Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Неділя, 28-04-2024, 10:14:56
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 28-04-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Липень » 3 » Криза вийшла в ефір
22:07:25
Криза вийшла в ефір
Медіакорпорація Central European Media Enterprises (CME) шукає інвестора для телеканалу "Студія 1+1". Серед претендентів учасники ринку називають співвласника ПриватБанку Ігоря Коломойського, одного із засновників каналу Бориса Фуксмана і російський холдинг "Проф-Медіа". Ще на початку минулого року CME оцінила телеканал в $732 млн, але зараз його вартість може коливатися від $50 до $150 млн.

Вирішення проблеми з фінансуванням активів в Україні і Болгарії - одне з головних завдань, що стоять зараз перед компанією, заявив у вівторок на галузевій конференції банку J.P. Morgan президент CME Адріан Сарбу. За його словами, компанія розглядає кілька варіантів вирішення цієї проблеми. Віце-президент CME з корпоративних комунікацій Романа Томасова відмовилася повідомити про плани відносно України. Але джерело, знайоме із ситуацією, уточнило, що рішення щодо "1+1" може бути оголошене вже на цьому тижню. Найбільш імовірний сценарій, за його словами, - продаж міноритарної частки телеканалу.

Заснована в 1994 року Рональдом Лаудером Central European Media Enterprises управляє телестанціями в Болгарії, Румунії, Словаччині, Словенії, Україні, Хорватії і Чехії. Виторг в 2008 році - $1,02 млрд, чистий збиток - $255,6 млн. У березні цього року 31% CME за $241,5 млн викупив американський мейджор Time Warner.

"Студія 1+1" заснована в 1995 році Олександром Роднянським і його двоюрідним братом Борисом Фуксманом. У лютому 2008 року CME, на той момент, що володіла вже 60% "1+1", викупила в панів Роднянського і Фуксмана 30% за $80 млн, а в жовтні - решту 10% за $109,1 млн. Виторг "1+1" в 2008 році - $96,7 млн при негативній EBITDA $33 млн. У травні, за даними Gfk Ukraine, канал посідав четверте місце (аудиторія - люди старші 18 років) з часткою 8,19% і рейтингом 1,21%.

Спроба знайти інвестора для "1+1" закономірна. За підсумками 2008 року канал показав найбільший операційний збиток із усіх телестанцій CME. А цього року саме в Україні компанія чекає найбільшого падіння рекламних доходів. За оцінкою пана Сарбу, обсяг телерекламного ринку України в гривні в 2009 році знизиться на 35%, тоді як, наприклад, у Болгарії - тільки на 25%, у Хорватії - на 15%.

За підсумками I кварталу виторг "1+1" упав на 86%, до $2,6 млн (або на 76% у гривні). У самої CME це почасти пов'язують із відмовою із цього року від послуг колишнього продавця реклами - російської групи "Відео Інтернешнл" (ВІ). За дострокове розірвання контракту (повинен був діяти до 2012 року) ВІ зараз намагається стягнути з CME у Лондонському міжнародному третейському суді $58,5 млн .

Інтерес до каналу "1+1" проявив, зокрема, російський холдинг "Проф-Медіа" (управляє телемережами ТВ-3, MTV, "2х2"), повідомили відразу декілька учасників телеринку. "Проф-Медіа" вела переговори з CME, однак відмовилася від угоди, уточнює співрозмовник, близький до телеканалу. В "Проф-Медіа" коментарі не надали.

Серед інших претендентів на "1+1" - співвласник ПриватБанку Ігор Коломойський. У середині 2000-х засновники телеканалу Олександр Роднянський і Борис Фуксман пообіцяли панові Коломойському продати частку в телеканалі, але в підсумку домовилися не з ним, а з CME. Із цього приводу з 2005 року Ігор Коломойський судився зі співвласниками "1+1". Конфлікт удалося залагодити тільки торік. Перед цим Ігор Коломойський купив за $110 млн на NASDAQ 3% CME. А в лютому CME у рамках угоди з купівлі 30% "1+1" виділила панові Коломойському $140 млн (міг одержати їх готівкою або акціями CME). Тим самим CME викупила в підприємця його опціон на частку в телеканалі. На квітень цього року Ігор Коломойський володів майже 4% CME. Перший заступник голови правління ПриватБанку Тимур Новиков учора відмовився обговорювати інтерес пана Коломойського до "1+1".

Нарешті готовий повністю викупити в CME телеканал один з його засновників - Борис Фуксман, стверджують учасники ринку. За їхніми словами, відповідну пропозицію він направив минулого тижня раді директорів CME. Борис Фуксман не став спростовувати цю інформацію.

У лютому 2008 року, купуючи 30% "1+1", CME оцінила весь телеканал в $732 млн (в 2007 році його EBITDA досягла $27 млн). Капіталізація самої CME на NASDAQ тоді становила $3,67 млрд. Учора - лише $720 млн. При нинішній негативній EBITDA вартість "1+1" може коливатися від $50 до $150 млн, вважає Борис Фуксман. При цьому, додає він, покупка такого активу вимагає ще $100-150 млн інвестицій у найближчі три роки без урахування доходів від реклами.

Переглядів: 1479 | Додав: grad | Теги: 1+1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 28-04-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Де Ви поповнюєте свiй мобiльний телефон?
Всього відповідей: 608
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024