Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Середа, 24-04-2024, 04:26:18
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 24-04-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Травень » 29 » Elgato Turbo HD .H-264
17:39:41
Elgato Turbo HD .H-264
Коли я розглянув оригінальні Elgato Turbo .264 тому в 2007 році я отримав численні запити з багатьох disbelieving читачів здивований, що все це було до штабеліроваться бути. Я demoed справжні Turbo на кілька груп, і деякі друзі, які працювали на Apple, який відразу ж вийшов і придбав для себе. В кінці кінців, як би ви не хочете заощадити масу часу і зусиль, хоча і не жертвуючи якістю відео?

Один з моїх останніх керівництва про те, як стиснути HD відео в Інтернеті дав мені більше листів, ніж я міг розраховувати, найбільш заповнені похвалу і питання для роз'яснення цілей. Було нагородження мати письмове те, що, мабуть, була настільки необхідна. На щастя чи на жаль, в залежності від вашої точки зору, що стаття не є необхідним, як Elgato має переглянути свої Turbo.264 до нових Turbo.264 HD, що буде робити все, що робота для вас. Не тільки він буде правильно стискає ваші експортувала самостійний фільм з урахуванням Youtube HD, але після стиснення, вона буде потім виконати завантаження з вибраного рахунку автоматично.

У Turbo.264 HD базується на новій кодіровщік, який HD можливості. Програма також має декілька нових функцій, таких як невеликий редактор для зачистки можливість об'єднати декілька роликів в один відео, QuickTime новий компонент, який робить користувацькі налаштування доступні з інших програм і багато чого іншого. Незважаючи на те, що буде обслуговування програмного оновлення для початкової Turbo.264, особливо вище, ексклюзивні для HD версії.


Нове в Turbo.264HD це здатність змінювати свій фільм в Elgato сама.
Це особливо корисно, коли Ви хочете отримати тільки частину послідовності, а не всього відео.


Системні вимоги для Elgato Turbo.264 HD є комп'ютер Mac з процесором Intel Core, 512 Мб оперативної пам'яті, вбудований в порт USB 2.0, або більш пізні OS10.5.6 та QT 7.6 або більш пізньої версії і тепер підтримує MKV файли з наступними аудіо-та Відео формати H.264, MPEG-4, MPEG 2 І 1, аудіо AC-3, MPEG 2 та 1. Установка програмного забезпечення на Turbo.264 був гладким і швидким. При першому запуску Turbo установки помічник проведе вас через повну установку і налаштування. Ви просили для активації ключа, тому не втрачайте його.

Програмне забезпечення, яке поставляється разом з Turbo.264 HD кодер буде замінити існуючий компонент QuickTime з новою, назад-сумісної версії. Обидва, оригінал Stick програмних додатків, а також програмне забезпечення HD працювати з цим елементом. Цей компонент знаходиться в Library / QuickTime / Elgato Turbo. Існує не потрібно сміття будь-якої з програм. Однак, якщо у вас є оригінальні Turbo.264, тільки по одному можуть працювати.

Фізично, в Turbo.264 не змінилося багато чого. Він, як і раніше, являє собою коротенький і товстий палець диску, що поставляється з подовжувачем кабелю слід запускати з кімнат при використанні його на ноутбуці. Він трохи коротше, без захисного ковпака на включення роз'ємом USB і в даний час є невеликий світлодіодний світло на його верхній відображення тільки тоді, коли насправді працює.


Ви маєте можливість стиснути і закачати декілька проектів в один присід, а також використовувати різні налаштування для кожного проекту.


Як і в попередній версії, Elgato Turbo.264 HD працює як окремий додаток і робить роботу власного комп'ютера, процесор повинен був би зробити. У Turbo.264 в змозі зробити це, прийнявши тягар від вашого комп'ютера, процесора і дозволяючи Turbo в дюжій апаратного кодування прискорювач зробити це за вас. Це звільнить ваш процесор для інших завдань, як Turbo.264 HD відключена завантаження переробки на самому пристрої. І, як і раніше, залишається Elgato дивно швидко і дає відмінні відео зображення.


Відразу ж після Turbo. 264 HD закінчив його "стиснення клопоти, він запросив Youtube адресу, щоб завантажити її і почали.


Заголовки можуть бути відредаговані в Turbo HD, натиснувши на назву відео в Turbo інтерфейс для редагування імені. Відредаговані Імена використовуються також в якості глави імена при експорті декілька кліпів в один файл. Вибір файлів і перетягніть його в потрібне місце всередині Turbo HD вікна програми можна змінити файли.

Відомі проблеми, які стоять бути усунуто в майбутніх версіях, в тому, що експорт з iMovie 'O9 з назвами може з'явитися артефакти, і прямий експорт з iMovie' O9 в даний час не прискорити. Робота-навколо експорту в iMovie 'O9 проект і додати подія iMovie безпосередньо на Turbo HD.

Як раніше зазначалося, Elgato Turbo.264 HD автоматично завантажувати в свій акаунт YouTube, якщо він того забажає. В перший раз ви використовуєте його для перетворення на Youtube вам буде запропоновано ввести дані свого облікового запису. Якщо ви хочете перемикатися між профілями для себе або клієнта процес настільки ж легко. Після того, як ваше відео тащили в інтерфейсі, і ви вибрали як Youtube або Youtube HD від формату меню, натиснути на маленький 'ви значок в правому кутку вікна форматі. А "Опублікувати відео на Youtube 'відкриється діалогове вікно з" Додати "кнопку. Тут можна буде ввести дані для нового рахунку. Ви можете перемикатися між профілями однаково. Це також, де ви хотіли б додати опис і теги. Натисніть кнопку і запустити в порядку.



Це початкові оперативно ви отримуєте при використанні Turbo.264 HD вперше.
На правому малому "Ви значок можна використовувати для переключення між рахунками.
Elgato також планує розширити кількість відео-сайти, які ви зможете завантажити в майбутніх оновлення програмного забезпечення.


Для тих, хто в поспіху, можна тепер миттєво доступ до HD відеокамери прямо на вашому Mac або IPod в один простий крок. Крім того, вона буде автоматично виявляти AVCHD відеокамер. Було б важко його отримати легше використовувати. Після того, як Elgato Turbo знаходиться в комп'ютері USB-порту, відкрийте програму та перетягнути ваші фільми на інтерфейс. Далі перевірити потрібні параметри та натисніть кнопку Пуск. Ви не будете мати багато часу, щоб відпочити, як Elgato дійсно полягає в тому, що швидко і має бути зроблено, перш ніж занадто довго.

Я завжди мати невеликий пальця на моєму диску брелок. Я не знаю, коли я міг би її потребує. Вона має мало петлю на її кінці зробити це можливим і тому я не випадково misplace або втратити його. Якщо будь-які скарги, він буде про те, що Turbo передбачає будівництво жодним чином не робити цього. Таким чином, вона буде у вашій кишені або якщо подорожувати зі своїм ноутбуком. Я хотів було краще як невеликі речі, як, наприклад, Elgato Turbo, як правило, втрачаються. Вона ніколи не сталося зі мною, але, як і мотоцикли, які були або будуть на деякий час.

Нарешті, і саме головне, результати цієї Elgato Turbo.264 HD стиснення відмінні. Хоча ви, можливо, не потрібно найкраще дозвіл, для вашого iPhone, що вона здатна виробляти високоякісний відео з Jack Rabbit швидкості. У Turbo мене є "Перевірити наявність оновлень 'варіант, який я хотів би побажати всім компаніям виробництва, але найчастіше цього не роблять. Вона не пов'язати ваш комп'ютер, оскільки він робить всю роботу всередині себе, він простий у використанні, не кривий навчання, а також керівництво є ясним і точним. Моя Суть полягає в тому, що Elgato просто зробили відмінний продукт, що набагато краще.

Переглядів: 1787 | Додав: grad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 24-04-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Яким браузером ви користуєтеся?
Всього відповідей: 79
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024