Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Вівторок, 30-04-2024, 23:43:29
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 30-04-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Березень » 16 » Солодке закінчилось
22:31:54
Солодке закінчилось
Україні загрожує дефіцит цукру. Активний експорт, скорочення посівних площ і недовироблення в минулому сезоні можуть привести до дефіциту солодкого продукту на рівні 0,5 млн. т уже до осені.

Перехідні запаси, сформовані два з половиною роки тому на внутрішньому ринку, вичерпалися, а в цукрової галузі немає можливості наростити виробництво. У сезоні 2009-2010 р. Україна буде змушена імпортувати білий цукор, навіть при поставках 100% квоти СОТ (260 тис. т).

Виробництво цукру в 2009 р., за найоптимістичнішими оцінками, залишиться на рівні 2008 р.- 1,6 млн. т при ємності внутрішнього ринку 2-2,2 млн. т. "Перехідні запаси на початок сезону - практично нульові, резервів просто немає. Навіть в оптимістичний прогноз виробництва цукру - 1,6 млн. т - уже закладений дефіцит", - відзначає генеральний директор компанії "ААА" Сергій Наливка.

Надлишок цукру, сформований в 2006 р. (було вироблено 2,6 млн. т) змусив цукрові компанії в наступні сезони знижувати виробництво, споживаючи надлишок. Посіви цукрового буряка в поточному сезоні складуть усього 350 тис. га, чого недостатньо для виробництва мінімально необхідного внутрішньому ринку обсягу цукру, а резервів для покриття дефіциту не залишилося. "Наростити площі і, відповідно, виробництво цукровики не можуть. Посівна - дуже дороге задоволення, крім того, багато цукрових компаній нераціонально наростили земельний банк, - відзначає Сергій Наливка. - Зараз у цукровиків проблема така ж, як у всього аграрного комплексу, - пролонгувати валютні кредити і посіятися. Швидше за все, буде мати місце економія на технологіях, що означає зниження якості та урожайності". За прогнозами голови національної асоціації "Укрцукор" Миколи Ярчука, восени майбутнього року працювати буде всього 60 заводів проти 70 в 2008 р.

Паралельно з недовиробленням пропозиція цукру на внутрішньому ринку зменшує активний експорт. У поточному сезоні поставки на зовнішні ринки виросли в 18,12 рази в порівнянні з аналогічним періодом минулого маркетингового року - з 1 жовтня 2008-го по 28 лютого 2009 р. експорт білого цукру (легальний) склав 19,3 тис. т у порівнянні з 1,06 тис. т у минулому сезоні. За даними ЗЕД, експортна вартість усього експортованого цукру склала 60,2 млн. грн. ($8,9 млн.). Імпортери - країни СНД ( зокрема, Молдова, Азербайджан, Грузія) і Південно-Східної Європи.

Представники цукрових компанії поки готуються до посівної, однак не виключають скорочення площ. Компанія "Дакор" планує скоротити площі під буряком і законсервувати кілька своїх цукрових заводів. Начальник відділу маркетингу компанії "Астарта-Київ" Світлана Романченко відзначила, що заплановане розширення посівів під цукровим буряком до 35 тис. га проти 30 тис. га торік. "Припускаємо, що заводи будемо запускати всі", - говорить вона. У компанії не уточнили, чи будуть залучати кредитні кошти під посівну. "Швидше за все, насичувати внутрішній ринок доведеться ззовні, будуть задіяні імпортні поставки, але моя думка - вони будуть невеликими, - відзначив представник ще однієї цукрової компаній. - На місяць Україна споживає 198 тис. т цукру, такі обсяги імпорту навряд чи можливі". На поставки сирцю в рамках СОТ будуть потрібні фінансові ресурси, яких у цукрових компаній просто немає. "Але навіть якщо припустити, що знайдеться компанія - не цукрова, - яка його ввезе і віддасть цукрозаводам на переробку, цих обсягів недостатньо, щоб перекрити дефіцит, - говорить Сергій Наливка. - Можна припустити, що до серпня ми побачимо діру на рівні 400 тис. т, і для забезпечення внутрішнього ринку нам доведеться завозити не тільки сирець під переробку, але й звичайний білий цукор".

Товарні інтервенції, які могли б наситити ринок і збити ціну, навряд чи будуть можливі в необхідних обсягах, і викид на ринок незначних запасів з Аграрного фонду може нести лише короткостроковий ефект. Ціна на цукор прогнозується на рівні 5,2 грн. за 1 кг уже до кінця літа.

Переглядів: 1522 | Додав: 4grad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 30-04-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Яким браузером ви користуєтеся?
Всього відповідей: 79
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024