Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Неділя, 05-05-2024, 00:23:51
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 05-05-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Червень » 2 » Що чекає на The Sims 3 на iPhone?
13:13:01
Що чекає на The Sims 3 на iPhone?

Electronic Arts вже готується до великої вечірці: на следующей неделе The Sims 3 виходить декількох платформах одночасно. Однак найбільший інтерес викликає дебют гри на iPhone, адже EA витратила чимало поту і крові для того, щоб «сіми» відчували себе на цій швидко розвивається платформі як вдома.

У той час як більшість продуктів для iPhone стряпаются маленькими командами за пару місяців, Electronic Arts працює над своїм проектом аж з листопада 2007 року. Це, м'яко кажучи, ціла вічність для iPhone.

«Це велика справа, над якими працюють наші кращі співробітники в EA Mobile», - поділився продюсер гри Джастін Табер.

The Sims 3 є лакмусовим папірцем, який перевірить, чи приживеться Чи великий проект з великим бюджетом на iPhone, аудиторія якого зазвичай віддає перевагу мало відомим ігор, створеним спеціально під цю платформу.

Багато в чому iPhone-версія гри відображає PC-варіант The Sims 3. Ви створюєте Симові, використовуючи схожий інтерфейс CAS'а на ПК (Create-a-Sim), тільки використовуєте пальці замість курсор миші; у вашого персонажа будуть мети всього життя і бажання, і ви можете зробити його або її «безнадійним романтиком», «маніяком »,« заразив »,« вредіной »і так далі. Загалом, як і на PC, у кожного Симові буде 5 рис характеру, які будуть впливати на поступки.

«Життя» Симові починається в домі, взаємодіяти можна буде з десятками інших Симів «живого містечка». Поки ви будете побродити по околицях, у вашого протеже періодично виникати різні бажання, які можна буде виконувати чи ні. Якщо ви виконаєте його чергове «Хочу!», То будете нагороджені окулярами, які можна використовувати для розвитку Симові в різних напрямках. Наприклад, якщо ваш Сім «злий» за характером, то ви можете заробити кілька балів, якщо будете дратувати інших мешканців містечка або перевертати сміттєві баки біля їхніх будинків.

Розмовляти Сім буде на відомому всім фанатам гри Сімліше - унікальному выдуманном мовою The Sims. Завдяки спеціальним іконки, ви зможете визначити, чи подобається той чи інший розмову герою.

Під час гри можна використовувати навчальні підказки або відключити їх, якщо ви вже знайомі із загальним процесом. Можна брати участь у взаємодії з іншими Сімамі зблизька, або ж відкинути камеру, щоб побачити зі сторони. Обертати камеру можна за допомогою двох пальців. Якщо ви прихильник спостереження, то можете залишити вашого «хомячка» у спокої і простежити за тим, як він буде сам вести себе у великій «клітці». Тільки не дивуйтеся, якщо ви дали йому межу «КЛЕПТОМАН», а потім знайшли в його інвентар численні викрадені предмети.

Хоча iPhone не володіє такою ж потужною графічної складової, як PC, ви все ж таки зможете, наприклад, наближати ігрову камеру настільки, щоб розгледіти зморшки і конопушкі на обличчі персонажа. У CAS'е можна буде самому вибирати одяг або зачіску Сима, або ж просто «кинути кубик», отримавши готового рандомного персонажа.

У грі будуть присутні міні-ігри. Наприклад, в одній з них можна буде рибалити - просто Нахиліть ваш iPhone, щоб Сім закинув вудку, як тільки риба клюне, різко Струсніть телефон, щоб Сім витягнув гачок з води. З отриманими уловом можна відправитися в найближчий магазин, і одержати кілька сімолеонов (гральних грошей) за кожну продану рибу, або ж просто нагодувати нею вашого підопічного. До речі, ось вам ще приклад міні-ігри - готовка, де можна обертати iPhone'ом, щоб розмішати блюдо. Займатися лагодження або садівництвом в міні-іграх буде також весело і цікаво.

В цілому, гра буде тривати близько 12-14 годин. Electronic Arts планує підвищити цю планку, як тільки вийде софт iPhone 3.0, який включить у себе віртуальне придбання товарів. На ивент, присвяченому новому ПЗ, EA в деталях розписала і показала, як можна буде купувати ту ж одяг для Симів за реальні гроші. Вбудовувати власну музику в The Sims 3 на iPhone так само не буде проблемою.

Підводячи підсумок, можна сказати, що «електроніки» дійсно покладають на цей проект чималі надії. Звичайно, PC-версію «мобільним» Сімам НЕ переплюнуть, але стати гідним варіантом гри на розвивається платформі вони цілком зможуть. Якщо не вірите, переконайтеся самі, поглянувши на офіційний iPhone трейлер The Sims 3.



Переглядів: 1811 | Додав: grad | Теги: The Sims 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 05-05-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Яким браузером ви користуєтеся?
Всього відповідей: 79
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024