Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Неділя, 19-05-2024, 09:23:13
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 19-05-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Липень » 9 » Київ вже не перевершує Париж
23:23:27
Київ вже не перевершує Париж
Зупинитися в Києві в чотирьох-, п'ятизірковому готелі зараз дорожче, ніж у Відні, Будапешті чи Празі. Ціни на високому рівні утримує той факт, що якісних готелів у столиці дуже небагато і конкуренція між ними невелика. Що й забезпечує непогану, як для кризи, заповнюваність номерів.

За даними Knight Frank LLC Ukraine (Київ), середня вартість номера в тризіркових готелях столиці становить $ 104, у чотиризірковому готелі - $ 253, а в п'яти - $ 448. Для порівняння: у Парижі в п'ятизірковому готелі за стандартний номер у середньому просять $ 396, а в Лондоні - $ 286. "Тут Київ попереду планети всієї. Наші ціни можна порівняти з Москвою. Лондон, Париж, а також Прага та Будапешт - набагато скромніші. На початок 2010 р. середній показник забезпеченості номерним фондом на 1000 мешканців у Європі становить сім номерів. Київ знаходиться на одному з останніх місць з цифрою 3,6 номери ", - розповідає гендиректор Knight Frank LLC Ukraine (Київ) Ярослава Чапко. І додає, що, за європейськими стандартами, комфортним рівнем вважається показник 10-12 номерів на 1000 жителів.

За словами Катерини Дем'янчук, консультанта департаменту оцінки й консалтингу Colliers Intеrnational в Україні, зараз у столиці середня вартість двомісного номера в категорії "стандарт" у п'ятизіркових готелях становить $ 450-600, у чотиризіркових готелях - $ 200-400, а у тризіркових - $ 90-160 на добу.

"Запитувана вартість номерів у 2010 р. в готелях Києва істотно не змінилася в порівнянні з тарифами 2009 р. У першому півріччі 2010 р. спостерігається підвищення попиту на готельні послуги в сегменті "чотири-п'ять зірок" - до 50-55% (за експертними оцінками). Серед причин - підвищення ділової активності у другому кварталі, а в меншій мірі - зростання туристичних потоків в Україну ", - пояснила Дем'янчук.

"Головна привабливість проектів чотирьох-і п'ятизіркових готелів полягає в низькій насиченості даного сегменту в Києві. Співвідношення кількості кімнат у чотири-та п'ятизіркових готелях до кількості жителів міста для Києва у два рази нижче, ніж у Москві, і в три рази нижче , ніж у Варшаві ", - говорить Олександр Романов, аналітик ІК BG Capital. Цей факт часто і притягує потенційних інвесторів. "Ціни в Києві можуть в рази відрізнятися від європейських. Якісних готелів не вистачає. Навіть у категорії "чотирьох-п'яти зірок". Крім цього, такі готелі менше за всіх постраждали від кризи, і цей сегмент відновлюється швидше, ніж інші. Очевидно, що інвестори в першу чергу дивляться на цю категорію ", - говорить Олексій Ращупкін, віце-президент інвестиційно-банківського відділу ІК "Трійка Діалог Україна".

"Заповнюваність, так само як і практично всі інші фінансові показники готелів, у порівнянні з минулим роком збільшилася. Тим не менш ділова активність поки істотно нижча в порівнянні з докризовим періодом", - говорить інвестиційний директор компанії "ЕСТА Холдинг" (компанії належить готель "Опера") Олена Архипова. За її словами, здійснювалася коригування цін, проте "ми не демпінгували, розуміючи, що готельний бізнес - це довгострокові вкладення, довгострокова стратегія". "Заповнюваність, швидше за все, не буде збільшуватись і залишиться на сформованому рівні 50-60%, ситуація з цінами також не покращиться, оскільки діловий туризм в Україні знаходиться під сильним впливом на світових фінансових ринках. Ціни залишаться колишніми або можуть бути відкориговані у бік їх зниження", - додає Архипова.

"На нашу думку, говорити про значне підвищення рівня заповнюваності готелів поки що не доводиться. Зростання цього показника в порівнянні із середнім рівнем минулого року, за нашими даними, склало не більше 5% (зауважимо, в минулому році падіння склало близько 20 - 25%). Зараз середній рівень заповнюваності чотирьох-і п'ятизіркових готелів становить не більше 55% ", - говорить Ярослав Іванов, керівник відділу управління маркетингом консалтингової компанії NAI Pickard.

За його словами, відповідаючи на падіння попиту під час кризи, готелі знизили фактичні ціни. Зниження склало близько 20%. Для чотирьох-і п'ятизіркових готелів середня ціна складає приблизно $ 150-350 за стандартний номер на добу. У другій половині року можливо лише невелике підвищення цін. Однак об'єктивним кроком це буде тільки для тих готелів, які вийдуть майже на докризовий рівень заповнюваності. А це малоймовірно для більшості операторів.

"У перспективі двох-трьох років очікуються стабілізація і, можливо, незначне зростання існуючих тарифів за умови подальшого зростання економіки країни, а також за відсутності коливань курсу гривні", - прогнозує Катерина Дем'янчук.

"Сьогодні важливим є той урок, що різкий сплеск на готельному ринку внаслідок бурхливого економічного зростання в умовах нестачі якісних готелів у місті призвів до появи декількох готелів, не всі з яких планувались з урахуванням дійсних вимог ринку. Надалі важливо, щоб девелопери і інвестори розуміли, чим пояснювалось зростання середнього тарифу в 2007-му і 2008 р. (за відсутності зростання завантаження). Кожен новий проект слід розглядати у світлі майбутньої готельної пропозиції, а також враховувати зміни в поведінці гостей, які вже з більшою часткою впевненості запитують тарифи, більш привабливі для себе ", - стверджують аналітики DTZ.

"Я думаю, що найгірші часи для готельного бізнесу вже позаду. У найближчому майбутньому ми будемо спостерігати зростання довіри інвесторів до готельного сектора", - прогнозує Ярослав Іванов.

Привид Євро-2012

Головна проблема розуміння готельного ринку українськими чиновниками - це значення футбольного чемпіонату Євро-2012. Нагадаємо, відповідно до вимог УЄФА, на момент проведення Євро-2012 в Києві має нараховуватися 7300 готельних номерів, з них 1950 - 5-зіркових, 4950 - 4-зіркових, 400 - 3-зіркових. "I" писали, що цифри необхідних готелів були прийняті чиновниками на початку 2008 р., без будь-якої корекції на кризу. Мерія просто включила до списку готелів, що приймають Євро, плани готельєрів та міжнародних операторів закінчити свої проекти в 2012 р. Зараз прогнозувати, хто і що коли закінчить, вельми складно. При цьому аналітики пояснюють, що оцінювати перспективність будівництва чотирьох-і п'ятизіркових готелів з прив'язкою до проведення Євро-2012 не дуже коректно. Фінальна частина чемпіонату Європи буде тривати лише три тижні.

За словами Катерини Дем'янчук, у перспективі 2010-2012 рр.. найбільш імовірна реалізація проектів готелів Fairmont Grand Hotel (Набережно-Хрещатицька, 1а) - 5 зірок, 257 номерів і Ibis (бульвар Т. Шевченка, 25) - 3 зірки, 215 номерів, і Holiday Inn (Антоновича, 79) - 4 зірки, 210 номерів.

Однак керівництво країни продовжує рапортувати про потенційну готовність готельного ринку прийняти Євро-2012 і навіть пропонує податкові пільги. Але експерти сумніваються в ефективності нинішніх адмінзаходів. "Насправді, податкові пільги ніколи не були особливим стимулом для залучення капіталу в галузь. Зараз пропонується готелі звільнити від податку на прибуток. Які масштаби податку на прибуток будуть у цих готелів в перші роки роботи? Я взагалі сумніваюся, що готелі при завантаженні 45 -50% і навіть 55% будуть показувати податок на прибуток. Тому ця пільга є більше декларативною, ніж практичною ", - вважає Ярослава Чапко

Переглядів: 1551 | Додав: grad | Теги: Євро-2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 19-05-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Сайту потрібен форум?
Всього відповідей: 37
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024