Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Субота, 04-05-2024, 22:04:48
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 04-05-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Червень » 17 » Кредитпромбанк допустив дефолт
22:45:24
Кредитпромбанк допустив дефолт
9 червня до дострокового погашення був пред'явлений майже весь обсяг облігацій цього випуску - близько 350 мільйонів гривень. Про це "Делу" повідомили в інвесткомпанії "Конкорд Капітал". Цю ж інформацію підтвердили й у компанії "Інвестиційний капітал Україна", яка є одним з найбільших власників цих облігацій.

Кредитпромбанк став другою українською фінустановою, що допустила дефолт по локальних облігаціях - у січні цього року частково не виконав зобов'язання по оферті банк "Фінансова ініціатива".

Сумарна заборгованість Кредитпромбанку по локальних облігаціях (в обігу перебуває 6 випусків) становить 1,45 мільярда гривень, 600 мільйонів з яких можуть бути пред'явлені до погашення до кінця 2009 року.

Невиконання Кредитпромбанком оферти по облігаціях серії F не стало несподіванкою для власників цих цінних паперів. Справа в тому, що банк почав вести переговори про реструктуризацію цього боргу більш ніж за місяць до дати виконання оферти. Початкові умови реструктуризації, пропоновані банком, учасники ринку оцінили як одні із найбільш невигідних. "Банк пропонує 5% суми боргу погасити зараз, 10% - в 2010 році і 85% - протягом 2011-2012 років", - відзначає аналітик інвесткомпанії "Конкорд Капітал" Андрій Герус. При цьому прибутковість по паперах становила б 17% річних. "Це одні із найбільш непривабливих умов реструктуризації, які пропонуються власникам облігацій. Однак це тільки початкові умови, далі банк і інвестори прийдуть до компромісу, який задовольнить обидві сторони", - впевнений аналітик Astrum Investment Management Сергій Фурса. Позитивним сигналом для інвесторів є та обставина, що банк продовжує виплачувати процентний дохід по облігаціях серії F. Так, 9 червня (у день виконання оферти) Кредитпромбанк виплатив купон за восьмий період у розмірі 9, 4 мільйони гривень.

У самому Кредитпромбанку також вірять, що їм удасться домовитися про реструктуризацію боргу і тим самим уникнути судових позовів з боку інвесторів. "Тепер активно йдуть переговори про реструктуризацію. У найближчий час ми будемо готові повідомити результат. Можливо, про це стане відомо на цьому або на наступному тижні" - повідомили в прес-службі Кредитпромбанку. Сповнені оптимізму і власники облігацій. "Ми - один з найбільших власників цих паперів, і зараз Кредитпромбанк обумовлює з нами умови реструктуризації. Я сподіваюся, що ми закінчимо переговори на цьому або наступному тижні", - говорить голова інвестиційної ради директорів компанії "Інвестиційний капітал Україна" Валерія Гонтарєва.

Однак оголосити нові умови реструктуризації і емітент, і інвестори відмовляються, посилаючись на те, що вони суто індивідуальні в кожному випадку.

Втім, навіть якщо Кредитпромбанку вдасться реструктуризувати облігації серії F, на цьому його труднощі в 2009 році не вичерпуються. За оцінками аналітиків "Конкорд Капітал", усього до кінця року до оферту може бути пред'явлено облігацій на суму близько 600 мільйонів гривень (в 2010-2011 роках - ще 650 мільйонів гривень). І погашення цього боргу банк також буде змушений переносити на більш пізній період. "Через те, що банк уже зараз іде на реструктуризацію, фінансове навантаження по інших виплатах він не витягне і також буде намагатися їх реструктуризувати. І від того, підуть кредитори назустріч банку чи ні, буде залежати, залишиться банк жити чи стане банкрутом", - говорить аналітик інвест-компанії Phoenix Capital Марія Майборода.

Активи Кредитпромбанку станом на початок квітня становили 13,55 мільярда гривень, статутний капітал - 1,35 мільярда гривень. Кошти юридичних осіб - 1,12 мільярда гривень, фізосіб - 3,08 мільярда гривень.

За даними НБУ, основним акціонером Кредитпромбанку є Константинос Папунідіс, уродженець Грузії і громадянин Греції. Йому належить приблизно 80%-ва частка в банку. Іншим великим бенефіціарним акціонером банку є Віктор Нусенкіс (контролює концерн "Енерго").

Переглядів: 1642 | Додав: grad | Теги: Кредитпромбанк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 04-05-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Яким браузером ви користуєтеся?
Всього відповідей: 79
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024