Саїйт рекламно – інформаційних оголошень П`ятниця, 03-05-2024, 08:06:18
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 03-05-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Травень » 22 » Foxconn (富士康)
08:28:49
Foxconn (富士康)

Foxconn (富士康) - торгова назва тайванської фірми Hon Hai Precision Industry Ко (ТОВ). Foxconn є найбільшим у світі виробником електроніки (електронних компонентів і готових виробів), в основному будучи безпосереднім виконавцем за контрактами з іншими компаніями, які, у свою чергу, продають вироби під своїми торговими марками. Foxconn займається виготовленням таких відомих виробів, як Mac Mini, IPod і iPhone для корпорації Apple, PlayStation 2 і PlayStation 3 для Sony, Nintendo Wii для; Xbox 360 для Microsoft, стільникові телефони для Motorola, Nokia і Amazon Kindle, обладнання для Cisco. Для корпорації Intel Foxconn випускає материнські плати, виконує різні замовлення для американських фірм Dell і Hewlett-Packard. Крім того, компанія випускає материнські плати і відеокарти під власною торговою маркою і під торговою маркою WinFast.

Компанія була заснована в 1974 році. Вона виробляла різні вироби з пластмаси (зокрема, роз'єми).
У 1988 році компанія відкрила свій перший завод в Китаї.
З 1991 року фірма котирується на Тайваньської фондової біржі.
Починаючи з 1994 року Foxconn набувала підприємства в Сполучених Штатах і Японії.
У 1997 і 1998 роках Foxconn створив додаткові підприємства у Великобританії і США.
У 2007 році заводи Foxconn з'явилися в Чехії, Угорщині, Мексиці, Бразилії, Індії та В'єтнамі. [4]
У 2010 році відбулося відкриття заводу в Росії. Зараз завод займає орендовані площі в Шушарах, будівництво власної будівлі призупинено з ряду причин.

Foxconn Foxconn Technology Group International Holdings назву компанії в Китаї, і в Китаї, як Foxconn Technology Group.
Foxconn Technology Group Голова Террі Гоу заявив в оригіналі "eCMMS " сервісної моделі та суворої дисципліни та ефективності вимог під керівництвом галузі шляхом злиття і поглинань та інших засобів вертикальної інтеграції, створення величезного масштабу.
Її різні філії в області виробництва точності електричний роз'єм кришки, комп'ютерних корпусів і баребони, комп'ютерних систем і мобільних телефонів збірки, оптичні прилади зв'язку, побутової електроніки, рідкокристалічних дисплеїв, напівпровідникових обладнання, операційних місць в Азії, Європі, США трьох континентах та налічує більше 60 мільйонів чоловік в 2006 році, загальна ринкова капіталізація групи, що складається з більш ніж 2250 млрд нових тайваньських доларів.
Історія

Террі Гоу в 1974 році відзначені матері доведеться використовувати 10 мільйонів нових тайваньських доларів, створити "Hon Hai пластмаси підприємства Лтд", юридична адреса міських і сільських земель у Тайпеї (26 червня 1993 року був оновлений в Ту, був 25 грудня 2010 оновлений грунту міста). Вперше була створена тільки 10 співробітників, в основному зайнятих у виробництві чорного і білого телевізора ручку. Hon Hai в 1981 році, успішний розвиток роз'єм продукти, які виробляють перехід PC роз'єм. У 1982 році компанія змінила свою назву на "Hon Hai Precision Industry, Ltd", статутний капітал в 1600 млн. дол США. Заснована в 1985 році, філія США.
1990-і роки, персональні комп'ютери та інтернет-ринок стрімко розвивається, швидкий розвиток Hon Hai би скористатися цією можливістю, щоб Hon Hai у 2000 році перевищила ринкову вартість NT 1000 млрд доларів.
Гоу після активного розширення масштабу бізнесу шляхом злиття і поглинань, щорічне збільшення на 200 млрд юанів більше, ніж у зростання високій швидкості, загальна ринкова вартість Hon Hai групи в 2005 р. перевищив 1 трлн NT, за межі Сінгапуру, Flextronics (Flextronic), щоб стати найбільшим EMS у світі виробників. Подвійний до 2250 млрд 2006 року. В кінці 2007 р., Hon Hai Група 3 трлн сумарною ринкової капіталізації в історії високих цін.
Але у вересні 2008 року відправився на фінансова криза вплинула на глобальний економічний спад, Hon Hai знизилася тому до 1300 млрд сумарною ринкової капіталізації. Pei Xin компанії Semiconductor Group (3 липня 2009 змінив свою назву на Pei Xin енергетичних технологій) з верхньою 360 акцій, і в даний час ринкова вартість була зменшена 91%. Гонконг-перерахованих Foxconn міжнародної ринкової вартості від піку 190 000 000 000 гонконгських доларів, скоротилося до менш ніж 40 мільярдів гонконгських доларів , Або більш ніж Jiucheng. 14 листопада 2008 Hon Hai акцій впали 60 балів, за майже 12-річного мінімуму, "сім'я Hon Hai", ринкова вартість тільки 580 млрд. юанів. Спочатку запланований на квітень 2008 року перебування за лаштунками Террі Гоу, таким чином, відмовитися від плану, і просив внутрішньої реалізації "перебування-три", скорочення "перебування активів", "перебування суспільство", "перебування рахунків", хорошого контролю над витратами.
'S корпоративних соціальних проблем

Тайвань Hon Hai група, 2004, "Бізнес таймс" правових спорів
У 2004 році Тайвань Hon Hai групи Zengyin "Бізнес таймс" доповідь Тайбей Difangfayuan застосовувати для "тимчасового арешту," особисті претензії власності газетний репортер Гуан Вень-Ци 30 мільйонів юанів для їх особистого NT.
Червень 2004 заробітна плата вираховується з Гуан Вень-ци 1 / 3, під назвою власності не є покаранням. Жовтень Гуан Вень-ци подати заявку на "відпустка" протягом трьох місяців. 18 грудня голова Hon Hai Террі Гоу особисто зустрівся з і спілкуватися з Commercial Times, а потім вирішив піти ", попередня виїмка," рішення.
20 грудня 2004, Hon Hai виступили зі спільною заявою з Business Times, офіційний висновок Гуан Вень-ци "попередньої арешт" претензії.
Foxconn співробітників в Шеньчжень, Китай події 2010 падає
Див: 2010, Шеньчжень Foxconn співробітників падає події
У 2010 році Китай допоміжних Hon Hai's, Foxconn Міжнародний нещасних випадків сталося 20 співробітників, з яких найбільш важливою причиною смерті є те, що співробітники наверх впаде мертвим. Яка викликала бурхливу реакцію.
Foxconn 2010 бомбардування в Ченду, Китай
О 19:00 на 21 травня 2011 або близько того, Foxconn групи Hongfujin Ченду полірування семінар вибуху у виробництві призвело до 2 загиблих і 16 поранених, три отримали серйозні поранення.

Переглядів: 2179 | Додав: grad | Теги: Foxconn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 03-05-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
1 grad • 08:30:32, 22-05-2011
вибуху у виробництві призвело до 2 загиблих і 16 поранених, три отримали серйозні поранення.
avatar
Наше опитування
Яким браузером ви користуєтеся?
Всього відповідей: 79
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024