Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Понеділок, 20-05-2024, 08:59:13
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 20-05-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Серпень » 17 » ВЗГЛЯД: Москва ставить на Юлю Росія Взгляд
14:48:16
ВЗГЛЯД: Москва ставить на Юлю Росія Взгляд

Росія Взгляд



Секретаріат Президента України підозрює свого затятого союзника – лідера БЮТ і прем'єр-міністра Юлію Тимошенко – в зв'язках з Кремлем. Зокрема, прибічники Ющенка звинувачують помаранчеву принцесу в бажанні віддати всю газотранспортну систему країни під контроль Росії і Німеччини і спробах утримати Україну від вступу до НАТО. І все це в обмін на підтримку Москви на майбутніх президентських виборах, пише ВЗГЛЯД.

Зі слів заступника глави Секретаріату Президента Андрія Кислинського, відсутність єдиної позиції в Україні щодо ситуації в Грузії може означати «існування певних домовленостей з Росією про підтримку Тимошенко на наступних президентських виборах».

«Політичні і економічні кроки (зокрема, українського уряду, прем'єр-міністра України), і відсутність реакції на ці події вже впродовж декількох днів тісно пов'язані», - заявив Кислинський в четвер на брифінгу.

Він повідомив, що аналітики Секретаріату Президента вивчали різні джерела інформації і виробили 11 пунктів щодо діяльності БЮТ і самої Тимошенко, які доводять існування певних домовленостей прем'єра з Росією.

На думку заступника глави Секретаріату, український уряд на чолі з Тимошенко займає проросійську або нейтральну позицію щодо конфлікту на Кавказі в обмін на підтримку на майбутніх президентських виборах.

Крім того, зі слів Кислинського, існує домовленість, що окремі бізнес-круги, які є спонсорами БЮТ, і Газпром досягли домовленості про реалізацію спільних проектів з транспортування і реалізації газу в Україну і до Європи.

«Існує чіткий план з чітко певними юридичними особами щодо того, яким чином поставити під контроль майже всі облгази, розташовані на території України», - передає УНІАН слова Кислинського.

Секретаріат Ющенка вважає, що в разі приходу до влади Тимошенко буде створений газотранспортний консорціум. «У цей газотранспортний консорціум входитиме три сторони, але це ми можемо умовно говорити, що три сторони, фактично це буде дві сторони — Німеччина і Росія. Присутність України в цих домовленостях буде номінальною і тимчасовою», - підкреслив він.

Ще одним пунктом звинувачень на адресу Тимошенко стала інформація Секретаріату про якісь домовленості з Росією, на підставі яких прем'єр стримує процес здобуття Україною Плану дій з членства в НАТО.

До всього іншого, в Секретаріаті обурені тим, що прем'єр-міністр не підтримала позицію Президента Віктора Ющенка в питанні створенні єдиної помісної православної церкви і не взяла участі в заходах, присвячених 1020-річчю Хрещення Русі.

Виходячи з вищесказаного, команда Президента стверджує: силами Тимошенко створюється координаційний центр взаємодії з Росією і реалізуються проекти підтримки з боку Росії, мета якої – зробити Тимошенко майбутнім президентом України.

Раніше начальник Кислинського, глава Секретаріату українського Президента Віктор Балога (за сумісництвом – особистий ворог Юлії Тимошенко) вже піддавав критиці уряд України, який, на відміну від Президента Ющенка, досить стримано відреагував на події в Грузії.

«У нинішніх обставинах абсолютно неприйнятна лінія вичікування і пошуку виборчих дивідендів, до якої звернулися окремі високопоставлені діячі нашої країни. Така страусина тактика може закінчитися сумно», - зазначав Балога.

До речі, ще більше обурила Балогу позиція багатьох парламентарів: ряд представників опозиції прямо засудили дії Тбілісі в Південній Осетії. «Упевнений, що все українське суспільство повинне отримати відповідь, чому в ситуації небезпеки наш уряд скорочує витрати на оборонну політику, чому мовчить парламент, чому абсолютно пасивну позицію зайняли наші провідні парламентські сили, ймовірно, деморалізовані сонцем морського узбережжя», - обурювався глава Секретаріату.

Варто зазначити, що провідні члени табору Тимошенко останнім часом дійсно демонструють діаметрально протилежну до Президента Ющенка позицію.

Так, вірний соратник Тимошенко по БЮТ і в.о. міністра юстиції України Євген Корнійчук заявив, що «Росія має право використовувати Чорноморський Флот на території України в будь-яких цілях».

Нагадаємо, напередодні на офіційному сайті Президента Україна був опублікований указ про введення дозвільного порядку пересування російських військових кораблів в українських територіальних водах.

Згідно з документом, який набуває чинності в день публікації, віднині ЧФ РФ повинен завчасно отримувати в Міністерства оборони України дозвіл на вихід з територіальних вод, а його військовослужбовці зобов'язані заповнювати міграційні карти і декларувати вантажі.

Коментуючи цей документ, Корнійчук відмітив, що договір України і Росії про статус перебування Чорноморського флоту передбачає, що військові формування здійснюють свою діяльність в місцях дислокації відповідно до російського законодавства

«Це дає нам всі підстави вважати, що дії ЧФ РФ є екстериторіальними, і на нього не поширюється законодавство України», - заявив він, додавши, що єдиним обмеженням для ЧФ РФ є заборона на наявність ядерної зброї, і вона виконується. МЗС України довелося навіть робити спеціальну заяву, в якій позиція в.о. міністра юстиції названа такою, що «не відображає офіційну позицію України».

Переглядів: 1888 | Додав: 4grad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 20-05-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Де Ви поповнюєте свiй мобiльний телефон?
Всього відповідей: 608
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024