Саїйт рекламно – інформаційних оголошень П`ятниця, 29-03-2024, 09:03:09
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 29-03-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Травень » 31 » Робота для грошей
23:09:41
Робота для грошей
Через зростання цін і коливання курсу гривні та долара заощадження в будь-якій валюті тануть на очах. Гроші повинні працювати. Ну або хоча б підробляти. Фокус зайнявся працевлаштуванням заощаджень і нагромаджень, відшукавши теплі місця як для гривні, так і для долара. Ми пропонуємо 10 способів зберегти, примножити або вигідно вкласти накопичені заощадження

Усе в землю

"Купуйте землю, її більше не випускають" – ці слова Марка Твена сьогодні досить актуальні для тих, хто прагне купити земельну ділянку і побудувати власний будинок. Ціни виглядають заманливо. Зараз землю на поблизу столиці пропонують на 20-30% дешевше, ніж минулого літа. "Так що вкладення в земельні ділянки за гарною ціною мають сенс", – заявляє гендиректор консалтингової компанії "Канзас" Олексій Кисельов. За його даними, на ринку все частіше з'являються вигідні для покупців пропозиції.

"Якщо приїхати з готівкою, то можна домовитися про знижку, особливо коли людям терміново потрібні гроші", – говорить він. Таку тенденцію підтверджує і начальник відділу нерухомості компанії "Діавест" Анатолій Горбовой: "Ринок земельних ділянок лежить на дні, покупці нічим не цікавляться, а якщо і цікавляться, то прагнуть ще більшого зниження ціни". Його фірма пропонує земельні ділянки в 20 кілометрах від Києва по $2 тис. за сотку. Але бажаючих купити поки не знайшлося. Так що вкладати гроші в землю, щоб потім вигідно її продати, в умовах кризи – не найкращий рішення. Хоча продавці розраховують, що рано чи пізно заміська нерухомість знову почне дорожчати, за оцінками деяких експертів, це відбудеться тільки після оздоровлення банківської системи.

"Поки не буде кредитування з нормальними процентними ставками – до 10%. Сьогоднішні ставки – це удар по бізнесу. Немає галузей, які б витягали 25-30%", – відзначає Олексій Кисельов.

Гривні на метри

Якщо особисті заощадження обчислюються не десятками, а сотнями тисяч гривень – саме час поліпшити умови проживання. На думку експертів, зараз дуже вдалий момент для покупки квартири в новобудовах. Але винятково в тих, що вже введені в експлуатацію або от-от будуть здані. Дешевшати такі квартири, швидше за все, не будуть. Забудовники вже й так досить знизили ціни, стверджує керівник інформаційно-аналітичного порталу "Столична нерухомість" Володимир Германов. "Зараз можна купити трикімнатну квартиру за ціною однокімнатній рік тому", – говорить експерт.

Тетяна Соломіна, керівник відділу маркетингу великої торговельної фірми, минулого тижня стала власницею нової трикімнатної квартири від компанії "Київміськбуд" у столичному районі Позняки. Житло площею 97 кв. м киянка купила за 708 тис. грн. "Я вважаю, що нам дуже пощастило, – говорить Тетяна. - Завдяки кризі ми змогли купити квартиру, у якій нашій великій родині вистачить місця. Раніше ми не могли і розраховувати на таку якість житла".

Родина Соломіних купила квартиру за ціною майже 7,3 тис. грн./кв. м. Зараз ХК "Київміськбуд" пропонує квартири в ще не зданому в експлуатацію будинку по 8,5 тис. грн. за кв. метр, а у вже готовому – у середньому по 11,5 тис. грн. У пригороді столиці ціни вдвічі менші: компанія "Житлобуд" продає в Обухові житло по 6,5 тис. грн. за кв. м, у Борисполі – по 7 тис. грн. Причому при 100-процентній оплаті забудовники обіцяють знижку до 200 грн. за кожний квадратний метр.

Правда, у регіонах ціни на нове житло впали не настільки значно. У першу чергу це пов'язане з тим, що вони споконвічно були не такими високими, як у столиці.

Оскільки більша частина будівництв все-таки заморожена, у найближчі кілька років попит на ринку первинного житла буде перевищувати пропозиція, прогнозують експерти. А виходить, у недалекому майбутньому квартири, куплені сьогодні "задешево", будуть тільки дорожчати і можуть принести непоганий дохід при продажі. "Якщо ви впевнені у проекті й компанії, купувати потрібно саме зараз, – стверджує Аріє Шварц, генеральний директор компанії Seven Hills. - Можливо, на вторинне житло економкласа ціни й опустяться ще на 5-7%, але на первинному ринку нижче цін уже не буде".

Побутові задоволення

Людям, які мають заощадження або навіть стабільний доход у доларах, Юлія Сириця, керівник відділу продажів у роботі з роздрібними мережами компанії "Авва-Трейд", радить купувати побутову техніку, але тільки преміум-класа. У першу чергу експерт рекомендує звернути увагу на рідкокристалічні телевізори великої діагоналі, ноутбуки і фотоапарати. Саме вони останнім часом подешевшали найбільше. Однак зменшення ціни відбулося тільки в доларах. Наприклад, Lсd-Телевізори з діагоналлю 32 дюйма рік тому коштували близько $800, а на початку березня цього року майже $600.

Юлія Сириця пояснює зниження ціни відновленням лінійки Lcd-Телевізорів і, звичайно, економічною ситуацією – покупців стало менше. Власники магазинів, що пустують, навіть вирішили зменшити торговельну надбавку на техніку. Це підтверджує і керівник відділу реклами та маркетингу торговельної мережі "Мегамакс" Олеся Пастушевська.

У її мережі ціни знизилися на всі категорії товарів. Як розповів один з експертів ринку побутової техніки, раніше продавці заробляли до 30% від "вхідної" ціни товару. А зараз надбавка не перевищує 7%. І багато в чому на це вплинув той факт, що напередодні новорічних свят ретейлери закупили занадто багато товару, який не змогли продати.

Бухгалтерові столичної компанії Наталі на цій хвилі вдалося купити Lсd-Телевізор з діагоналлю 32 дюйма за $650. "Мені потрібний був телевізор, – розповідає Наталя, – і я б його в кожному разі купила, щоправда, простішу модель. А через те, що ціна на пристойний телевізор виявилася не такою високою, як я очікувала, я змогла собі дозволити взяти техніку високої якості".

Антикварні заходи

"Усі найбільш значні приватні колекції творів мистецтва створювалися під час економічних криз", – стверджує експерт аукціонного будинку "Корнерс" Віктор Федчишин. Виходить, прийшов час купувати антикваріати. Начальник Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Києві й за сумісництвом відомий колекціонер і меценат Олександр Прогнимак розповів, що в умовах кризи на арт-ринку можна придбати справжні шедеври, які раніше неможливо було навіть побачити. "Причина зрозуміла: люди потребують грошей і виставляють на продаж унікальні речі, з якими раніше не хотіли рорзлучатися", – упевнений колекціонер.

Правда, унікальні добутки коштують стільки, скільки і у докризові часи, говорить пан Федчишин. Але й попит на них стабільний за всіх часів. Подешевшали ж, причому на 20-25%, рядові антикварні речі. Упали ціни й на добутки сучасного українського мистецтва. Швидше всього, за оцінками Віктора Федчишина, дорожчає український живопис післявоєнного періоду і більш ранні роботи. "Кожна країна любить своїх небіжчиків", – іронізує він із цього приводу. Мистецтво поки ще живих художників теж може принести вигоду. "Олександр Ройтбурд, Василь Цаголов, Олег Тистол", – перераховує пан Федчишин.

Купувати їхні роботи він рекомендує в аукціонних будинках з репутацією і великих галереях, які спеціалізуються на живописі. "Це як з інвестиційними компаніями, де вам допомагають сформувати портфель акцій. Те ж саме в живописі. Деякі картини виростуть у ціні вже цього року, інші – через декілька років", – пояснює експерт. Їхати за предметами мистецтва за кордон – справа невигідна: при ввозі доведеться заплатити високе мито і податки, які можуть потягнути на половину вартості арт-товару.

Єврошопінг

Біолог Олена Горбенко нерідко буває в закордонних відрядженнях. "Одяг звичайно купую під час таких поїздок. По-перше, це набагато дешевше, а по-друге, складається враження, що в Україну з Європи попадають тільки ті колекції, які не змогли продати в Євросоюзі", – розповідає вона. Поточної весни Олена побувала в Польщі, Угорщині й Великобританії. Ціни на одяг у торговельних мережах цих країн майже не відрізняються, а в однойменних магазинах в Україні ті ж речі коштують як мінімум удвічі дорожче. "Якщо пощастить, то можна потрапити на розпродаж, тоді новий і модний одяг можна купити дешевше, ніж у вітчизняному секонд-хенді", – ділиться досвідом київський біолог.

Завсідники європейських магазинів стверджують, що існує кілька рівнів шопінгу. Найпростіший – звичайні магазини із середнім рівнем цін і товарів. Туди краще йти під час сезонних розпродажів. "Нещодавно в Чехії ми із дружиною потрапили на розпродаж у торговельній мережі Kenvello. Купили якісні куртки по 25 доларів за кожну", – розповів програміст Дмитро Жванія.

Розпродажі традиційно проходять наприкінці сезонів: у січні-лютому після свят, а також восени. У Німеччині також існує поняття аутлет-центрів. "Це, наприклад, під Мюнхеном, де на вулицях одні тільки магазини і бутики, у яких продаються колекції минулих сезонів, – пояснює Дмитро. - Дешевина там просто потрясає".

Втім, і без знижок покупка одягу в німецьких магазинах коштує дешевше, ніж в Україні. "У німецькому взуттєвому магазині мій знайомий купив дружині босоніжки за 15 євро. Така ж пара в каталозі відомої фірми, яка займається продажами одягу з Європи поштою, коштувала 345 гривень", – наводить приклад програміст. При цьому відзначає, що найнижчі ціни на одяг – у країнах "старої Європи". За спостереженнями аматорів закордонного шопінгу, заощадити не вдасться хіба що на дитячому одязі – в Україні й Центральній Європі він коштує практично однаково.

Зі світу в осередки

"Зберігати гроші в банку на депозиті – страшно і ненадійно. Удома в трилітровій банці – теж начебто не дуже, можуть украсти. Думаю, може, у банківському осередку", – міркує менеджер столичної інвесткомпанії Євгеній Машталер. Тим, хто остаточно втратив довіру до банків, варто скористатися скасуванням мораторію на вилучення депозитів і перекласти гроші в банківський осередок.

"Саме так і зробили багато українців, коли в країні почалася банківська криза. Адже великі суми зберігати вдома небезпечно", – розповідає фінансовий директор компанії "Простобанк Консалитинг" Олександр Сєдих. За його словами, восени багато банків констатували, що гнізда заповнені на 100%.

Таким чином, грошей, звичайно, не заробиш, навпаки, за гніздо доведеться заплатити. Мінімальна вартість – 50 грн., середня ціна – близько 150-200 грн. на місяць. Розцінки, як правило, залежать від розміру осередку. Плюс банківського осередку в тому, що гроші з нього можна забрати в будь-який момент, – маючи ключ, можна забрати свої речі із сейфа. Попит на цю послугу настільки зріс, що багато банків поспішили скористатися кон'юнктурою і закупили нові депозитні шафи. Це суттєво збільшило пропозицію. А тому знайти вільний банківський осередок зараз не проблема. Для оформлення ж договору з банком досить мати при собі паспорт і довідку про присвоєння ідентифікаційного номера.

Однак перебільшувати надійність банківського осередку не варто. Банкіри не знають, що перебуває в сейфі, і не несуть відповідальності за схоронність вмісту. Банк відповідає тільки за цілісність і охорону самого осередку. "Банковський осередок захищає від злодіїв і домушників, але не рятує від інфляції", – говорить Олександр Сєдих. Експерт нагадує, що в 2008 році інфляція перевищила 20% і цього року буде досить високою.

Ставка на екзотику

Справі довгострокового збереження заощаджень можуть послужити найбільш стійкі світові валюти. Експерти журналу "Гроші" рекомендують у якості таких норвезькі й шведські крони. Норвезька валюта все частіше вдостоюється звання "кращої валюти світу", оскільки розмір резервного фонду держави в $350 млрд. порівняно з потребами країни практично невичерпний. До того ж деякі аналітики стверджують, що норвезька валюта недооцінена як мінімум на 25%. А виходить, у майбутньому може вирости в ціні стосовно інших світових валют. Шведська крона зараз теж на коні. Нещодавно Швеція одержала підтримку 50 млрд. євро з антикризового "надзвичайного фонду" у якості допомоги Євросоюзу. Правда, норвезькі й шведські крони в Україні можна купити лише в деяких банках.

Ще один претендент на валюту довгострокового заощадження – британський фунт. В українських банках він зустрічається частіше, ніж норвезька і шведська валюти. За даними журналу "Гроші", британський фунт хоча і подорожчав нарівні з іншими валютами, але зазнав менше коливань і стрибків курсу, виявивши себе найбільш стабільною грошовою одиницею порівняно з тим таки доларом. Експерти прогнозують, що до кінця року фунт, можливо, зміцниться на 15%. "У цьому випадку вигода, за винятком спреда (він по фунту становить близько 6%), хоч і невелика ( близько 8-9%), але буде отримана, якщо прогноз справдиться", – уважають експерти "Грошей".

Основний недолік рідкісних валют – величезна (до 30%) різниця між курсами продажу і купівлі. Тому навіть при істотному зростанні цих валют до кінця року купівля може виявитися збитковою. Адже щоб покупець крон міг заробити хоч якийсь мізер, кожній з валют необхідно зміцнитися хоча б на 35-40%, а якщо ні, то їх купівля виявиться безглуздою. Вкладати в крони є сенс тільки на довгий термін – не менш ніж на три роки. Інакше всю вигоду "з'їсть" різниця між курсами продажу і купілі.

Блискуче вкладення

Покупка золотих злитків може не тільки застрахувати заощадження від інфляції, але й принести прибуток, стверджує головний експерт Української біржі дорогоцінних металів Сергій Ніколаєнко. Але примножити заощадження вдасться тільки в тому випадку, якщо вкладати в дорогоцінний метал не менш ніж на два-три роки, попереджають фахівці. За словами начальника департаменту товарних ринків Укрпромбанка Олега Матлинга, ціна золота в короткі проміжки часу може сильно мінятися.

"Якщо ви купите золотий злиток за однією ціною і через кілька місяців або тижнів вирішите його продати, можете зіштовхнутися з тим, що він буде коштувати менше", – пояснює банкір. Проте останні шість років ціна золота зростала в середньому на 18% на рік. За прогнозами аналітиків, у найближчі рік-два золоті злитки можуть подорожчати до $1300-1500 за унцію. Зараз у світі вони коштують у середньому $930 за унцію.

Серед інших аргументів на користь золота – його досить просто вивезти за кордон. Якщо виникне необхідність їхати за кордон із заощадженнями, то будь-яка людина може цілком законно взяти із собою 200 г.

Із приводу того, чи може служити альтернативою покупці золотих злитків так званий "золотий депозит", думки неоднозначні. Більшість уважає, що такі вкладення можуть потрапити під заборону Нацбанку на дострокове зняття нарівні із грошовими внесками. Хоча банкіри, рекламуючи цей вид послуг, стверджують зворотне. Законодавча плутанина може дозволити банку прийняти рішення не на користь "золотого вкладника".

Будиночки поблизу моря

Якщо заощаджень на покупку квартири в Києві не вистачає, а вкладення в нерухомість видасться найбільш надійним, то можна спробувати придбати житло за кордоном. Киянин Дмитро ще п'ять років тому купив у Туреччині трикімнатну квартиру за $20 тис. Зараз він продає її за $40 тис. – потрібні гроші.

"Квартира площею 100 кв. м перебуває в місті Мерсин, до Середземного моря – 50 м. Будинок побудований в 1998 році", – відзначає Дмитро. Як пояснив директор центру продажів закордонної нерухомості South-tour Сергій Малевський, турецький ринок нерухомості – один із найбільш стабільних. "Зростає він повільно, так що заробити на ньому не вийде. Зате й ризик втрат мінімальний, – говорить Сергій, – зараз, під час кризи, ціни на будинки і квартири в Туреччині не знизилися".

Експерт також радить звернути увагу на інше популярне серед українських туристів місце – узбережжя Червоного моря. Там зараз активно йде будівництво, і квартири в елітному спальному районі курортного міста пропонують за ціною $500-700 за кв. м. За словами маркетинг-менеджера компанії Pafilia Property Developers Ltd Вікторії Мінеєвой, продовжує зростати ринок нерухомості Кіпру, за останні півроку він виріс майже на 7%. До речі, на перерахованих вище курортах оформлення житла у власність обійдеться недорого.

Дорожче, але теж дешево за київськими мірками можна зараз купити будинок або квартиру в США і Канаді. Там відбувся найбільший обвал цін на житло. Наприклад, новий котедж у Північній Америці коштуватиме покупцеві приблизно в $150 тис.

Усе або нічого

Столичний інженер Олександр Горлушко торгує на міжнародному валютному ринку Forex уже кілька років. За його словами, йому вдається стабільно заробляти до 5% на місяць. "Відіграю декількома тисячами доларів. Цих доходів, звичайно, на життя не вистачає, але в якості додаткового заробітку торгівля на Forex мене цілком улаштовує", – розповідає Олександр. За словами керівника інформаційно-аналітичного центру "Форекс клуб" Миколи Івченко, торгувати на міжнародному валютному ринку Forex можна в будь-який період розвитку світової економіки, зокрема і у період кризи та світової рецесії. Його головний аргумент – висока прибутковість. "Вона набагато перевищує середню прибутковість за депозитами у національній валюті – 24%", – стверджує пан Івченко. Втім, він не приховує, що більш висока прибутковість завжди має на увазі й більш високі ризики. Щоб не втратити все й відразу, новачкам рекомендують пройти "курс молодого бійця".

Якщо ази торгівлі на валютній біржі засвоєні, а перспектива більше втратити, ніж заробити не страшить, можна починати. За словами Миколи Івченко, прибуток 10% на місяць на депозит уважається нормою для стабільного трейдера. "Для старту вистачить 200-300 доларів, цієї суми досить для відпрацьовування первинних навичок торгівлі", – розповідає керівник "Форекс клубу". Щоб заробити більше, наприклад ті ж $200-300 на місяць, потрібно мати на рахунку не менше $2000-3000.

Скептики, у свою чергу, називають торгівлю на Forex лотереєю, шанси на виграш у якій мінімальні. Організатори торгів парирують: валютний ринок – це такий же ринок, як і всі інші, а заробіток залежить від підготовки і дисципліни. "Проблема багатьох новачків у тому, що вони намагаються заробити відразу і багато. Це велика спокуса, – застерігає Олександр Горлушко. - Кілька разів, можливо, і пощастить, але в остаточному підсумку так можна втратити весь свій депозит".

Переглядів: 1778 | Додав: grad | Теги: Еврошопинг, депозит | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 29-03-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Сайту потрібен форум?
Всього відповідей: 37
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024