Саїйт рекламно – інформаційних оголошень П`ятниця, 03-05-2024, 21:10:28
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 03-05-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Серпень » 17 » Бензин підігріли доларом
20:41:06
Бензин підігріли доларом
Роздрібна ціна бензину А-95 12 серпня в середньому в країні становила 7,14 грн/л, тільки за добу піднявшись у різних регіонах де на п'ять копійок, а де й на 31 копійку.

За даними консалтингової компанії НТЦ "Психея", найдорожчий дев'яносто п'ятий традиційно продавався в Криму - у середньому за 7,60 грн/л, найдешевший - у Луганській області за 6,90 грн/л. На київських АЗС середня ціна склала 7,06 грн/літр. За останній тиждень популярний бензин подорожчав на 7,04%, за місяць - на 7,58%. А ще 12 травня літр А-95 коштував 5,80 гривні.

Дорожчає і дизпаливо. Його середня ціна 12 серпня склала 5,82 грн/л, тільки за п'ять днів піднявшись на 34 копійки. До цього дизпаливо кілька місяців трималося поблизу позначки 5,30 грн/л.

Поточне подорожчання директор "Консалтингової групи ”А-95”" Сергій Куюн пояснює декількома факторами, основні з яких - зростання світових цін на нафту і падіння гривні. Дійсно, ціна на нафту марки Brent на Лондонській біржі із середини липня зросла до 7 серпня на 25%, до 75,07 долара. Щоправда, до 12 серпня знизилася до 73 доларів.

На думку аналітиків, нафта подорожчала через очікування підвищення попиту на паливо й надії на швидке відновлення світової економіки. Крім того, позначилося зниження курсу долара. З 10 липня до 4 серпня американська валюта подешевшала до євро з 1,39 до 1, 44.

В Україні ситуація з валютою зовсім інша. З 1 до 13 серпня готівковий курс продажу долара збільшився з восьми до 8,40 гривні за долар. Виріс і курс євро, що теж важливо з погляду цін на бензин і дизпаливо: ставки акцизного збору встановлені саме в цій валюті. З середини липня курс євро в українських банках піднявся більш ніж на гривню: з 10,71 (купівля) і 10,88 (продаж) відповідно до 11,73 і 11,94 гривні за євро.

Сергій Куюн вважає, що і зростання цін на нафту, і валютні коливання вплинули на поставки імпортних нафтопродуктів в Україну. Це зробило їх більш ризикованими і менш конкурентноздатними порівняно з паливом українських НПЗ, реалізованим за гривні.

Щоправда, вітчизняні заводи зараз фізично не здатні забезпечити ринок необхідними обсягами пального. Відповідно, виник дефіцит пропозиції, що спричинив різкий стрибок оптових цін на нафтопродукти українського виробництва в перші дні серпня. Це з деяким запізненням позначилося на роздробі. "Звичайно роздрібні ціни реагують на опт із лагом днів у десять.

Але цього разу, з урахуванням дефіциту запасів, усе розвивалося набагато оперативніше. Оптові ціни зробили стрибок 3-5 серпня, а вже із сьомого числа почалося подорожчання в роздробі, і до середини тижня нафтопродукти додали в ціні близько 40 копійок", - говорить Куюн.

За прогнозами експертів "Консалтингової групи ”А-95”", вартість однойменного бензину на АЗС у другій половині серпня буде перебувати в діапазоні 7,30-7,60 грн/л, а дизельне паливо, імовірно, подолає позначку 6 грн/л і може досягти рівня 6,15-6,45 грн/л. Дещо знижує темпи зростання демпінг із боку групи "Приват", яка володіє найбільшою мережею АЗС в Україні. Їй вдається тримати відносно низькі ціни завдяки дешевій українській нафті, яку вона закуповує на аукціонах "сама в себе", тобто в компанії "Укрнафта" (як правило, за ціною близько 1200 гривень за тонну).

Однак цю можливість група може втратити: Міністерство економіки підготувало проект постанови Кабінету Міністрів, відповідно до якого ціни на реалізовану сировину на аукціонах із продажу вуглеводнів (нафти, газового конденсату, природного і зрідженого газу) повинні відрізнятися від поточних світових котирувань не більш ніж на 5%.

Якщо Кабмін введе цю норму в дію, ціни на бензин можуть зрости істотніше. Щоправда, з передвиборної точки зору Юлії Тимошенко зараз немає резону псувати відносини з Ігорем Коломойським.

Переглядів: 1506 | Додав: grad | Теги: Юлії Тимошенко, Ігорем Коломойським, НТЦ, Укрнафт, АЗС, Психея, бензин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 03-05-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Де Ви поповнюєте свiй мобiльний телефон?
Всього відповідей: 608
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024