Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Субота, 04-05-2024, 21:53:33
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 04-05-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Серпень » 9 » Коментар: Долар падає, і цьому можна радіти
23:50:31
Коментар: Долар падає, і цьому можна радіти
Коливання курсу американської валюти є досить точним індикатором настроїв на світовому фінансовому ринку в умовах глобальної кризи. Щоправда, діє індикатор за принципом " від зворотного".

Чим гірше, тим краще. І навпаки. Така парадоксальна (на перший погляд) логіка динаміки курсу долара до євро та інших валют. Але логіка ця залізно діяла протягом останніх півтора років, що багато чого говорить нам про розклад сил на світовому фінансовому ринку і про настрої, що панують там.

Коли американська валюта досягла свого історичного мінімуму стосовно європейської? У першій половині 2008 року. У той час панувало враження, що від іпотечної кризи постраждає головним чином сама Америка, але не країни з економіками, що розвиваються, ціни на нафту стрімко йшли вгору, а самопроголошені тихі гавані демонстративно закликали до себе інвесторів.

Коли долар злітав до максимальних позначки останніх двох років? У жовтні-листопаді 2008 року й у лютому-березні 2009-го. У першому випадку глобальна банківська система виявилася на межі краху, у другому лише стало зрозумілим, що світова економіка охоплена найтяжчою з часів Великої депресії кризою.

А що відбувається із грошовою одиницею США в останні п'ять місяців? Вона знову дешевшає, і відбувається це на тлі стрімкого злету найважливіших біржових індексів на всіх континентах, оскільки глобальні ринки дійшли висновку, що все найгірше вже позаду і що найбільша економіка планети, американська, поступово починає приходити в себе, а це є запорукою пожвавлення всієї світової кон'юнктури.

Причинно-наслідкові зв'язки тут зовсім очевидні. В час, коли все навколо летить у тартарари, єдиною справжньою тихою гаванню в очах міжнародних інвесторів стає та найголовніша резервна валюта, занепад якої з таким прагненням періодично пророкують у різних столицях. А коли дещо відпускає й інвестори знову проявляють готовність йти на ризик, капітал знову перетікає з долара в євро й у грошові одиниці інших розвинених економік та ринків, що розвиваються.

У парадоксальної "втечі в долар" під час різкого загострення ситуації в самих США є ще одне пояснення. Основну частину тих самих міжнародних інвесторів, як не крути, як і раніше становлять американці, і коли в їх будинку лихо, вони повертають активи на батьківщину, щоб за необхідності швидко латати діри та гасити вогнища фінансової пожежі.

У рамках такої логіки кожному новому оберту зниження курсу долара можна від душі радіти. Адже воно свідчить про те, що ситуація в американській і світовій економіці (у всякому разі, на думку інвестиційного співтовариства) якщо й не покращується, то вже, принаймні, стабілізується.

Якщо долар дешевшає, виходить, американський капітал знову потік у різні кутки земної кулі, і в цій ситуації власники цінних паперів, скажімо, у Німеччині, Китаї або Росії, можуть сподіватися на подальше зростання курсової вартості своїх акцій. До того ж досить чітко продовжує діяти механізм взаємозалежності курсу долара й ціни на нафту: коли він падає, вона росте. Ця обставина не може не гріти душу.

Зниження курсу національної валюти навряд чи засмучує й самих американців, особливо тих з них, хто працює на експорт. Адже воно підвищує конкурентоспроможність товарів і послуг Made in USA і повинно сприяти поліпшенню фінансових показників глобально діючих американських компаній, будь то J.P.Morgan Chase, Microsoft або Starbucks. Одночасно воно хоча б трохи обмежовує внутрішній ринок США від напливу китайської продукції, стимулюючи тим самим внутрішню поведінку.

Загалом долар, що помірковано слабшає, - не привід для занепокоєння і тим паче не провісник заходу Америки. Якщо знову по-справжньому трусне, то рятівним колом у фінансовій стихії, знову виявиться саме він.

Переглядів: 1533 | Додав: grad | Теги: євро, Європи, Долар, Фінанси, долара США, США, Made in USA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 04-05-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Де Ви поповнюєте свiй мобiльний телефон?
Всього відповідей: 608
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024