Саїйт рекламно – інформаційних оголошень П`ятниця, 03-05-2024, 10:50:01
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 03-05-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Липень » 4 » Перша на ринку
22:36:50
Перша на ринку
Один з лідерів українського ринку автомобільного страхування - фінансова група "Страхові традиції" - не витримав кризи і швидкого збільшення страхових виплат. Учора Держфінпослуг позбавила страховика всіх ліцензій, що в умовах відсутності грошей небезпечно ліквідацією компанії, говорять учасники ринку. Але навіть у цьому випадку клієнтам "Страхових традицій" не гарантовані виплати за договорами. Втім, банкрутство великих страховиків не повинне стати масовим, тому що багато з них мають підтримку іноземних акціонерів.

Першою великою жертвою економічної кризи на страховому ринку України стала компанія "Страхові традиції". Учора Держкомісія з регулювання ринків фінансових послуг за поданням інспекційного відділу призупинила дію 20 ліцензій добровільного страхування і 9 - обов'язкового, виданих ЗАТ "Фінансова група (ФГ) 'Страхові традиції'". Голова комісії Віктор Суслов на дзвінки не відповідав, а директор департаменту тимчасового адміністрування фінансово-кредитних установ Галина Третьякова сказала: "У нас для цього було достатньо підстав". У прес-службі повідомили причини прийняття такого рішення: нездійснення страхових виплат, невиконання зобов'язань у встановлений договором термін, невиплата пені за прострочення по невиплатах, відмова у виплаті в інший термін, ніж передбачений договором.

Мобільний телефон голови наглядової ради та основного власника ФГ "Страхові традиції" Дмитра Гончарова вчора працював у режимі переадресації на секретаря, яка не змогла зв'язатися з ним. На початку червня в інтерв'ю газеті "Дело" пан Гончаров повідомляв, що у ФГ "Страхові традиції" при капіталі 50 млн грн на кінець 2008 року було 20 млн грн збитків. За його словами, у черзі на страхові виплати було 1,5 тис. клієнтів, з 800 співробітників 300 звільнені, а call-центр СК на початку року ліквідований. "Ми шукаємо гроші для виплат клієнтам", - обнадіював тоді Дмитро Гончаров.

Створена в 2002 році ФГ "Страхові традиції" активно працювала в роздробі. За підсумками 2008 року вона зайняла в рейтингу Forinsurer публічних страхових компаній 22-е місце за преміями (183,4 млн грн). Втім, у рейтингу за підсумками I кварталу поточного року компанія вже відсутня.

Відкликання в неї ліцензій учасники ринку очікували давно. За словами директора страхового брокера "Дедал" Ібрагіма Габідуліна, перші затримки з виплатами почалися в грудні 2008 року. "Компанія страхувала дорогі автомобілі, і велику вагу в структурі премій у них займало автострахування", - додає він. У рейтингу автоКАСКО "Страхові традиції" займали 10-е місце з портфелем премій 141,4 млн грн (зростання в 2,7 рази). Концентрація на КАСКО була дуже висока - 77% портфеля.

Проблеми в компанії виникли через низькі тарифи, високі комісії і великі видатки, вважає голова правління СК "Українська страхова група" Павло Нельга. "Вони дуже швидко розвивалися, з великою кількістю реклами. Залучені кошти йшли не на формування резервів, а витрачалися на поточні потреби. Якби не криза і зниження страхових премій, то нічого б не відбулося", - говорить він. Проблеми фінансової групи не афішувалися - "Страхові традиції" платили внески в Моторне (транспортне) страхове бюро (МТСБУ), членство в якому дозволяє компанії займатися ОСЦПВ.

"На них були скарги, - відзначає президент МТСБУ Володимир Романишин, - але не більше, ніж на інших". Законодавство дає ФГ шанс повернути ліцензії. "Ми будемо вести переговори з акціонерами, менеджерами, просити надати бізнес-план оздоровлення. Можемо вимагати проведення аудита або рекомендувати акціонерам змінити менеджмент. Держфінпослуг зацікавлена в тому, щоб компанія відновила платоспроможність. Вони повинні виконати зобов'язання перед клієнтами", - сказала пані Третьякова. Але страховики в такий сценарій не вірять. "Страхові традиції" не мають іноземних акціонерів - компанія в 2008 році намагалася продати 10% акцій іноземному інвесторові.

Серед консультантів тоді називалася ІК Dragon Capital. Але вчора в ІК повідомили, що не вели переговорів від імені "Страхових традицій", а перспективи залучення іноземного капіталу акціонери оцінили як невисокі. "Іноземні інвестори не будуть купувати компанію в стані банкрутства, до того ж із зіпсованим іміджем.

Зараз на страховому ринку практично всі шукають кошти, тому що є проблеми з виплатами, а лідери хочуть збільшити свою ринкову частку, використовуючи кризу", - вважає віце-президент інвестиційно-банківського департаменту ІК Dragon Capital Максим Нефьодов. Покупця може злякати і висока збитковість компанії. "Проблема в тому, що вони працювали по високих комісіях. Вони збиралися завоювати ринок високими комісіями агентам, банкам і співробітникам банків - по КАСКО вони доходили до 50-60%, - розповідає голова правління СГ ТАС Дмитро Грицута. - Плюс демпінгові тарифи - компанія за всяку ціну намагалася забрати ринок. Наскільки я знаю, з 1 січня вони не виплатили ні копійки страхових відшкодувань. Швидше за все, тут буде йти мова про ліквідацію".

Після призупинення дії ліцензій страховик не може укладати нові договори, але зобов'язаний виконувати зобов'язання за всіма угодами, укладеними до відкликання ліцензій, пояснює партнер юридичної компанії Astapov Lawyers Олег Мальський. "Якщо компанія цього не робить, то за позовом особи, якій не повертаються виплати, можна починати процедуру банкрутства", - говорить юрист. Учасники ринку вважають, що ситуації, у який опинилася ФГ "Страхові традиції", будуть одиничними, тому що багато страховиків підтримуються іноземними акціонерами і мають низькі витрати. З топ-10 ринку автоКАСКО зовнішнім інвесторам належать перші 7 компаній, а з 8 по 10 місце займали СГ ТАС, "Вексель" і "Страхові традиції". " У нас власник австрійська компанія, а в них вимоги до резервів за міжнародними, а не українськими стандартами", - пояснив Павло Нельга. Серед інших причин - більш жорсткий ризик-менеджмент.

"Наша комісія становить усього 15%. А КАСКО займає 40% портфеля, і за рахунок інших видів страхування виплати вирівнюються", - відзначив пан Грицута. "Ми не ведемо необґрунтовану політику по тарифах і комісіях. Наші зобов'язання покриті грішми більш ніж на 120%", - сказав Нельга. В "Страхових традицій" за підсумками 2008 року з 192,7 млн грн активів у коштах перебувало 9,8 млн грн. При цьому в жовтні 2008 року "Страхові традиції" планували почати кампанію зі страхування банківських депозитів. Пізніше Дмитро Гончаров визнавав, що ФГ постраждала від вкладень у нерухомість і цінні папери.

Переглядів: 1526 | Додав: grad | Теги: страхування, мера предосторожности, страховий поліс, страховка, підстрахуванням | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 03-05-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Де Ви поповнюєте свiй мобiльний телефон?
Всього відповідей: 608
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024