Саїйт рекламно – інформаційних оголошень П`ятниця, 03-05-2024, 13:06:54
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 03-05-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Березень » 23 » Страховка від шахрая
22:38:22
Страховка від шахрая
Українці ризикують розпрощаться зі своїми кревними в пошуках захисту від недбайливих банків і страховиків. Тим, хто ще вірить в агонізуючий фондовий ринок, свої послуги запропонують фахівці з "довірчого управління".

Послідовники Роберта Флетчера, що перебуває нині в СІЗО за обвинуваченням у шахрайстві, продовжують спустошувати кишені простаків на фінансових тренінгах "Як стати мільйонером". При цьому нові схеми, як з'ясувала "ВД", часто до болю нагадують "старих знайомих" з 1990-х.

Бізнес на довірі

Як і пророкувала "ВД", кількість фінансових афер стрімко зростає. До розповсюджених раніше фінансових пірамід а-ля King's Capital, компаній із купівлі у групах і ненадійних кредитних співтовариств додаються нові схеми. На масовій істерії обманутих вкладників утвориться передбачуваний клас послуг - вибивання боргів з фінансових організацій, що не виконують свої зобов'язання. Останнім часом активізувалися компанії, які пропонують повернення заморожених депозитів - нібито зі стовідсотковою гарантією.

Працюють, як легко здогадатися, за передоплатою, яка може становити 600-1200 грн. або ж відсоток (як правило, до 10%) від суми більше 10 тис. грн., що "рятується" з банку. Тільки от невдача - українець, який звернувся за допомогою, ризикує наступити на старі граблі.

"100%-а гарантія повернення депозиту - це міф! Людям, у яких виникли проблеми з депозитами, краще звертатися до послуг офіційних юридичних компаній, а не до СПД Васєчкіна. При цьому необхідно укладати договір на надання послуг і розуміти, що якщо в банку тимчасова адміністрація і піврічний мораторій - ніхто нічого не зробить. Доведеться чекати", - пояснює Катерина Гутгарц, партнер Адвокатського бюро Гутгарца.

До слова, саме махінації з надання послуг на умовах передоплати обіцяють стати хітом 2009 р. і рімейком сценаріїв, що процвітали в 1990-і. Українцям все частіше пропонують щось, за що варто спочатку внести гроші, приміром, роботу вдома. У великих містах з'являється усе більше оголошень про легкі заробітки за виконання якихось механічних дій (збирання ручок або склейка пакетів). Але для одержання "сировини" клієнт повинен внести "страхову" суму (як правило, 5-10% від майбутнього заробітку). Після чого під будь-яким приводом фірма відмовляється приймати горе-позаштатника на роботу, привласнюючи "страховий" внесок.

Школа дурнів

"Є підозра, що до числа фінансових аферистів можуть незабаром приєднатися й окремі банки. Останнім часом на фінансовому ринку з'явилася інформація про те, що деякі банківські установи готові повертати депозитні внески на умовах "відкату": від 25 до 50% від суми коштів, що повертають,", - попереджає Анатолій Федоренко, віце-президент ККА КІНТО. У деяких випадках можна стати жертвою відверто злочинних схем. "ВД" має ексклюзивну інформацію про махінації з короткочасними (до трьох місяців) депозитами під високі відсотки, що не дуже давно здійснили заступник управляючого і касир відділення одного з великих банків країни із солідною репутацією.

За словами Олега Давиденка, управляючого партнера юридичної фірми Aries, зовні все виглядало цілком законно: "З фізичними особами укладалися депозитні договори на великі суми. Припущу, що клієнтів підшукували, можливо, навіть за рекомендацією "своїх людей". Після чого вкладники, що прийшли за своїми заощадженнями, з подивом з’ясували, що ані заступник управляючого, ані касира, що приймав їх гроші, на той момент у відділенні вже не було, а про їх депозитні внески ніхто і не чув. Договори осідали в столі в ініціаторів афери ( що перебувають тепер у розшуку), а внесені гроші не потрапляли в касу банку.

На арену виходять фірми, які виманюють гроші для так званого довірчого управління. Раніше за цією схемою працювала винятково компанія IntWay, яка обіцяє 5-8%-і кредити на житло за кордоном і грою на Нью-Йоркській фондовій біржі. "В 2009 році з'явилася парочка нових "віртуальних" інвестиційних компаній. У рекламі своїх послуг вони багато пишуть про гарантії і контроль із аудитом з боку Нацбанку і Держкомісії з цінних паперів і фондового ринку. Але от офіційних ліцензій ані Нацбанку, ані Держкомісії в них немає", - запевняє Володимир Євсєєв, директор "Південного фондового магазина". У той час коли легальні керуючі компанії, навпаки, заморожують свою роботу з фізичними особами, організації на зразок українських клонів Devlani Investment Corp. або Brisk Torch пропонують прибутковість розміром близько 60% річних.

Популярність завойовують усілякі школи і спецкурси зі збагачення. От тільки більшість тренінгів, які навчають "Правилам і законам грошей", "Керуванню своїм часом", "Азам починаючого олігарха" і т.д. і т.п., за даними Держслужби у боротьбі з економічними злочинами МВС, можуть бути елементарними шахрайствами. Ловкачі обіцяють наївним відвідувачам розкрити секрети мільйонерів, фондових злодіїв і власників золотих гір.

Коштує відвідування подібних лекцій від $100 і вище. Потрапивший на збори слухач у найкращому разі знайомиться із давно заїждженими істинами, складеними із притч Ходжі Насреддіна та інститутських основ мікроекономіки і організації виробництва. У гіршому - учневі старанно промивають мізки, викачуючи всі можливі фінансові потоки з нього і його родини. Приміром, у рекламі "Глобальної системи тренінгів" Роберта Флетчера тисячам обманутих українців гарантували "змінити мислення бідняка на мислення багатої людини, навчити й застосувати на практиці новітні технології ведення бізнесу". У підсумку головний гуру, як відомо, виявився за ґратами, а кошти, інвестовані "майбутніми мільйонерами" у міфічні бізнеси, зникли.

Купуйте "копі царя Соломона"

Виявити фінансову аферу можна за декількома "видовими ознаками". Насамперед повинно насторожити небажання компанії показувати для ознайомлення реєстраційні або дозвільні документи: статути, свідоцтва, ліцензії. "Треба сто разів замислитися, перш ніж підписувати контракт, у якому бракує повних реквізитів компанії, банківських рахунків, термінів виплат і посилань на нормативні акти або ліцензії, на підставі яких діє компанія", - радить Євгенія Макаренко, керівник департаменту з роботи із приватними клієнтами інвестиційної групи "Арт-Капітал".

Підозру мають викликати пропозиції інвестувати в закордонні цінні папери, "копальні" або нерухомість, створення навколо компанії ореолу таємничості та елітарності, робота за системою мережевого маркетингу, що складається з наступного: привів друга - отримай відсоток від внесеної ним суми. Зрозуміло, відлякати повинні компанії, які обіцяють клієнтам космічні дивіденди, відсотки і прибутки. На жаль, саме людськими слабкостями за всіх часів користувалися як відверті злочинці, так і несумлінні фінансові організації.

"Нам говорять - адже після того, що відбулося з банками люди до вас більше не звернуться! Зараз усі обвинувачують банки. Але люди самі приходили до нас із депозитами, бажаючи заробити або ж отримати автомобіль або квартиру скоріше. І вони до нас однаково повернуться, у них просто не буде іншого вибору, їх поверне в банки бажання збагачуватися", - почули ми від екс-глави правління одного з банків, у якому зараз діє тимчасова адміністрація.

"Один відомий шахрай у свій час сказав, що фінансові піраміди будуються на двох людських якостях: дурості та жадібності. Тому не треба бути простаком і сподіватися на високі відсотки, - радить Анатолій Федоренко. - Головне - пам'ятати, що безкоштовний сир буває тільки в мишоловці. І дотримуватися золотого правила інвестування: перш ніж вкласти куди-небудь гроші, довідайтеся, яким чином ви зможете одержати їх назад".

Ознаки фінансового шахрайства
- Відсутність діючої ліцензії українських контрольних органів (НБУ, Держфінпослуг, ДКЦБФР)
- Вимога внести передоплату за кредит або надання послуг
- Обіцянка 100%-го заробітку на фондовому ринку
- 100%-а гарантія юридичних послуг
- Обіцянка гарантованого успіху заходу
- Відсутність репутації та історії компанії
- Відсутність інформації про засновників
- Випинання інформації про наявність у засновниках закордонних компаній

Євгенія Макаренко, керівник департаменту з роботі із приватними клієнтами ІГ "Арт-Капітал":

- Домогтися правосуддя жертвам фінансових обманів у нашій державі неможливо. Звичайно, чим раніше потерпілі звернуться у відповідні органи, такі як ВБЕЗ, тим краще. При цьому необхідно самостійно відслідковувати інформацію про компанії і хід розслідування, а не пускати все на самоплив - у надії, що до вас прийдуть і все повернуть на тарілочці. В ідеалі - варто забирати гроші з першою ж нагодою, не чекати кращого або більш вигідного варіанта. Адже краще втратити частину, ніж залишитися ні з чим.

Олег Чудний, директор ККА "ТЕКТ Ессет Менеджмент":

- Фінансові аферисти можуть ховатися під виглядом яких завгодно фінансових організацій. Важливо звернути увагу на рік створення компанії: чим довше вона працює на ринку, тим менше шанс виявитися ошуканим. Не зашкодить ознайомитися з документами, які дають право на роботу, адже більшість шахраїв, як правило, працюють без державної ліцензії. Треба бути реалістами. Коли громадянинові пропонують позахмарні відсотки або миттєвий прибуток, варто замислитися: яким чином на фінансовому ринку з напівзруйнованою економікою, що переживає кризу ліквідності, фінансові компанії візьмуть гроші, щоб виплатити нереальні відсотки і де вони ці відсотки зароблять?

Переглядів: 1526 | Додав: 4grad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 03-05-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Яким браузером ви користуєтеся?
Всього відповідей: 79
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024