Саїйт рекламно – інформаційних оголошень П`ятниця, 03-05-2024, 01:01:26
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 03-05-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Червень » 15 » Як крадуть гроші із платіжних карт
22:20:39
Як крадуть гроші із платіжних карт
"Знімаючи гроші в банкоматі, необхідно переконатися, що ніхто не стоїть за спиною на відстані, що дозволяє побачити, який ви набираєте Pin-код", - говорить одне із чотирьох правил користування картками міжнародної платіжної системи VISA.

Насправді картковим шахраям - кардерам - зовсім не обов'язково бачити карту клієнта або знати її Pin-код. "Підглядати через спину" - це доля аматорів. Потрібні дані із платіжної карти шахраї можуть зняти багатьма способами - від використання так званих банкоматних накладок і до зламу баз даних фінустанов.

"Якщо ми заходимо в базу банку, то бачимо всю інформацію, яка відома банку про власника карти і саму карту, аж до "кодових слів". Найчастіше - це дівоче прізвище матері, назвавши яке в колл-центрі, можна зняти ліміти з карти", - розповідає один з екс-керівників групи кардерів, на контакт із яким вийшов кореспондент газети "Дело".

Для цього виготовляється дублікат карти, так званий "білий пластик", на який записуються потрібні дані й за допомогою якого потім знімаються гроші. Так що навіть якщо платіжна карта буде порошитися в тумбочці, це не означає, що з неї не можуть знімати кошти.

Несанкціонованому зняттю коштів більш піддані карти з магнітною смугою і гібридні (магнітна смуга + чіп) платіжки, карти з мікропроцесором (чіпом) більш захищені.

"З них (карт із чипами) що-небудь украсти на порядок складніше, але поки вони масово почнуть випускатися, пройде років п'ять", - говорить колишній картковий шахрай. За даними Української міжбанківської асоціації членів платіжних систем "ЕМА", на початок квітня 2009 року в Україні налічувалося трохи більше 30 мільйонів активних карт, з яких з мікропроцесорами - близько 7%. Випуск карт із чипом коштує банку в рази дорожче, ніж "смугастої" карти - це головне пояснення непопулярності чіпових карт.

Невловимі накладки

Одним з найпоширеніших інструментів злодійства інформації, а потім і коштів із платіжної карти, є так звана накладка (скіммер). Такі обладнання можуть накопичувати інформацію з карти, яка тільки що потрапила в банкомат, "знімати" дані з носіїв у банкоматах і миттєво пересилати їх за допомогою Sms-Повідомлень або Bluetooth. Деякі з них - масивні й легко пізнавані, деякі можуть бути й зовсім непомітними. Найпростіший скіммер коштує близько тисячі доларів, ціна найбільш "просунутих" доходить до 12 тисяч.

Виявити накладку досить важко, така знахідка для правоохоронних органів - це скоріше виключення із правил. Так, за даними асоціації "ЕМА", в 2007 році вдалося виявити одну накладку, в 2008-м - 8. Цього року, за даними Міністерства внутрішніх справ, міліція вже зняла 7 накладок. Такі успіхи з виявлення скіммерів не йдуть ні в яке порівняння з обсягами їх виробництва.

"Я знаю людину, яка торік виготовила 500 накладок і продала їх усі", - розповідає екс-кардер. Якщо навіть припустити, що більшість виготовлених обладнань пішла "на експорт", цифри говорять самі за себе. Та й виробництвом скіммерів в Україні займається не одна людина.

Проте, за словами кардерів, накладки вже йдуть в історію. "Банки почали добре дивитися за банкоматами, виставляють біля деяких охорону, свою або міліцейську, що ускладнює завдання", - говорить співрозмовник.

На черзі - поточні рахунки

Зараз шахраїв більше приваблює злодійство з поточних рахунків великих клієнтів банків, на яких перебувають мільйони доларів, а також атаки на процесингові центри. Приміром, нещодавно була зроблена атака кардерів на один з банків у Домініканській Республіці. " За 72 години з його рахунків пішло 20 мільйонів доларів", - говорить кардер. З рахунків, відкритих у цьому банку, гроші йшли на рахунки в різних країнах і відразу знімалася готівка.

В Україні таких випадків не було. "Тут поки побоюються займатися злодійством з поточних рахунків, але скоро перебояться і почнуть знімати", - прогнозує співрозмовник. За його словами, небезпека таких операцій полягає в тому, що необхідно створити ланцюжок компаній, за допомогою яких буде зніматися готівка з украдених коштів.

"Така схема небезпечна, її можна розкрити. І якщо виявиться, що компанія, з рахунків якої пішли гроші, належить якомусь впливовому олігархові, то відкупитися від нього, як можна відкупитися від міліції, не вийде", - пояснює шахрай.

З місця подій

Як "обробили" банкомат напроти столичної Опери

Один зі скіммерів (накладка на банкомат) був знятий 29 квітня цього року з банкомата банку "Старокиївський" за адресою вул. Володимирська, 51/53. В основний блок скіммера було вмонтовано мобільний телефон, який злочинці налаштували на передачу Sms-повідомлень на заданий номер.

"Накладка на блок читання магнітних карт ідеально збігалася за кольором з лицьовою панеллю банкомата. А накладка на цифрову клавіатуру здивувала професіоналів тим, що була розміщена на всю довжину нижньої частини лицьової панелі й повністю імітувала стандартну клавіатуру банкомата", - розповіли в прес-службі "Старокиївського".

Вартість цього обладнання правоохоронці оцінили в 3 тисячі доларів. Воно було розраховано на тривалу роботу, але практично відразу після установки його виявила служба безпеки банку.

Переглядів: 1624 | Додав: grad | Теги: платіжних карт, Як крадуть гроші | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 03-05-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Сайту потрібен форум?
Всього відповідей: 37
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024