Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Середа, 08-05-2024, 22:35:17
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 08-05-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Січень » 18 » Сміх крізь мрії
23:07:47
Сміх крізь мрії
Які схеми та умови продажів квартир "за підхожою ціною" у будинках, здача яких планується не далі як протягом найближчого півріччя, Личный счет з'ясував у самих забудовників. Не смішно!

Якщо між нами, то ми зовсім не впевнені, що купівля житла в новобудові - така вже геніальна ідея. Але хіба це заважає довідатися про знижки та акції, що соромливо прикривають зниження цін на житло.

Ніхто не хотів помирати

Справжні оптимісти - це менеджери продажів будівельних компаній. Ще півроку тому вони песимістично оцінювали виконання будівельниками роботи вчасно, підкуповуючи майбутніх інвесторів кристальною чесністю: "Будинок буде зданий пізніше на квартал-другий, як звичайно це буває". Зараз в їхніх голосах сталева впевненість і залізобетонна твердість: "Ми будуємо і здамо вчасно". Спочатку губишся і рефлекторно міркуєш, як би швидше зібрати потрібну суму, щоб встигнути купити житло. Адже пропозиції просто неймовірні - позасезонні знижки і діапазон цін з дворазовою різницею на квадратному метрі. (Можна посміхатися трохи скромніше?)

Приміром, у комплексі з чотирьох будинків на Оболоні, що будує "Київбудком", коробки двох будинків вже є, а два інших - у будівництві, яке відбувається мляво. Як запевняє менеджер з продажу квартир комплексу, будівництво буде завершено в зазначений термін - до IV кварталу 2009-ого.

З такою ж впевненістю можна казати і про те, що за рік може вирости ціна квадрата. А поки вона диференційована: чим менше кімнат, тим дорожчий метр, тим жорсткіші умови знижки. Торгів не приймають по малометражним однокімнатним площею 31 кв. м, яких лише дві в пропозиції за ціною 11 300 грн./кв. м. Ну а на інші квартири - знижки: на кожному квадраті відмінусовують 200 грн. при оплаті 100% готівкою; або ж по 100 грн. при поетапній оплаті з першим вкладом 60%. Ну, а якщо не вистачає готівки, тоді розрахунок без знижок і за звичайною схемою: 30% для початку і щомісяця до листопада - решта з індексацією ціни неоплаченого квадратного метра. Якщо ж зовсім не вистачає готівки, то, за словами менеджера продажів, можна просити кредит у банку "Київська Русь" під 18% річних у гривні на 5 років, але з початковим вкладом 40%. (Присягаємося, так і сказали! 40%)

Ці умови куди лояльніші, ніж пропозиції інших компаній. "НЕСТ", наприклад, пом'якшив вимогу оплати 100% квартири в комплексі "Изумрудный" (здача в II кварталі, а може, і під кінець року) і пропонує безпроцентну розстрочку з першим вкладом 50% з умовою фіксування ціни покупки; зараз ціна - 14-18 тис. грн./кв. м. Так, розрахуватися потрібно встигнути до термінів здачі комплексу, і при такій "розстрочці" (що, по суті, є тією ж схемою поетапної оплати) вартість квартири буде на 5% вища, ніж при стовідсотковій оплаті. Менеджер продажів запевняє, що під заставу недобудованого житла в комплексі кредит можна взяти в "Автозазбанку" (перший вклад 20%), та і в "Авалі", зі слів обізнаної дівчини, "незабаром будуть давати гроші". (Будь ласка! Припини істерику! Люди дивляться!)

У компанії "Міськжитлобуд" уважно стежать за всіма ціновими коливаннями - і на ринку житла, і на ринку валют. І з 1 грудня оголосили нові ціни на квадрати, що добудовуються, у третій черзі комплексу "Голосієво", що повинна бути здана вже в першому кварталі 2009 року.

Тепер ціна квадрата у квартирах ще незданого будинку комплексу стартує від 15 600 грн. ( у тих секціях, що здані, - від 18 600 грн.), а в паркінгу - 6 240-19 500 грн./кв. м. Виправданням 20%-ому подорожчанню слугує не тільки строк здачі будинку, що наближається, але й підвищення курсу долара. У середньому за однокімнатну доведеться викласти 880-900 тис. грн. І це вже з 4% знижкою за умови стовідсоткової оплати до моменту введення будинку в експлуатацію. На паркомісця знижок немає. І ніякі благання не зможуть похитнути впевненого курсу продажів забудовника.

У колишні часи можна було скористатися послугою "Укрсоцбанку", що видавав кредити під цей споруджуваний об'єкт. Але тепер це неможливо. Як зізналися у відділі продажів компанії, іти на умови розстрочок нема чого - і так продається по 10-15 квартир на місяць. Ну й що з того, що не продано ще квартири у вже зданих секціях? Квартири в комплексі продаються вже три роки, і з такими темпами, імовірно, будуть продаватися мінімум ще років п'ять-вісім, якщо покупець буде встигати за постійно зростаючою ціною голосіївського квадрата. (Вже навіть не смішно? Нам теж!)

Хто не з нами, той проти нас

У деяких випадках забудовники вирішили виступити в ролі банку, пропонуючи свою іпотеку, що називають нашим рідним словом "розстрочка". Наприклад, у комплексі "Градимир" квартиру можна купити по "товарному кредиту" на 10 років під 17,5% річних у доларах з оплатою половини вартості квартири при оформленні покупки, при цьому підписуючи договір про участь у ФФБ. Під таку пропозицію потрапляють тільки 3- і 4-кімнатні квартири за ціною 9 600-10 000 грн./кв. м у будинку, що тільки починають будувати і погрожують встигнути за рік побудувати і здати. (Тільки не треба корчити смішні пички.)

Вдалося знайти більш привабливу пропозицію. Розстрочку на 20 років (або на 5, на 10 років) пропонують у компанії "НБК Україна". Пропозиція дійсна для чотирьох споруджуваних будинків: у комплексі "Троєщина", здача якого планується на перше півріччя 2009 року, і в комплексі "Парковий". Його повинні здати до наступного Нового року. Цікавіший, звичайно, перший варіант, до того ж і ціна тут дешевша - 9 000 грн./кв. м (після новорічних свят ціну обіцяють підняти, але все покаже курс долара).

Правда, у пропозиціях не залишилося 1-кімнатних. Однак і двійка на 67 загальних квадратів може стати досить вигідним придбанням. Її вартість - 604 530 грн. - оплачується гривнями поетапно, але платежі переводяться в долари за курсом НБУ на день оплати (це, мабуть, для зручності звичного рахунку).

Перший вклад - 20%, тобто $17 700 (за курсом 6,8 грн./$). $75 тис., що залишилися, розбиваються на щомісячні платежі за ануїтетною ($932 / міс.) або стандартною ($1 187 / міс. перший рік, пізніше сума зменшується, і % нараховуються на залишок) схемою. Менеджер поштиво цікавиться, чи маєте ви намір погашати достроково (А ну швидко піднімися з підлоги!). І якщо не впевнені (та досить вже падати на підлогу!), то рекомендує другий варіант оплати - адже переплата по такому кредиту в доларах під 14% річних складе вдвічі менше, ніж при ануїтетній схемі.

Хоча, якщо є підозри, що виплатити вдасться набагато скоріше, однак немає гарантій у щомісячному стабільному розмірі оплати, порадять вибрати ануїтет на максимальний термін - і переплата по розстрочці виявиться настільки маленькою, наскільки швидко вдасться розплатитися за квартиру. Що особливо утішило, так це відсутність обмежень за віком у видачі кредитів - на 20 років розстрочку може оформити і 45-річна жінка.

Така лояльність - справжня провокація: прямо так і хочеться встигнути скористатися моментом. Менеджер продажів не приховувала гордості: компанія нікому не винна, не загрузла в кредитах і будує житло за власні кошти, як і за свій рахунок розгортає іпотечні програми. Правда, програми ці вимушені, і як міркує менеджер компанії, "як тільки ситуація стабілізується, вже не буде необхідності в подібних акціях". Але відповісти, як довго такі "акції" будуть тривати, у компанії не змогли.

Переглядів: 1601 | Додав: 4grad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 08-05-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Сайту потрібен форум?
Всього відповідей: 37
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024