Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Субота, 04-05-2024, 19:04:12
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 04-05-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Квітень » 13 » Кінець зв'язку. З 1 жовтня можуть відключити 80% мобілок
13:02:48
Кінець зв'язку. З 1 жовтня можуть відключити 80% мобілок
Боротьба з нелегальними мобільними в Україні набирає обертів. З 1 жовтня 2009 року, якщо власники нелегальних апаратів не зареєструють їх в Українському держцентрі радіочастот, їх просто відключать, і підключити такий незареєстрований телефон в нашій країні буде неможливо.

За даними експертів, 80% всіх мобілок, якими користуються українці, завезені в країну нелегально (щоб не платити мито). Легальні мобілки реєструвати не потрібно. Інформацію про те, що вони потрапили в країну законним шляхом, митниця передасть мобільним операторам. У митниці, за даними УДЦР уже зараз є повний список мобільних телефонів, легально завезених у країну, до кожного з яких прикріплений спеціальний код (ІМЕІ).

За ним до 30 червня і буде здійснюватися звірення з операторами. Після цього, оператор повинен розіслати всім власникам "нелегалів" смс-ки з інформацією про те, що їм потрібно узаконити апарат, інакше він буде відключений від мережі. І якщо до вас на початку липня не прийде повідомлення про те, що потрібно зареєструвати телефон, вам пощастило - ваш мобільний - "легал". Нелегальні мобільні можна буде "легалізувати" тільки якщо вони куплені до 28 березня.

Ті ж телефони, які будуть куплені після 28 березня, можна буде зареєструвати, але тільки протягом трьох місяців з моменту їхньої покупки, і тільки легальні (тобто ті, які пройшли розмитнення, під час якого їх ІМЕІ були автоматично внесені в спеціальну базу). Якщо ж мобільний - "нелегал", то хазяїн не зможе зареєструвати апарат, і через три місяці його відключать.

Оскільки нові правила залишали більше питань, ніж відповідей, пролити світло на них узявся Володимир Кириченко, замдиректора УДЦР. "Тепер, якщо споживач купує легальний телефон у спеціалізованому магазині, продавець автоматично реєструє апарат у базі ІМЕІ, при цьому при покупці перевіряє збіг коду мобілки з кодом, внесеним у базу. Для цього набирається комбінація "*#06# уведення" і на екран телефону приходять цифри коду ІМЕІ.

Якщо номери збігаються, виходить, телефон легальний і споживача не відключать у майбутньому від мережі. Якщо отриманий код не збігається з базовим, такий телефон оператори мобільного зв'язку відключать через три місяці, тому такий апарат купувати не слід", - розповідає Кириченко. Представники мобільних операторів у розмові з "Сьогодні" підтвердили готовність відключати незареєстрованні телефони.

Не працює

"Сьогодні" перевірила, як дотримуються закону продавці мобільних після вступу в чинність цього рішення. Як виявилося, п'ять із п'яти магазинів при продажі мобілок у понеділок не пропонували покупцеві перевірити код ІМЕІ. На наше питання про те, чому вони цього не роблять, продавці розводили руками: "Ми щось чули про ІМЕІ, але нам ніхто не говорить, що і як перевіряти". Зважаючи на все із цим нововведенням ще буде дуже багато питань.

Крадені відключать

Створення бази обліку мобільних телефонів, крім головного болю, принесе і реальну допомогу користувачеві - украдені мобілки будуть швидко відключати, тому не матиме сенсу їх красти.

Як розповіли нам у ДП "Центр радіочастот", зараз створюється так звана база з "чорним списком" мобільних телефонів. Якщо апарат буде викрадений, хазяїн повинен буде звернутися в міліцію із заявою про крадіжку. Слідчий передасть дані коду ІМЕІ всім існуючим в країні мобільним операторам і ті будуть зобов'язані відключити апарат від мережі. Якщо телефон буде знайдений, то відповідна заява і міліцейський протокол дозволить підключитися до мережі знову. У МВС підтвердили таку схему боротьби із крадіжками. Вона активно використовується в Європі.

Як урятувати свою мобілку

Якщо купуєте мобілку зараз:

1. Продавець автоматично повинен внести в базу ваш телефон.

2. Уточніть у продавця, чи вніс він вас у базу. І в кожному разі самі перевірте, чи збігається код ІМЕІ, що написаний на вашому телефоні, з кодом, що зареєстрований у базі даних ІМЕІ: наберіть із мобілки, яку купуєте, *#06# і натисніть виклик. Вам прийде код, який потрібно порівняти із заводським, нанесеним на телефоні під акумулятором, а також на пакувальній коробці та зазначений у паспорті на товар.

3. При розбіжності кодів, у жодному разі не купуйте телефон.

4. Якщо все гаразд, то однаково зберігайте всі документи на товар (чек, накладна, паспорт на телефон).

Якщо ваш мобільний був куплений до 28 березня 2009 року, потрібно пройти реєстрацію, самому внести код ІМЕІ в базу даних у ДП "Укрдержцентрі радіочастот":

1. Потрібно надати особисто або надіслати поштою копії підтверджуючих документів на телефон: чек, накладну і паспорт, у якому зазначений код ІМЕІ.

2. Якщо підтверджуючих документів немає, наприклад втратили, доведеться написати заяву до Держцентру радіочастот з поясненням ситуації. У такому випадку вам підуть назустріч, але тільки до 30 червня - Держцентр у своєму рішенні на легалізацію мобілок дав три місяці.

3. У тих, у кого є документи на телефон, строк для легалізації більш тривалий: до 30 вересня 2009 року, інакше жоден оператор зв'язку в Україні вашу трубку вже не підключить (або відключить наявну).

Центр знаходиться за адресою: ДП "Український державний центр радіочастот", 03179, Київ, Пр. Перемоги, 15-й км траси Київ-Житомир, тел. 422-81-03

Дані надав заступник директора ДП "Український державний центр радіочастот" Володимир Кириченко.

Переглядів: 1480 | Додав: grad | Теги: *#06#, ДП "Укрдержцентрі радіочастот&, УДЦР, ІМЕІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 04-05-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Яким браузером ви користуєтеся?
Всього відповідей: 79
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024