Саїйт рекламно – інформаційних оголошень П`ятниця, 26-04-2024, 23:16:37
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 26-04-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 3 » Державний питання - Електромобілі в Україні
21:09:54
Державний питання - Електромобілі в Україні
Вже не тільки Європейці , американці та японці пересідають на електромобілі.

Китайська комуністична партія поставила перед місцевим автопромом нове завдання - у найкоротші терміни розробити і вивести на внутрішній ринок якнайбільше гібридних і електричних версій автомобілів .

Економічна доцільність. Нафта або бензин потрібно купувати за кордоном , відповідно ці гроші йдуть з країни , причому на завжди вони не тільки підуть, але і далі будуть працювати на благо чужої країни , а електроенергія - власного , національного виробництва .

Кожен автомобіль споживає в середньому 15 літрів на день х на 1 євро за літр х 273 дні х 8 років (середній термін експлуатації авто) = 32760 євро піде з країни , а на електромобілі 14кВт х 2,64 євроцента х 273 дні х 8 років = 807 євро всього лише і вони залишаться в економіці рідної країни ! ЦЕ ДУЖЕ ВАЖЛИВО !

Питання залежності України и шкірного українця від ЦІН на Російські енергоносії з шкірними днем становится все гостріше .

І Це вже харчуванні не Тільки непосильного тягара для бюджету України и гаманця шкірного українця , а питання національної безпеки україни .

Альо є Очевидне і Простий способ Вирішення проблеми . Цім путем Вже ПІШЛИ Багато держав , Які НЕ мают Достатньо своєї нефти : Данія , Японія , Ізраїль , Грузія та Інші . - Це електромобілі . Даже Америка и Росія , маючи свою НАФТА, активно розвівають ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТУ .
Використання електромобілів приведе до значного Зменшення залежності від поставок вуглеводнів з России Вже через 3-6 років .


Українські гроші Які зараз йдут в Інші країни ( в якості оплати за НАФТА, бензин и дизельне пальне ) Залишаюсь в Україні! Мі як тієї алкоголік , что віность все з хати ...


Для України Розвиток електромобільного транспорту не Тільки екологія , здоров'я и бюджет кожної української родини , альо й питання національної безпеки , ВРАХОВУЮЧИ нашу залежність від імпортніх вуглеводнів и велечізні кошти котрі повінні Залишити в Україні .

Швейцарці вже будують мережу з 7 млн. 700 тис. електрозаправок для країни яка в в 14 разів менше України за площею і 90 % займають гори.

Електромобілі в Україні

Наша компанія ( відділ електромобілів заводу " ТИТАН" ) переробляє модні і історичні автомобілі на електротягу . На приклад беремо класику автопрому Рorsche 550 не на ходу коштує 6-8 тис. євро (двигун , коробку , радіатор , генератор , паливну , вихлопну систему і т.д. ми все-одно викидаємо ) , а на ходу 60 тис. євро ( і це до першої поломки , де запчастини взяти на двигун і всі нутрощі яким 60 років) переводимо на електротягу за 12 тис. і Ви отримаєте гарний історичний ексклюзивний автомобіль для істинного цінителя краси з електроприводом в якому практично нема чому ламатися. При цьому отримаєте ідеальну развесовку по осях , за рахунок розташування акумуляторів , що дасть додаткове задоволення від водіння. І не потрібно платити 400-600 грн . кожні 2-3 дні за бензин , а порахуйте економію за рік ...



* Економія ! У 16 разів дешевше ніж на бензині.
Електромобіль споживає всього-навсього 10 кВт на 100 км шляху. 1 кВт електрики коштує 33 коп. Таким чином вартість проїзду на електромобілі в день становитиме 6 грн. 60 коп. ( 10 кВт х 2 х 0,33 грн. = 6 грн. 60 коп. ) Їздити на електрокарі в 16 рази дешевше , ніж на бензині. Це наче купувати бензин по 17 коп. / Літр.
* Електромобіль підкреслить Вашу індивідуальність і раціональне ставлення до грошей.
Вже давно минули ті часи , коли цінувалися "нові" росіяни ( або українці) . І викликало захоплення як вони легко можуть смітити грошима. Зараз у моді люди , які , хоч і мають гроші , знають їм ціну . Так, сьогодні електромобілі купити може не кожен , але це того варто. Це вкладення на довгі роки , яке не підведе свого господаря.
* Ви зможете щорічно економити 60 000 грн.
Якщо ви багато їздите по місту і за містом , то очевидно вже підраховували , що тільки на дорогу кожен місяць йде солідна сума. А скільки ви витрачаєте на бензин на рік? При використанні електрокара можна кожен місяць економити 4000-6000 грн. ! А за рік - близько 60 000 грн. економії !
* Надійний вид транспорту
Варто згадати наші тролейбуси і трамваї , які їздять уже по 50 років , а створені вони ще в 50 -е за примітивним технологіям 30 -х , просто в електромобілях особливо нічому і ламатися .
* Красиво , елегантно , чисто - це модно !
Кожна сучасна людина розуміє загрозу забруднення навколишнього середовища , так будь електромобіль у Києві може заощадити чисте повітря , який псують звичайні автомобілі .



Переваги експлуатації електромобіля :

* Електромобіль безшумний. Власники автомобілів преміум класу (таких як Mercedes , Bentley і Rolls -Royce ) платять величезні гроші за тишу і спокій в салоні. У відмінності від них , власникам електромобілів тиша і комфорт дістаються просто « в подарунок».
* У електромобіля взагалі відсутні неприємні запахи. Їм просто нема звідки взятися.
* У електромобілях ви не залежите від якості бензину. Подумати тільки , скільки буває проблем через те , що заправився в дорозі на " неперевіреною " заправці ! А скільки разів доводиться ризикувати , особливо якщо їздиш на великі відстані.
* Надійність в експлуатації. Паливна система від якої всі проблеми взагалі відсутня. У вас ніколи не прогорить вихлопна труба - її просто немає. Вам не потрібно міняти масло і фільтри кожні 15 тис. км , а адже це суттєва економія (приблизно від 700 грн. До 2500 грн. Залежно від марки транспортного засобу ) .
* Відсутня дороге обслуговування двигуна і паливної системи. Не потрібно міняти ремені в системі газорозподілу , свічки запалювання , клапана та інші дорогі « принади» догляду за звичайним автомобілем. Все це не стосується водіїв електромобілів.
* У сільській місцевості немає потреби спеціально їздити на заправку за 30 км від дому. Адже ще потрібно і назад повернутися , а це вже 60км і так кожні 3 дні - 50-70 грн. просто на вітер. На місяць це вже солідна сума , яку потрібно заплатити просто для того , щоб заправитися . Не кажучи вже про дорогостоющего час !
* У пробках споживає електроенергію тільки при русі , а при гальмуванні спрацьовує система рекуперації . Завдяки цій системі в момент гальмування ваша машина не витрачає енергію , а навпаки - заряджається !

Як по- вашому: за ким майбутнє?
Подумайте ось про що: АЗС у Києві 87 шт. , А розеток - М І Л Л І О Н И !
Де можна придбати електромобіль в Україні ?

У Європі електрокари відомі вже більше 5 років , і на сьогоднішній день вже більше 20 000 таких машин борознять європейськими дорогами. Проте в Україні справа йде зовсім інакше . Справа в тому , що ВСІ світові виробники автомобілів , на даний момент , відмовилися від цього напрямку в Україні . Для них зараз становлять інтерес динамічно розвиваються ринки Європи , Америки , Азії та Китаю. Саме там зараз йде війна за першість у новій перспективній галузі.

Так , до недавніх пір продаж електромобілів для українців була абсолютно не реальною . Але , з 2012 року почали активно розвиватися і рости гравці і на цьому ринку.

1 . Компанія 220 Auto ™ , на базі заводу Титан ™ , почала виробництво електромобілів в модних кузовах . Унікально , що з цих пір автомобілі ПРЕМІУМ класу стало можливим купити в 2 рази дешевше. Це пояснюється тим , що кожна модель не має потребу в багатьох дорогих запчастинах (наприклад : двигун внутрішнього згоряння , коробка передач , зчеплення, і т.д.).
2 . Ще електромобілі купити можна в компанії BIO AUTO . Це наші партнери по ідеї і просуванню даного напрямку в нашій країні. Вони постачають китайські електромобілі з китайськими запчастинами за ціною приблизно рівною нашим моделям на базі Audi TT, MINI Cooper S , Mazda RX- 8 . Власне кажучи , деякі просто не асоціюють себе з такими " серйозними" машинами і купують продукцію BIO AUTO . Як кажуть, для кожного свій індивідуальний підхід.


3 . Слід зауважити ще раз , що світові виробники автомобілів НЕ планують найближчим часом представляти свої моделі на ринку України .

Електромобілі в Києві

Перший електромобіль Київ побачив ще в 2008 році , ним став легендарний " Тропіка " . А сьогодні придбати електромобіль , а також подивитися і покататися в живу , можна за адресою: м.Київ вул. Туманяна , 15А . Тільки обов'язково спочатку запишіться на тест- драйв у одного з наших менеджерів по телефону :
• (044) 220 2008 (Прямий київський номер )
• (050) 353 0001 (МТС)
• (067) 7777 130 (Київстар )
Більшість людей , які нас оточують , тільки мріють їздити на машині і не платити за це гроші. Коли ми наводимо факти , що це вже реальність , багато хто так і залишаються сліпими скептиками . Однак, у той час як хтось мріє , інші вже цим користуються. Телефонуйте і ви, щоб дізнатися про електромобілі більше!
Переглядів: 6920 | Додав: 4biz | Теги: Електромобілі в Україні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 26-04-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
1 marie • 01:31:41, 20-06-2014
Привіт дорогий,
Я Марі я побачив свій профіль
і стати цікавим
будь ласка, я хотів вас зв'язатися зі мною
з моїм адресою електронної пошти
(Marieannan3@yahoo.com)
я скажу вам більше про себе, а також
дати вам моє зображення для вас знати, з ким
я am.i чекаю вашу пошту на мою поштову скриньку.
ваш Марі
avatar
Наше опитування
Яким браузером ви користуєтеся?
Всього відповідей: 79
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024