Саїйт рекламно – інформаційних оголошень П`ятниця, 03-05-2024, 06:32:14
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 03-05-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Березень » 1 » Політ над гніздом "глухаря"
23:02:04
Політ над гніздом "глухаря"
Криза провокує все більше бізнес-конфліктів, і замовлені вбивства знову в моді. Пошук замовників в Україні, за зізнанням слідчих, - стовідсотковий "глухар".

Перерозподіл власності в стилі 1990-х, який стартував на хвилі фінансової кризи, створив умови для зростання кількості замовлених убивств. Власне, про це зростання вже можна судити із хроніки МВС. Тільки в лютому стало відомо про вбивство власника мережі АЗС в Ужгороді та замах, який зірвався, на власника будівельної компанії в Дніпропетровську.

Втім, у даних випадках ми можемо говорити про те, що злочини мають лише ознаки замовлених, а формально такими не вважаються. Як з'ясувала "ВД", українські слідчі здійснювати пошук замовників не зобов'язані, оскільки в Кримінальному кодексі відповідна стаття... відсутня.

Більшість справ про такі злочини вважаються закритими після того, як за грати потрапляють виконавці. Проаналізувавши хід розслідування найрезонансніших убивств в Україні, кореспондент "ВД" з'ясував, що в жодному випадку замовник не був притягнутий до відповідальності. Більше того, виявилася цікава закономірність: пошук замовника блокується тими ж прийомами, які були напрацьовані протягом років.

Єдиним роз'ясненням, яким можуть керуватися у справах про замовлені вбивства слідчі та суди, є Постанова Пленуму Верховного Суду України від 7 лютого 2003 р. №2. Відповідно до цього документа, "замовник (убивства) залежно від конкретних обставин повинен бути визнаний або підбурювачем, або організатором злочину". У фахівців це роз'яснення викликає лише посмішку. Адже на практиці, особливо якщо мова йде про вбивство відомого підприємця, громадського або державного діяча, замовник не є одночасно організатором злочину, а факт і мотиви підбурювання практично важко довести. Примітно, що подібні діри донедавна були й у карному законодавстві Італії, відомої кривавими сутичками мафії. Але зараз для замовників убивств у цій країні передбачена окрема стаття, яка дозволяє притягати до відповідальності навіть на підставі побічних доказів.

Ну а поки в українському КК залишається діра, у країні сформувався цілий ринок з виконання замовлених убивств. Якщо точніше, групи кілерів діють на території всього СНД. Із цієї категорії злочинців за ґратами зараз перебуває тільки один - Лом-Алі Гайтукаєв. 21 лютого 2008 р. він був визнаний винним в організації замаху на голову правління ТОВ "Славутич-реєстратор" Геннадія Корбана.

Гайтукаєв був засуджений Московським міським судом до 15 років позбавлення волі, але в цей час Генеральна прокуратура Російської Федерації перевіряє його причетність до здійснення низки інших голосних злочинів, зокрема - вбивства головного редактора "Нової газети" Ганни Політковської. В Україні, за даними правоохоронних органів, до подібних структур належала банда Кушніра, членам якої приписують здійснення замовлених убивств декількох десятків бізнесменів і державних діячів, серед яких - президент футбольного клубу "Шахтар" Ойкати Брагін, відомий донецький бізнесмен Євген Щербань і екс-глава Національного банку України Вадим Гетьман.

Якщо величезні труднощі виникають при пошуку самих кілерів, що вже говорити про замовників. Замітаючи свої сліди, вони застосовують як підкуп, так і політичний вплив. В результаті розслідування резонансних справ нерідко перетворюється на комічний сюжет. Один з них нам вдалося виявити, коли "ВД" зацікавилася відомою справою про вбивство Максима Курочкіна. 11 квітня 2007 р. у Запоріжжі, співробітниками спецпідрозділу УСБУ "Альфа" був затриманий 27-річний Едуард Фурман за звинуваченням у співучасті в убивстві партнерів російського бізнесмена Курочкіна - Андрія Харчишена, Анатолія Кулиненка та Дем'яна Тупікіна (16 березня 2007 р.). Як стверджує Фурман, у той же день він був доставлений у Дніпропетровськ, де співробітники міліції, за словами Фурмана, приєднавши до його статевих органів електропровід, змушували підписати свідчення у виконанні замовленого вбивства в складі організованої групи осіб. Після цього планувалося доставити його в СІЗО №3 міста Дніпропетровська і помістити в одиночну камеру під посиленим наглядом або ж під посиленим конвоєм доставити в інше СІЗО.

Але, як видно з пояснювальної записки Едуарда Фурмана, яка міститься в матеріалах кримінальної справи, він у супроводі двох співробітників міліції на легковому автомобілі був доставлений до Києва. У декількох десятках кілометрів від столиці на автозаправній станції "Баггі" у Броварському районі Київської області автомобіль зупинився, і співробітники міліції відпустили(!) Фурмана в туалет. Крім туалету, Едуарду Фурманові вдалося відвідати ще й магазин(!), де він, просто так, посварився з його відвідувачами, серед яких були співробітники Броварського РВВС(!!!), за що був арештований на сім діб за звинувачення в "хуліганських діях". Ці сім діб Фурман провів у ізоляторі тимчасового перебування Броварського РВВС, де написав свідчення та зізнався в убивстві Андрія Харчишена, Анатолія Кулиненка та Дем'яна Тупікіна. У цей час до нього намагався прорватися адвокат Ровшанбек Разметов, але марно - в ізоляторі йому заявили, що через карантин відвідування ув'язнених забороняється. Як з'ясувала "ВД", магазину на автозаправній станції "Баггі" не існує.

Вигадані докази, підставні свідки і, зрештою, засуджені псевдокілери - точна прикмета справ про замовлені вбивства в Україні. Іронія ситуації в тому, що змінити ці правила можуть лише ті, хто найчастіше стає замовником, - політики і великі бізнесмени, які мають високий державний статус або зв'язки.

Переглядів: 1585 | Додав: 4grad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 03-05-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Яким браузером ви користуєтеся?
Всього відповідей: 79
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024