Саїйт рекламно – інформаційних оголошень П`ятниця, 03-05-2024, 08:52:23
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 03-05-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Липень » 6 » 10 способів обдурити "Візир"
22:34:10
10 способів обдурити "Візир"
Перевищення швидкості - одна з головних причин високої аварійності на українських дорогах. Головна зброя ДАІ проти цього порушення - швидкісномер "ВІЗИР", завдяки якому, за даними Департаменту ДАІ МВС України, з початку року було виявлено майже 1 млн 400 тис. фактів перевищення швидкості. Опитані нами водії відзначають, що вони згодні з тим, що за перевищення швидкості треба штрафувати. Однак народне обурення викликають нинішні методи роботи інспекторів ДАІ, які не зупиняють порушників, а лише фіксують перевищення і висилають постанови про притягнення до адмінвідповідальності поштою, фактично позбавляючи водія можливості надати аргументи на свій захист на місці.

Крім того, багато наших читачів як і раніше скаржаться на фальшиві постанови про перевищення швидкості. Природно, через таку ситуацію багато водіїв винаходять і активно використовують народні методи боротьби з "Візиром". Та й на ринку раз у раз з'являються антивізир-новинки. Про плюси і мінуси цього "арсеналу" і піде мова в нашому матеріалі.

Спосіб 1. Брудні номери

Найпростіший, безкоштовний і дієвий спосіб проти камер ДАІ - забруднити номер, використовуючи бруд з найближчої калюжі. Жодна камера не зможе прочитати крізь темний наліт букви і цифри. Але обман легко побачить інспектор, а у випадку зупинки випише штраф.

• якщо зупинять - штраф

Спосіб 2. Прилиплий папірець

Нескладно наліпити на частину номера папірець, щоб сховати букву або одну цифру. Зробити це можна за допомогою будь-якої липкої речовини, наприклад, шматочка морозива. Якщо зупинить даішник, завжди можна зобразити подив: вітром надуло, дороги брудні, ви ж бачите, що ненавмисно…

Але є в цього способу і серйозний недолік. Справа в тому, що прилад фото- або відеофіксації порушень фотографує автомобіль як попереду, так і позаду. І якщо із приводу одного папірця, нібито прилиплого до номера, виправдатися можна, то в збіг інспектор явно не повірить і призначить штраф.

• якщо зупинять - штраф

Спосіб 3. Обдерти фарбу з номерів

Будь-якою кислотою або сильним розчинником можна витравити одну букву або цифру на номерному знаку. У результаті ідентифікувати такий номер неможливо, а інспекторові можна сказати, що в ДАІ видали неякісні номери - фарба злізла. Правда, інспектор може не послухати й однаково виписати штраф, а доводити свою невинність у суді - справа заморочлива.

• якщо зупинять - штраф

Спосіб 4. Пластиковий захист

Сьогодні нерідко можна зустріти автомобілі із пластиковими накладками на номерних знаках. В 80-і роки автомобілісти настільки нехитрим чином намагалися захистити номери від бруду, каменів та інших негативних впливів навколишнього середовища. Через рік-другий експлуатації пластмаса жовтіла і каламутніла, причому так, що крізь неї ледь проглядався номер. Сьогодні цей дідівський спосіб може вберегти "бляшанку" не тільки від бруду, але й від даішних камер. На ринку продається купа всіляких наборів таких накладок: темні, світлі, розкреслені, що закривають номер повністю і частково (від 400 до 1000 грн.). Але даішник однаково може причепитися, указавши на те, що номер заборонено закривати будь-якими предметами.

• якщо зупинять - штраф

Спосіб 5. Номер-відбивач

В інтернет-магазинах можна замовити ще один цікавий спецзасіб - номерну накладку з відбиваючими властивостями, що спотворює видимість. При погляді на автомобіль під кутом, номер частково перекручений і ідентифікувати його неможливо. А якщо ще й світить сонце, номерний знак авто сильно блікує. Вартість обладнання - близько $100.

Проблема в тому, що подібна накладка помітна, а співробітник ДАІ завжди може звинуватити водія в тому, що держномер автомобіля навмисне схований за допомогою сторонніх предметів.

• якщо зупинять - штраф

Спосіб 6. Номер-перевертень

Народні умільці умудрилися створити механізм, за допомогою якого номери можна перевернути дистанційно. На одній із СТО м. Борисполя ми спостерігали процес виготовлення такого обладнання (ціна - 1000 грн.). Майстер закріпив номер на дві дверні петельки, простягнув від переднього і заднього номерних знаків тросики, які приводять механізм у дію. У салоні автомобіля встановлений невеликий важілець, смикнувши за який, ці самі номери можна перевернути. При зупинці автомобіля співробітником ДАІ водій може знову смикнути за трос і повернути номери у вихідне положення.

Недолік способу полягає лише в складності реалізації: потрібно свердлити кузов автомобіля і шукати підходящі троси для приводу. Процес перекидання відбувається повільно і нечітко, а трос і петлі видно неозброєним оком, і даішник легко вичислить підступ.

• якщо зупинять - штраф

Спосіб 7. Чотири номери

Для боротьби з автоматичним системам розпізнавання номерів у Європі розробили хитрість: під номерами (на бампер) клеяться наклейки, схожі на держномер. Комп'ютер, роблячи автоматичне розпізнавання номера, не може визначити, з якої таблички необхідно зчитувати інформацію - з верхньої чи нижньої. Спосіб цей не працює в наших умовах - більшість штрафів виписується за допомогою "Візира" за участю людини. А коли фіксувати порушення буде винятково автоматика, даний метод стане актуальним.

• не зможуть оштрафувати

Спосіб 8. Номер, що омивається

У бампер можна вмонтувати струминні омивателі номерів, після чого держномер можна або забруднити, або закрити чимсь легким, наприклад, папірцем або кульком. У випадку зупинки автомобіля даішником протягом секунди номери можна очистити сильним струменем води. Вартість устаткування - близько $50.

• не зможуть оштрафувати

Спосіб 9. Електроротатор

На ринку з'явилася нова розробка: набір для перекидання номерів з пультом і електроприводом. Крім того, є й модифікація обладнання - номерний знак не перевертається, а закривається шторкою. Недолік полягає в ціні питання: вартість устаткування та встановлення зашкалює за 4 тис. грн.

• не зможуть оштрафувати

Спосіб 10. Темний номер

На номер надівається тонка двошарова спецрамка, усередині якої перебуває спецречовина, яка під впливом електрики змінює свій колір на темний. Обладнання підключається до бортової мережі автомобіля та управляється спеціальним пультом. Недоліки цього методу полягають у дорожнечі обладнання ($400-500) і складності в установці.

• не зможуть оштрафувати

Штраф за номери - 170 грн.

Пункт 30.2 ПДД говорить - номерні знаки повинні бути чистими та освітленими, а змінювати форму, колір і їх розміщення, наносити на них додаткові позначенні або закривати їх заборонено. Якщо інспектор ДАІ не може ідентифікувати номери з 20 м, водія чекає штраф від 170 до 255 грн., за повторне протягом року порушення - від 255 до 510 грн. або громадські роботи від 30 до 40 годин з оплатною або безоплатною (!) конфіскацією транспортного засобу.

Переглядів: 1686 | Додав: grad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 03-05-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Яким браузером ви користуєтеся?
Всього відповідей: 79
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024