Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Вівторок, 16-04-2024, 22:10:04
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 16-04-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 10 » Новини Apple. Підсумки WWDC: iOS 7, OS X Mavericks і нові MacBook Air і Mac Pro
21:51:39
Новини Apple. Підсумки WWDC: iOS 7, OS X Mavericks і нові MacBook Air і Mac Pro
у Сан-Франциско відбулося відкриття щорічного форуму для розробників WWDC 2013. Незважаючи на те, що дане захід не переслідує своєю метою демонстрацію нових гаджетів і інших геніальних досягнень співробітників Apple, від нього незмінно чекають саме цього. Втім, в Apple розуміють це не гірше за нас і намагаються максимально ефектно обставити весь процес, здивувавши гостей і журналістів максимальним числом нововведень і підготовлювані новинок, часто не звертаючи уваги на якісну складову цього питання. Ось і вчора від Apple чекали докладної розповіді про iOS 7 і Mac OS X, очікуючи почути про черговий прорив або якісно новому підході до реалізації багатьох функцій в операційних системах компанії. Чи вийшло Apple домогтися очікуваного результату? Дати однозначної відповіді на це питання у нас не вийшло, тому розповімо про все по порядку, щоб ви змогли зробити власні висновки про те, наскільки прогресивні продукти змогли створити американці за минулий рік.



Захід починається з традиційного переліку успіхів Apple і інших знакових для компанії подій. Одним з таких став швидкий 5-річний ювілей магазину App Store. За час його існування різні додатки були завантажені більше 50 млрд разів, а загальне число додатків досягло 900 тис. У App Store зареєстровано 575 млн користувачів, а прибуток розробників мобільних додатків перевищила 10 млрд доларів. Комп'ютери iMac стали найпопулярнішими в США, а роком раніше подібну перемогу святкував MacBook. Операційна система OS X Mountain Lion продана тиражем 28 млн копій, але на зміну їй йде ще більш просунута OS X Mavericks, про яку гостям розповів віце-президент Apple з програмного забезпечення Mac Крейг Федеріго.

Коротко відзначимо основні зміни та нововведення, які отримала OS X Mavericks. Відразу варто сказати, що споживання енергії новою системою помітно знижено, а крім того, відбувається інтелектуальне розподіл енергоресурсів між додатками, що скорочує навантаження на процесор до 72%. OS X Mavericks вміє стискати невикористовувану оперативну пам'ять, додаючи комп'ютера «жвавості».

Браузер Safari отримав довгоочікуване оновлення і тепер здатний працювати на 44% швидше (за результатами тесту SunSpider), ніж Google Chrome, не кажучи вже про інших браузерах. З'явилася і нова функція iCloud Keychain, яка відповідає за синхронізацію паролів в iOS і OS X через хмарний сервіс. Вбудований в систему Finder обзавівся підтримкою вкладок, тегів, многооконного режиму та іншими корисними функціями. З'явився додаток iBooks, яке дозволить отримати доступ до більш ніж 1,8 млн художніх творів, які раніше були доступні лише власникам iPhone і iPad. Для критиків введена можливість робити позначки по ходу тексту, а після виводити їх єдиним списком. Зазначимо, що для iBooks доступні і мультимедійні книги, які виглядають дуже ефектно.
Зазнав змін і центр повідомлень, а також цілий ряд вбудованих додатків. Так, в Календарі з'явилася можливість внесення даних про місцезнаходження і погоду, в Картах доступні 3d-види місцевості, можливість відправки даних про маршрут з iMac на iPhone або iPad, навігація і т.п. Розширено можливості роботи із зовнішніми моніторами, оновлений SDK дозволяє створювати додатки для нової ОС вже сьогодні, щоб до осіннього релізу порадувати користувачів свіжими додатками.

Був представлений і новий MacBook Air, який позиціонується як відмінний ноутбук на кожен день. Самим головним його достоїнством стане новий процесор Intel четвертого покоління, 40-відсотковий приріст ефективності графічного ядра і знижене енергоспоживання. Останній аспект особливо важливий, так як тепер MacBook Air здатний забезпечити свого власника повноцінним режимом роботи протягом усього робочого дня. Примітно, що MacBook Air 11 "здатний працювати на одній зарядці акумулятора 9 годин, MacBook Air 13" - 12 годин. Ноутбук отримав новий роутер AirPort Extreme, модуль Wi-Fi 802.11ac, жорсткий диск об'ємом 2Тб або 3Тб, а також привабливу вартість від $ 999 до $ 1299 залежно від комплектації. Продажі всіх моделей MacBook Air починаються вже сьогодні.

І звичайно ж, Mac Pro, який отримав незвичайний дизайн, чорний колір корпусу, процесор Intel Xeon, швидку оперативну пам'ять, надшвидкий порт Thunderbolt 2, відразу дві відеокарти AMD і підтримку моніторів з роздільною здатністю 4K. Зазначимо, що комп'ютер оснащений відразу всього 4 портами USB 3.0 і 6 Thunderbolt 2, що дійсно незвично і навіть дещо незрозуміло. З програмного забезпечення варто виділити новий пакет програм iWork з підтримкою хмарних технологій. Відзначимо також, що Mac Pro буде збиратися тільки на території США.

Одним з найцікавіших моментів заходу, безсумнівно, стала презентація нової iOS 7. Їй також передував перелік основних досягнень Apple в даній області. Так, було сказано про 600 млн проданих пристроїв, що працюють під управлінням iOS, iPhone займає 60% інтернет-простору серед смартфонів, а iPad - 82% серед планшетів. 97% користувачів задоволені своїми гаджетами на iOS, а 93% користувачів використовують останню версію операційної системи завдяки регулярним оновленням ОС з боку Apple.

А ось і iOS 7 з новим плоским дизайном, новим екраном блокування і багатозадачністю у всіх додатках. iOS 7 обзавелася безліччю нових функцій, а інші були значно поліпшені з використанням останніх досягнень і розробок співробітників Apple.

Розробники внесли зміни до Control Center, забезпечили браузер Safari повноекранним режимом і функцією розумного пошуку, оновленим дизайном вкладок, а також можливістю зберігання паролів в iCloud. За допомогою AirDrop тепер стане можливим обмінюватися інформацією відразу з декількома користувачами, програма Камера отримало додаткові фільтри для обробки фотографій, а останні можна об'єднувати в події за аналогією з iPhoto в OS X.

Зазнав змін і голосовий помічник Siri, який отримав новий дизайн і два голоси: чоловічий і жіночий. Як і очікувалося, розробники підтвердили, що компанія має намір і далі вести активну роботу з інтеграції Siri в навігаційні системи автомобілів різних виробників. На сьогоднішній день вже 12 автокомпаній користуються даною розробкою, яка тепер отримала розширений функціонал.

Крім цього, медіаплеєр у iOS 7 може відображати не лише музичні файли, але і покупки, а також фільми, серіали, яким навіть відведено окремий розділ. У iTunes Radio доступні сотні різних встановлених радіостанцій, розділених за жанрами. Якщо ж і цього здасться мало, то можна створити власну радіостанцію, яка буде доступна всім бажаючим. Зазначимо, що iOS 7 не дозволить сторонній скинути налаштування гаджета, так як в оновленій Find my iPhone вбудовано захист за допомогою пари логін / пароль, які будуть потрібні для виконання даної операції.

Ось, мабуть, і всі основні моменти, які можна виділити відносно нових продуктів Apple. Докладніше про кожну з них ви зможете прочитати на сторінках нашого сайту після офіційного виходу їх на ринок. Нагадаємо, що OS X Mavericks і iOS 7 з'являться тільки восени, хоча Beta-версії доступні вже зараз, MacBook Air надходять у продаж сьогодні, а Mac Pro трохи пізніше.

Трансляція презентації Apple на WWDC 2013

23:08 На цьому презентація закінчилася. Дякуємо за увагу.

23:07 Наприкінці знову вийшов Тип Кук і заявив, що він пишається новими продуктами Apple: OS X Mavericks, оновленими MacBook Air, новим поколінням Mac Pro, iWork для iCloud, iOS 7 з масою можливостей і новим інтерфейсом, iTunes Radio. У кінці був запущений рекламний ролик про те, як Apple змінює повсякденне життя мільйонів людей.

23:01 Все це тільки оновлення, видимі користувачам. Але це і важлива збірка для розробників - було впроваджено 1500 нових API, що розширюють можливості створення додатків. Розробники вже сьогодні отримають попередню версію iOS 7, а користувачі iPhone 4, iPad 2 і більш пізніх моделей, 5-го покоління iPod touch - восени.

23:00 Серед інших функцій з'явилося аудіообщеніе FaceTime без відеоряду, синхронізація повідомлень, Activation Lock для блокування вкрадених пристроїв (цікаво, машину теж можна буде заблокувати?).

22:59 На конференції була анонсована інтелектуальне потокове інтернет-радіо iTunes Radio, працююче за типом Pandora. Якщо яка-небудь радіостанція подобається користувачеві, він може поділитися нею з друзями. Радіоподборка може автоматично на основі обраних композицій користувача для пошуку нової музики, яка відповідає його смакам і уподобанням. iTunes Radio безкоштовна - бізнес-модель побудована на рекламі. А для передплатників iTunes Match немає і реклами.

22:53 Оновлення додатків в iOS тепер здійснюється автоматично в фоні.

22:52 З'явилася нова версія iOS для автомобілів: інтеграція з машинами, як зазначає Apple, переходить на новий рівень. Даний варіант системи отримає повністю новий інтерфейс: 12 іменитих виробників представлять в 2014 році моделі автомобілів з інтегрованої інформаційно-розважальною системою під керуванням iOS.

22:49 Siri отримала новий голос, в тому числі чоловічий. І звучить він дуже реалістично. З'явилися і нові голоси для інших мов. Розширилася і функціональність голосового помічника Siri: можна змінювати налаштування апарату, здійснювати пошук в Twitter, Wikipedia і навіть Bing.

22:46 Додаток Photos отримало нові принципи автоматичної організацій фотографії на основі часу і місця зйомки. З'явилися нові можливості обміну фотографіями та відео через iCloud.

22:43 Додаток Photos отримало нові принципи автоматичної організацій фотографії на основі часу і місця зйомки.

22:41 Багатозадачність працює майже також, як в webOS: дуже швидко, додатки не перезавантажуються. З'явилася підтримка AirDrop для спрощеного обміну даними між iOS-пристроями, але iPhone 4/4S не отримають підтримку цієї функції, як і попередні версії iPad, iPad mini і iPod touch.

22:38 Платформа підлаштовується під показники швидкості роботи мережі. Природно був оновлений браузер Safari, точніше повністю перероблений. З'явився повноекранний режим, просунуте поле пошуку, вибране, нове відображення вкладок, батьківський контроль, підтримка iCloud Keychain. Все працює з дуже плавною анімацією.

22:35 З'явилися також нові функції, наприклад, Control Center. Покращена багатозадачність для всіх додатків з підвищеними показниками часу автономної роботи.

22:32 Всі стандартні додатки отримали кардинально новий вигляд: календар, погода, Game Center, Messages. В управлінні платформою з'явилися нові жести. Наприклад, змахування з лівого краю екрану повертає користувача назад в додаток. Поштове додаток отримав новий жест, за допомогою якого можна відправляти листи в кошик і здійснювати інші переміщення. Центр повідомлень чимось нагадує Google Now і доступний з екрану блокування.

22:28 Змінено типографіка, всі елементи управління, основні програми. Активно використовуються ефекти напівпрозорості типу матового скла. Але головне - дизайн став привабливішим і дійсно більш сучасним. Десь вгадуються мотиви Windows Phone, десь Android або webOS, але все ж він досить унікальний. iOS 7 задає новий шлях розвитку платформи.



22:24 Джонатан Айв почав говорити про дизайн. Чутки виправдалися. Платформа дійсно радикально змінила зовнішній вигляд, причому спрощення стилю стало дуже істотним: всі іконки і інтерфейс стали плоскими, а іноді вони просто контурні, як в Windows Phone.

22:20 Шоста версія встановлена ​​на 90% iOS-пристроїв, що є відмінним показником в порівнянні з Android, де частки розділені приблизно порівну між трьома останніми ключовим версіями платформи. Все це була прелюдія до анонсу iOS 7 - самого суттєвого оновлення мобільної платформи Apple з моменти запуску iPhone.

22:17 Тема презентації перейшла до iOS - ключовому продукту Apple. У світі продано вже більше 600 млн iOS-апаратів, які, за статистикою Apple, використовуються активніше, ніж Android-рішення, особливо на планшетному ринку. iOS також обходить всі платформи за показником задоволеності користувачів.

22:14 Працюють вони плавно. Підтримуються документи Microsoft Office. Інтерфейс здається інтуїтивним, підтримується навіть 3D-анімацію. Додатки сумісні з браузерами Safari, IE і Chrome - Firefox тут явно не в пошані. Для розробників хмарна версія iWork доступна вже сьогодні, рядові користувачі отримають доступ пізніше в цьому році.

22:11 Далі мова пішла про iCloud. Цим хмарним сервісом користуються вже 300 млн осіб. Було надіслано 7400000000000 push-повідомлень через iCloud. Компанія представила хмарну версію пакету iWork, щось на зразок відповіді Apple на Google Docs. Pages, Numbers, Keynote - все доступно в браузері.

22:09 Досягнення дизайнерів можна оцінити з того, що корпус нового Mac Pro займає лише восьму частину від розмірів старого. На корпусі активно використовується підсвічування, в тому числі портів.

22:07 Використовується накопичувач для слоти PCI Express з пропускною здатністю 1,25 Гбайт / с. У наявність також маса портів, серед яких чотири USB 3.0, шість Lightning 2. Збирається комп'ютер в США - присутні на заході американці розпливлися в посмішках.

Завтра відома анімаційна студія Pixar покаже на особливій сесії WWDC анімацію, яка буде виконуватися в реальному часі на новому Mac Pro.

22:04 Головне нововведення - два графічних процесора AMD FirePro із загальною продуктивністю 7 терафлопс. Комп'ютер також отримав 12-ядерний процесор Intel Xeon, підтримку Thunderbolt 2 і оперативної пам'яті DDR3 @ 1866 МГц класу ECC.



22:01 Потім Apple представила нове покоління Mac Pro з радикально новим дизайном, створеним з запасом на десятиліття. Корпус дійсно виглядає інакше: він чимось нагадує кавомолку Braun.

21:59 Вартість 11 "моделі як і раніше починається з $ 1000, а 13" - $ 1100. Постачання почалися вже сьогодні.

21:56 Час автономної роботи - головний коник нових ультратонких ноутбуків Apple: 11-дюймова версія може тепер працювати 9:00 на одній зарядці, а 13-дюймова - 12 годин. MacBook Air тепер здатний переглядати відео з iTunes протягом 10 годин.

21:54 Далі пішла розмова про ноутбуки MacBook Air, які отримали процесор Haswell ULT з прискореною на 40% графікою при подвоєному числі обчислювальних блоках і поліпшеною енергоефективності.



21:52 На цьому презентація OS X Mavericks закінчилася. Попередня версія доступна розробникам, фінальна - вийде восени.

21:51 Варто підкреслити, що інтерфейс всіх трьох демонстрованих додатків: Календаря, карт і iBooks дійсно гранично ясний, без зайвої імітації реальних матеріалів на зразок паперу.

21:45 На Mac стало можливо передавати push-повідомлення з iOS-пристроїв. Був оновлений Календар, на якому ясно видно нова концепція дизайну Apple: інтерфейс став набагато м'якше і ясніше. З'явилося особливе додаток Maps для Mac, яке інтегровано з версією для OS X. Нарешті Apple випустила iBooks для Mac, що відкриває доступ до всього каталогу книг з iOS.

21:42 У OS X також була покращена система повідомлень, на які тепер можна відповідати, не переходячи в конкретні програми, а також Пошта, FaceTime, Повідомлення.

21:40 Перемотка сторінок стала ще більш плавною. У Safari з'явилася глибока інтеграція Twitter на рівні обмеженого клієнта. Присутній і ряд інших поліпшень начебто iCloud Keychain, який буде зберігати всі паролі в хмарі для доступу з різних пристроїв.



21:37 Була поліпшена робота браузера Safari, який використовується більш ніж на 1,5 млрд пристроях. Оглядач отримав бічну панель обраного, де також можна читати оновлення з соціальних мереж Twitter і LinkedIn. Була серйозно поліпшена продуктивність у порівнянні з конкуруючими платформами: на слайді було показано, що Chrome в 1,5 рази швидше Firefox в обробці JavaScript, а Safari - в 3,8 разу, за даними JSBench. При цьому Chrome споживає в 1,6 рази більше енергії, а Firefox - в 2,9 рази.

21:33 Це поверхневі зміни, але в OS X Mavericks внесені і більш важливі в технологічному плані зміни. Просунуті користувачі хочуть працювати в дорозі: їм потрібна відмінна продуктивність і низьке енергоспоживання. Завдяки використанню нових технологій навантаження на процесор в деяких випадках знизилася на 72%. Також з'явилася технологія швидкого стиснення неактивній пам'яті, що покращує час відгуку платформи.



21:28 Серед нововведень - Finder Tabs. Тепер при роботі в Finder з декількома вікнами їх можна розміщувати у вкладках. З'явилася підтримка тегів для документів і файлів.

Була покращена робота з декількома екранами: doc-панель, смужка меню тепер доступні на всіх підключених моніторах. І нарешті, приєднаний за допомогою технології AirPlay телевізор може тепер працювати як повноцінний екран. У режим вибору завдань Mission Control також були внесені оптимізації для декількох дисплеїв.

21:24 По-перше, компанія відмовилася від принципу найменування версій видами з породи котячих: нова версія носить ім'я Sea Lion (Морський лев). Це була, звичайно, жарт - нова OS X отримала каліфорнійське ім'я Mavericks.

21:21 Далі мова пішла про комп'ютери Mac. Установча база досягає сьогодні 72 млн пристроїв, а середній показник зростання становить 15% на рік проти 3% у ПК. Продажі Mountain Lion, представленої в минулому році досягли 28 млн - це найуспішніша версія OS X.

21:17 Досить статистики. Компанія anki представила однойменну технологію, що дозволяє використовувати iOS-пристрої для штучного інтелекту і робототехніки. Перший продукт - anki drive - дозволяє взаємодіяти з радіокерованими моделями. Спочатку з демонстрацією трапилася проблема: машинки не їздили, але все ж вона виявилася досить вражаючою: іграшкові моделі використовували обчислювальні ресурси iOS-апарату для змагання у маневрах і перестрілках, щоб скинути один одного з траси. Комплект іграшок вже доступний у продажу і це тільки початок на шляху об'єднання мобільних пристроїв і робототехніки.

21:12 Якщо говорити про електронний магазині, то в AppStore завантажено понад 50 млрд додатків. Всього асортимент магазину налічує 900 тисяч додатків, з яких 375 тисяч оптимізовані для iPad. Розробники було виплачено $ 10 млрд. Ще торік ця суму була вдвічі менше. Серед інших магазинів додатків на AppStore припадає 74% доходів розробників.

21:09 Потім мова пішла про мережу роздрібних магазинів Apple Store, які щодня відвідують більше мільйона чоловік. Всього 407 магазинів в 14 країнах світу і відкриваються нові. Як приклад було показано недавнє відкриття берлінського магазину в будівлі, якій понад століття.

21:07 Після цього на сцену вийшов Тім Кук (Tim Cook), який оголосив, що це вже 24-та конференція WWDC, яку відвідали люди з 60 країн - 2/3 з них вперше. Цього року відбудеться 100 сесій, 120 практичних зустрічей, тисяча розробників Apple поділяться своїм досвідом.

21:03 Захід розпочався. З самого початку мова пішла про дизайн, якій компанія, згідно із заявою, сказаному у відео, завжди надавала першорядного значення. Під час відеоролика можна було відзначити, що всі його елементи були простими, привабливими і ... плоскими.

20:59 Цікаве зауваження - з якоїсь причини в цей раз запрошеним на захід не була надана зв'язок Wi-Fi.

20:55 Презентація скоро почнеться. Журналісти зібралися в залі, в якому вже помічений не тільки виконавчий директор Apple Тім Кук (Tim Cook), але також головний дизайнер компанії Джонатан Айв.

20:40 Онлайн-магазин Apple, як це часто буває перед презентаціями нових продуктів, перестав працювати. Іншими словами, є всі підстави припускати анонси оновленої електроніки яблучної компанії на прес-заході Worldwide Developers Conference. Зазвичай магазин повертається до дії через хвилини після кінця презентації.

Сьогодні о 21 годині за московським часом почнеться ключова презентація, якій відкриється щорічна конференція розробників Apple WWDC 2013. Головною подією має стати анонс iOS 7 - згідно з чутками в надрах Купертинського компанії під керівництвом Джонатана Айва (Jonathan Ive) ведеться кардинальне переосмислення інтерфейсу платформи та ключових мобільних додатків (дизайн нібито стане більш плоским і менш реалістичним, хоча і не буде спрощено настільки радикально, як в Windows Phone).

Також очікується анонс потокової музичної служби компанії, яка дозволить Apple не відставати від конкурентів. Нарешті, може бути представлена ​​нова версія OS X 10.9, оновлені ноутбуки на базі чіпів Haswell і нова версія настільної професійної системи Mac Pro, яка не змінювалася особливих змін кілька років. Ми постараємося оперативно повідомляти про ключові анонсах у форматі трансляції.

23:08 На цьому презентація закінчилася. Дякуємо за увагу.

23:07 Наприкінці знову вийшов Тип Кук і заявив, що він пишається новими продуктами Apple: OS X Mavericks, оновленими MacBook Air, новим поколінням Mac Pro, iWork для iCloud, iOS 7 з масою можливостей і новим інтерфейсом, iTunes Radio. У кінці був запущений рекламний ролик про те, як Apple змінює повсякденне життя мільйонів людей.

23:01 Все це тільки оновлення, видимі користувачам. Але це і важлива збірка для розробників - було впроваджено 1500 нових API, що розширюють можливості створення додатків. Розробники вже сьогодні отримають попередню версію iOS 7, а користувачі iPhone 4, iPad 2 і більш пізніх моделей, 5-го покоління iPod touch - восени.

23:00 Серед інших функцій з'явилося аудіообщеніе FaceTime без відеоряду, синхронізація повідомлень, Activation Lock для блокування вкрадених пристроїв (цікаво, машину теж можна буде заблокувати?).

22:59 На конференції була анонсована інтелектуальне потокове інтернет-радіо iTunes Radio, працююче за типом Pandora. Якщо яка-небудь радіостанція подобається користувачеві, він може поділитися нею з друзями. Радіоподборка може автоматично на основі обраних композицій користувача для пошуку нової музики, яка відповідає його смакам і уподобанням. iTunes Radio безкоштовна - бізнес-модель побудована на рекламі. А для передплатників iTunes Match немає і реклами.

22:53 Оновлення додатків в iOS тепер здійснюється автоматично в фоні.

22:52 З'явилася нова версія iOS для автомобілів: інтеграція з машинами, як зазначає Apple, переходить на новий рівень. Даний варіант системи отримає повністю новий інтерфейс: 12 іменитих виробників представлять в 2014 році моделі автомобілів з інтегрованої інформаційно-розважальною системою під керуванням iOS.

22:49 Siri отримала новий голос, в тому числі чоловічий. І звучить він дуже реалістично. З'явилися і нові голоси для інших мов. Розширилася і функціональність голосового помічника Siri: можна змінювати налаштування апарату, здійснювати пошук в Twitter, Wikipedia і навіть Bing.

22:46 Додаток Photos отримало нові принципи автоматичної організацій фотографії на основі часу і місця зйомки. З'явилися нові можливості обміну фотографіями та відео через iCloud.

22:43 Додаток Photos отримало нові принципи автоматичної організацій фотографії на основі часу і місця зйомки.

22:41 Багатозадачність працює майже також, як в webOS: дуже швидко, додатки не перезавантажуються. З'явилася підтримка AirDrop для спрощеного обміну даними між iOS-пристроями, але iPhone 4/4S не отримають підтримку цієї функції, як і попередні версії iPad, iPad mini і iPod touch.

22:38 Платформа підлаштовується під показники швидкості роботи мережі. Природно був оновлений браузер Safari, точніше повністю перероблений. З'явився повноекранний режим, просунуте поле пошуку, вибране, нове відображення вкладок, батьківський контроль, підтримка iCloud Keychain. Все працює з дуже плавною анімацією.

22:35 З'явилися також нові функції, наприклад, Control Center. Покращена багатозадачність для всіх додатків з підвищеними показниками часу автономної роботи.

22:32 Всі стандартні додатки отримали кардинально новий вигляд: календар, погода, Game Center, Messages. В управлінні платформою з'явилися нові жести. Наприклад, змахування з лівого краю екрану повертає користувача назад в додаток. Поштове додаток отримав новий жест, за допомогою якого можна відправляти листи в кошик і здійснювати інші переміщення. Центр повідомлень чимось нагадує Google Now і доступний з екрану блокування.

22:28 Змінено типографіка, всі елементи управління, основні програми. Активно використовуються ефекти напівпрозорості типу матового скла. Але головне - дизайн став привабливішим і дійсно більш сучасним. Десь вгадуються мотиви Windows Phone, десь Android або webOS, але все ж він досить унікальний. iOS 7 задає новий шлях розвитку платформи.



22:24 Джонатан Айв почав говорити про дизайн. Чутки виправдалися. Платформа дійсно радикально змінила зовнішній вигляд, причому спрощення стилю стало дуже істотним: всі іконки і інтерфейс стали плоскими, а іноді вони просто контурні, як в Windows Phone.

22:20 Шоста версія встановлена ​​на 90% iOS-пристроїв, що є відмінним показником в порівнянні з Android, де частки розділені приблизно порівну між трьома останніми ключовим версіями платформи. Все це була прелюдія до анонсу iOS 7 - самого суттєвого оновлення мобільної платформи Apple з моменти запуску iPhone.

22:17 Тема презентації перейшла до iOS - ключовому продукту Apple. У світі продано вже більше 600 млн iOS-апаратів, які, за статистикою Apple, використовуються активніше, ніж Android-рішення, особливо на планшетному ринку. iOS також обходить всі платформи за показником задоволеності користувачів.

22:14 Працюють вони плавно. Підтримуються документи Microsoft Office. Інтерфейс здається інтуїтивним, підтримується навіть 3D-анімацію. Додатки сумісні з браузерами Safari, IE і Chrome - Firefox тут явно не в пошані. Для розробників хмарна версія iWork доступна вже сьогодні, рядові користувачі отримають доступ пізніше в цьому році.

22:11 Далі мова пішла про iCloud. Цим хмарним сервісом користуються вже 300 млн осіб. Було надіслано 7400000000000 push-повідомлень через iCloud. Компанія представила хмарну версію пакету iWork, щось на зразок відповіді Apple на Google Docs. Pages, Numbers, Keynote - все доступно в браузері.

22:09 Досягнення дизайнерів можна оцінити з того, що корпус нового Mac Pro займає лише восьму частину від розмірів старого. На корпусі активно використовується підсвічування, в тому числі портів.

22:07 Використовується накопичувач для слоти PCI Express з пропускною здатністю 1,25 Гбайт / с. У наявність також маса портів, серед яких чотири USB 3.0, шість Lightning 2. Збирається комп'ютер в США - присутні на заході американці розпливлися в посмішках.

Завтра відома анімаційна студія Pixar покаже на особливій сесії WWDC анімацію, яка буде виконуватися в реальному часі на новому Mac Pro.

22:04 Головне нововведення - два графічних процесора AMD FirePro із загальною продуктивністю 7 терафлопс. Комп'ютер також отримав 12-ядерний процесор Intel Xeon, підтримку Thunderbolt 2 і оперативної пам'яті DDR3 @ 1866 МГц класу ECC.



22:01 Потім Apple представила нове покоління Mac Pro з радикально новим дизайном, створеним з запасом на десятиліття. Корпус дійсно виглядає інакше: він чимось нагадує кавомолку Braun.

21:59 Вартість 11 "моделі як і раніше починається з $ 1000, а 13" - $ 1100. Постачання почалися вже сьогодні.

21:56 Час автономної роботи - головний коник нових ультратонких ноутбуків Apple: 11-дюймова версія може тепер працювати 9:00 на одній зарядці, а 13-дюймова - 12 годин. MacBook Air тепер здатний переглядати відео з iTunes протягом 10 годин.

21:54 Далі пішла розмова про ноутбуки MacBook Air, які отримали процесор Haswell ULT з прискореною на 40% графікою при подвоєному числі обчислювальних блоках і поліпшеною енергоефективності.



21:52 На цьому презентація OS X Mavericks закінчилася. Попередня версія доступна розробникам, фінальна - вийде восени.

21:51 Варто підкреслити, що інтерфейс всіх трьох демонстрованих додатків: Календаря, карт і iBooks дійсно гранично ясний, без зайвої імітації реальних матеріалів на зразок паперу.

21:45 На Mac стало можливо передавати push-повідомлення з iOS-пристроїв. Був оновлений Календар, на якому ясно видно нова концепція дизайну Apple: інтерфейс став набагато м'якше і ясніше. З'явилося особливе додаток Maps для Mac, яке інтегровано з версією для OS X. Нарешті Apple випустила iBooks для Mac, що відкриває доступ до всього каталогу книг з iOS.

21:42 У OS X також була покращена система повідомлень, на які тепер можна відповідати, не переходячи в конкретні програми, а також Пошта, FaceTime, Повідомлення.

21:40 Перемотка сторінок стала ще більш плавною. У Safari з'явилася глибока інтеграція Twitter на рівні обмеженого клієнта. Присутній і ряд інших поліпшень начебто iCloud Keychain, який буде зберігати всі паролі в хмарі для доступу з різних пристроїв.



21:37 Була поліпшена робота браузера Safari, який використовується більш ніж на 1,5 млрд пристроях. Оглядач отримав бічну панель обраного, де також можна читати оновлення з соціальних мереж Twitter і LinkedIn. Була серйозно поліпшена продуктивність у порівнянні з конкуруючими платформами: на слайді було показано, що Chrome в 1,5 рази швидше Firefox в обробці JavaScript, а Safari - в 3,8 разу, за даними JSBench. При цьому Chrome споживає в 1,6 рази більше енергії, а Firefox - в 2,9 рази.

21:33 Це поверхневі зміни, але в OS X Mavericks внесені і більш важливі в технологічному плані зміни. Просунуті користувачі хочуть працювати в дорозі: їм потрібна відмінна продуктивність і низьке енергоспоживання. Завдяки використанню нових технологій навантаження на процесор в деяких випадках знизилася на 72%. Також з'явилася технологія швидкого стиснення неактивній пам'яті, що покращує час відгуку платформи.



21:28 Серед нововведень - Finder Tabs. Тепер при роботі в Finder з декількома вікнами їх можна розміщувати у вкладках. З'явилася підтримка тегів для документів і файлів.

Була покращена робота з декількома екранами: doc-панель, смужка меню тепер доступні на всіх підключених моніторах. І нарешті, приєднаний за допомогою технології AirPlay телевізор може тепер працювати як повноцінний екран. У режим вибору завдань Mission Control також були внесені оптимізації для декількох дисплеїв.

21:24 По-перше, компанія відмовилася від принципу найменування версій видами з породи котячих: нова версія носить ім'я Sea Lion (Морський лев). Це була, звичайно, жарт - нова OS X отримала каліфорнійське ім'я Mavericks.

21:21 Далі мова пішла про комп'ютери Mac. Установча база досягає сьогодні 72 млн пристроїв, а середній показник зростання становить 15% на рік проти 3% у ПК. Продажі Mountain Lion, представленої в минулому році досягли 28 млн - це найуспішніша версія OS X.

21:17 Досить статистики. Компанія anki представила однойменну технологію, що дозволяє використовувати iOS-пристрої для штучного інтелекту і робототехніки. Перший продукт - anki drive - дозволяє взаємодіяти з радіокерованими моделями. Спочатку з демонстрацією трапилася проблема: машинки не їздили, але все ж вона виявилася досить вражаючою: іграшкові моделі використовували обчислювальні ресурси iOS-апарату для змагання у маневрах і перестрілках, щоб скинути один одного з траси. Комплект іграшок вже доступний у продажу і це тільки початок на шляху об'єднання мобільних пристроїв і робототехніки.

21:12 Якщо говорити про електронний магазині, то в AppStore завантажено понад 50 млрд додатків. Всього асортимент магазину налічує 900 тисяч додатків, з яких 375 тисяч оптимізовані для iPad. Розробники було виплачено $ 10 млрд. Ще торік ця суму була вдвічі менше. Серед інших магазинів додатків на AppStore припадає 74% доходів розробників.

21:09 Потім мова пішла про мережу роздрібних магазинів Apple Store, які щодня відвідують більше мільйона чоловік. Всього 407 магазинів в 14 країнах світу і відкриваються нові. Як приклад було показано недавнє відкриття берлінського магазину в будівлі, якій понад століття.

21:07 Після цього на сцену вийшов Тім Кук (Tim Cook), який оголосив, що це вже 24-та конференція WWDC, яку відвідали люди з 60 країн - 2/3 з них вперше. Цього року відбудеться 100 сесій, 120 практичних зустрічей, тисяча розробників Apple поділяться своїм досвідом.

21:03 Захід розпочався. З самого початку мова пішла про дизайн, якій компанія, згідно із заявою, сказаному у відео, завжди надавала першорядного значення. Під час відеоролика можна було відзначити, що всі його елементи були простими, привабливими і ... плоскими.

20:59 Цікаве зауваження - з якоїсь причини в цей раз запрошеним на захід не була надана зв'язок Wi-Fi.

20:55 Презентація скоро почнеться. Журналісти зібралися в залі, в якому вже помічений не тільки виконавчий директор Apple Тім Кук (Tim Cook), але також головний дизайнер компанії Джонатан Айв.

20:40 Онлайн-магазин Apple, як це часто буває перед презентаціями нових продуктів, перестав працювати. Іншими словами, є всі підстави припускати анонси оновленої електроніки яблучної компанії на прес-заході Worldwide Developers Conference. Зазвичай магазин повертається до дії через хвилини після кінця презентації.

Сьогодні о 21 годині за московським часом почнеться ключова презентація, якій відкриється щорічна конференція розробників Apple WWDC 2013. Головною подією має стати анонс iOS 7 - згідно з чутками в надрах Купертинського компанії під керівництвом Джонатана Айва (Jonathan Ive) ведеться кардинальне переосмислення інтерфейсу платформи та ключових мобільних додатків (дизайн нібито стане більш плоским і менш реалістичним, хоча і не буде спрощено настільки радикально, як в Windows Phone).

Також очікується анонс потокової музичної служби компанії, яка дозволить Apple не відставати від конкурентів. Нарешті, може бути представлена ​​нова версія OS X 10.9, оновлені ноутбуки на базі чіпів Haswell і нова версія настільної професійної системи Mac Pro, яка не змінювалася особливих змін кілька років. Ми постараємося оперативно повідомляти про ключові анонсах у форматі трансляції.
Переглядів: 6572 | Додав: 4biz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 16-04-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Яким браузером ви користуєтеся?
Всього відповідей: 79
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024