і поряд з іншими технологіями бездротової передачі даних (PHS, WLAN) дозволяє отримати доступ до всесвітньої павутини та інших сервісів за допомогою використання мобільних станцій.

Починаючи з 2006 року, в мережах УСМС повсюдно поширюється технологія високошвидкісної пакетної передачі даних від базової станції до мобільного терміналу HSDPA, яку прийнято відносити до мереж покоління «3,5 G». До початку 2008 року HSDPA підтримувала швидкість передачі даних в режимі «від базової станції до мобільного терміналу» до 7,2 Мбіт / сек. У довгостроковій перспективі планується еволюція УСМС в мережі четвертого покоління 4G, що дозволяють базовим станціям передавати і приймати інформацію на швидкості 100 Мбіт / сек і 50 Мбіт / сек відповідно, завдяки усовершенствованному використання повітряного середовища.

УСМС дозволяє користувачам проводити сеанси відеоконференцій за допомогою мобільного терміналу, однак досвід роботи операторів зв'язку Японії та деяких інших країн показав невисокий інтерес абонентів до даної послуги. Набагато більш перспективним є розвиток сервісів, що пропонують завантаження музичного та відео контенту: високий попит на послуги такого роду було продемонстровано в мережах 2,5 G.

За результатами конкурсу на отримання ліцензій для надання послуг стільникового зв'язку в стандарті UMTS на території Росії переможцями виявилися три найбільших оператора стандарту GSM в РФ: в квітні 2007 року необхідні дозволи були видані ВАТ «Мобільні Теле Системи» (МТС), ВАТ «Вимпелком» ( торгова марка Бі Лайн) і ВАТ «МегаФон». Першим російським оператором, що запустив мережу третього покоління в комерційну експлуатацію, став "Північно-Західний філія ВАТ« Мегафон »": на початку жовтня 2007 року компанія ввела в дію мережа з 30 базових станцій на території м. Санкт-Петербурга, а до кінця 2008 р. планує збудувати на Північно-Заході 1000 базових станцій з підтримкою UMTS / HSDPA і повністю покрити мережею 3G Петербург. 28 травня 2008 м. мережу 3G з підтримкою технології HSDPA у Петербурзі запустила в комерційну експлуатацію компанія МТС. А 15 липня 2008 року компанія МТС в Сочі запустила в комерційну експлуатацію мережу 3G з підтримкою технології HSDPA. Це дозволило МТС стати другим оператором Росії, розпочати надання послуг зв'язку 3G - UMTS.

 
4gradДата: П`ятниця, 26-12-2008, 22:24:05 | Повідомлення # 4
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 36
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
2,75 G: EDGE

Ще одна технологія, яка є черговим кроком від 2G до 3G, називається EDGE (Enhanced Data for Global Evolution). EDGE може існувати в кількох видах, зокрема, нас цікавить та його різновид, яка виступає як розширення стандарту GPRS - то є EDGE в такому варіанті буде називатися EGPRS (Enchanged GPRS).

Теоретично EGPRS здатний забезпечити пропускну здатність понад 380 Кбіт / с. Підтримка EGPRS не вимагає серйозної модифікації обладнання оператора, однак, дозволяє значно збільшити швидкість передачі даних.

Подальший розвиток EDGE полягає в поліпшенні обробки даних з різними вимогами до якості передачі даних (QoS - Quality of Service). Підтримка різних рівнів QoS дозволить максимально наблизити нові реалізації EDGE до мереж третього покоління, зокрема, до стандарту UMTS.

3G: UMTS

Головна вимога до мереж третього покоління, висунуті Міжнародним Телекоммунікаціонним Союзом (ITU), звучить просто: вони повинні забезпечувати відеозв'язок з мінімальним роздільною здатністю 320х240 (тобто QVGA). Для цього мережа повинна підтримувати пропускну здатність не менш ніж у 384 Кбіт / с. Підтримка відеозв'язку вимагає, щоб мережа надала абоненту гарантована якість сервісу - то є, починаючи сеанс відеозв'язку, що абонент повинен бути впевнений, що зв'язок буде надійною, що йому не доведеться слухати уривки фраз свого співрозмовника і дивитися на дергающееся зображення.

UMTS (Universal Mobile Telecommunications System) - це стандарт стільникового зв'язку третього покоління, який заснований на вдосконаленій GSM-мережі з застосуванням радіоінтерфейса WCDMA (Wideband Code Division Multiple Access). WCDMA дозволяє передавати дані зі швидкістю до 2 Мбіт / с на невеликих відстанях і забезпечує до 384 Мбіт / с (що відповідає мінімальним вимогам до 3G-мереж) на великий далекості від базової станції, в тому числі - якщо абонент знаходиться в русі.

Мобільні технології

Сучасний UMTS-телефон

Що цікаво, розвиток мереж третього покоління в даний час йде досить повільно. Справа, очевидно, в тому, що модифікація GSM-мереж для підтримки GPRS та EDGE не вимагає величезних капіталовкладень (але наближає швидкості передачі даних до 3G), а так же в тому, що найбільш очікувана послуга мереж третього покоління - відеозв'язок - виявилася не надто затребувана споживачами. Звичайно, 3G-мережі розвиваються, але 2,5 G-мережі поки обгоняют їх. Мережі третього покоління впроваджуються і в Росії-про це трохи пізніше, а поки розглянемо подальший розвиток мобільного зв'язку.

3,5 G: HSDPA

HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) - цей стандарт є надбудовою над UMTS-мережами. Теоретично HSDPA здатний забезпечити пропускну спроможність у 14,4 Мбіт / с. Поки що на практиці досягнута швидкість до 3,6 Мбіт / с, що, з огляду на сьогоднішні реалії, не так вже й мало. Цю технологію називають перехідною між мережами третього покоління та мережами четвертого, називаючи третім з половиною (3,5 G) поколінням мобільного зв'язку.

Мобільні технології

Сучасний HSDPA-телефон

Гідність HSDPA полягають у тому, що вона здатна забезпечити високу швидкість зв'язку навіть на максимально можливому видаленні від базової станції. Мінус технології - в тому, що висока швидкість доступна лише для отримання даних, а відправка інформації з пристрою, що підтримує HSDPA, здійснюється на швидкості, що не перевищує 384 Кбіт / с. Усунути проблеми HSDPA покликана технологія HSUPA - черговий крок від 3G до 4G.

3,75 G: HSUPA

HSUPA (High Speed Uplink Packet Access) - ця технологія дозволяє збільшити швидкість відправки даних з мобільного пристрою до 5,76 Мбіт / с. На даний момент ведеться підготовка до практичних випробувань HSUPA по всьому світу.

Але це - далеко не все - на черзі - четверте покоління мобільного зв'язку.

4G: HSOPA

Мережі четвертого покоління, за стандартами ITU, повинні підтримувати швидкість передачі даних як мінімум в 100 Мбіт / с. Причому це - для мобільних пристроїв. Стаціонарні 4G-пристрої повинні спілкуватися із зовнішнім світом на швидкості в 1 Гбіт / с. Це дуже багато, але розробники стандартів виходять з того, що в майбутньому різко зросте обсяг інформації, циркулюючої по мобільних мереж.

Зокрема, один зі стандартів, який підтримує початкові вимоги до 4G-мереж (до нього будуть модернізовані UMTS-системи), називається HSOPA (High Speed OFDM Packet Access). Для HSOPA буде використаний повністю новий радіопередачі, несумісний з WCDMA. Стандарт буде підтримувати 100 Мбіт / с для завантаження інформації (downlink) та 50 Мбіт / с для вивантаження (uplink). Пробні випробування HSOPA плануються на 2007 рік.

Мережі четвертого покоління - це справа майбутнього. Зараз пропоную подивитися на сьогоднішній день технологій мобільного зв'язку в Росії.

Мобільні технології в Росії

На сьогоднішній день в Росії розгорнуті переважно мережі 2,5 G - то є GPRS-мережі. GPRS - це реальна альтернатива іншим видам доступу в Інтернет. Наприклад, якщо ви користуєтесь звичайним модемним доступом з платою за час з'єднання, але при цьому хочете без особливих витрат бути завжди OnLine (наприклад, в ICQ або іншій системі обміну повідомленнями) - GPRS допоможе вам у цьому. А якщо вам потрібен доступ до Інтернету, що називається, завжди і скрізь - без GPRS так само не обійтися.

В даний час можна спостерігати впровадження EDGE - ця технологія має всі шанси стати такою ж поширеною популярною, як і GPRS.

23 жовтня 2006 року на засіданні Державної комісії з радіочастот було прийнято рішення про виділення діапазонів частот для створення на території РФ мереж стандарту UMTS. У підсумку нам з вами залишається лише чекати, коли оператори мобільного зв'язку запропонують нам нові послуги для 3G-мереж, а продавці мобільників виложат на прилавки 3G-телефони.

 
4gradДата: П`ятниця, 26-12-2008, 22:41:00 | Повідомлення # 5
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 36
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
2G, 3G, 3.5G, 3.75G ... Технології мобільного зв'язку дробятся і множаться
http://4grad.at.ua/blog/2008-12-27-71

Технології мобільного зв'язку дробятся і множаться Читати далі »»»»

 
ГостьДата: П`ятниця, 28-05-2010, 16:44:32 | Повідомлення # 6
Група: Гости





В Червонограді ловить хоть якийсь 3g інтернет?
 
Львів Форум Львовская обл Червоноград » www.4grad.at.ua » Розмови про різні речі » Інтернет в Червонограді (Переваги та недоліки різних провайдерів)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024