Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Субота, 04-05-2024, 03:54:33
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 04-05-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Березень » 3 » МВФ пішов на поступки
22:16:21
МВФ пішов на поступки
Наступного тижня місія МВФ знову планує відвідати Україну. Однак цього разу не голіруч: виділення другого траншу в рамках кредитної програми stand-by - питання практично вирішене.

Щоб одержати чергову порцію фінансових уливань, Президентові, прем'єрові та опозиції довелося продемонструвати світовій громадськості цілковите єднання, а Кабміну - пообіцяти переглянути бюджет і більше не тероризувати НБУ. Пом'якшити свою позицію в переговорах готовий і Міжнародний валютний фонд.

Щоб відновити співробітництво із МВФ, українським політикам довелося стримати свої непомірно зростаючі амбіції. Присоромлений напередодні представниками країн "великої сімки", Міжнародного валютного фонду і Світового банку за невміння налагодити співробітництво з іншими гілками влади, Віктор Ющенко 27 лютого організував спільну нараду, на якій від Кабміну була присутня Юлія Тимошенко, від парламенту - Володимир Литвин, від опозиції - Микола Азаров, а від НБУ - головний відпускник Володимир Стельмах.

Під тиском обставин її учасники домовилися спільно розробити пакет антикризових заходів і єдину позицію в майбутніх переговорах із МВФ, яка вже цього тижня буде передана у вашингтонський офіс фонду. Глибше за інших сховала свою норовистість Юлія Тимошенко: щоб переплюнути миротворчі ініціативи Президента, вона вирішила більше не повертатися до питання про можливість відставки голови Національного банку.

Відповідь через океан на події в нашій країні надійшла негайно. Вже через кілька годин після закінчення доленосної наради глава місії МВФ в Україні Джейла Пазарбазіолу повідомила, що фонд готовий переглянути програму фінансування stand-by для нашої країни, а раніше встановлена вимога міжнародного кредитора про мінімальний розмір бюджетного дефіциту може бути пом'якшена.

"Колись затверджений план передбачав збалансований бюджет-2009. Але тепер виконання цієї умови не видається можливим, оскільки тільки видатки на рекапіталізацію банків складуть близько 4,5% від ВВП. Зараз важливо дотримуватися принципів неінфляційного фінансування бюджетного дефіциту", - заявила Пазарбазіолу.

За словами спікера Володимира Литвина, щоб відновити співробітництво з Міжнародним валютним фондом, для зменшення 50-мільярдного бюджетного дефіциту необхідно відшукати додатково 20 млрд грн. і уряд уже знає, де взяти необхідні кошти. Кабмін пропонує на 9 млрд грн збільшити надходження від акцизних зборів, 6 млрд планується одержати за рахунок зміни пенсійного законодавства і ще 5 млрд - за рахунок підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Ці заходи повністю узгодяться з вимогами МВФ, який раніше ремствував на уряд за невиправдано роздуті соціальні видатки скарбниці.

На поточному сесійному тижні може бути затверджений законопроект про внесення змін до деяких законодавих актів щодо пенсійного забезпечення, прийнятий парламентом у першому читанні 15 січня (№3556).

За ним цього року пенсії у випадку зміни рівня прожиткового мінімуму будуть переглядатися тільки для непрацюючих пенсіонерів, трудові, військові та наукові пенсії почнуть розраховувати на підставі показників 2007 р., а не попереднього, як це робиться зараз, а також зобов'яжуть сплачувати внески до Пенсійного фонду спрощенців і платників фіксованого сільгоспподатку. Всі ці новації, за підрахунками розробників законопроекту, дозволять ПФ щорічно заощаджувати потрібні 6 млрд грн.

Одним із ключових питань майбутніх переговорів Джейла Пазарбазіолу назвала програму рекапіталізації фінустанов, "діагностична фаза" якої вже успішно завершена.

"Наступним етапом повинно стати надання відповідної державної підтримки життєздатним банкам у контексті погодженого бізнес-плану", - уточнила вона. Крім цього, МВФ має намір знову нагадати українським переговорникам про необхідність збереження незалежності Національного банку.

"Роботі НБУ перешкоджає політичне втручання, а також численні суперечливі заяви офіційних осіб про те, яким повинен бути обмінний курс і які проблеми зазнають українські банки. Подібні заяви повинні робити тільки високопоставлені чиновники Нацбанку", - заявила Пазарбазіолу.

Цей камінь вочевидь було кинуто у город Юлії Тимошенко, яка неодноразово звинувачувала керівництво НБУ в непрозорому рефінансуванні фінустанов і бездарних діях, які призвели до катастрофічного знецінювання національної валюти. Очевидно, щоб досягти вдалого результату майбутніх переговорів, прем'єрові доведеться пообіцяти представникам місії МВФ притримати свій запал, надавши Володимиру Стельмахові повну свободу дій.

За словами Пазарбазіолу, місія МВФ повернеться до Києва, як тільки одержить офіційне запрошення від наших чиновників. Приблизно, візит може відбутися на наступному тижні, оскільки на цьому українська сторона буде зайнята кадровими питаннями і парламентськими справами. Верховна Рада має переглянути склад Кабміну, а головне - призначити нового міністра фінансів, який продовжить переговори із представниками фонду. Крім того, від парламенту очікують прийняття низки антикризових законів, у тому числі щодо зменшення бюджетного дефіциту.

Переглядів: 1471 | Додав: 4grad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 04-05-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Сайту потрібен форум?
Всього відповідей: 37
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024