Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Субота, 04-05-2024, 17:02:43
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 04-05-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Жовтень » 17 » Водіїв підсадять на спирт
23:30:49
Водіїв підсадять на спирт
Уряд має намір запровадити обов'язкову 3%-у добавку біоетанолу до бензинів, щоб забезпечити українських виробників альтернативних енергоресурсів внутрішнім ринком збуту.

В парламенті зареєстрований законопроект про обов'язкове використання біоетанолу і біодизеля при виробництві бензину і дизпалива (проте текст документа доки не оприлюднено на сайті Верховної Ради). Проект закону внесений від імені депутата від БЮТ і заступника голови комітету з аграрної політики і земельних відносин Степана Глуся. Але, за інформацією "ЭИ", законодавчі ініціативи були розроблені Мінагрополітіки. "Над текстом працювали урядові експерти, але, щоб уникнути критики і звинувачень в лобізмі, було вирішено направити законопроект на розгляд до парламенту через депутатський корпус", - пояснює один з членів парламентського "паливного" комітету і соратник пана Глуся по фракції, який побажав не називати себе.

В міністерстві уточнили, що, згідно із текстом законопроекту, пропонується ввести обов'язкову 3%-у добавку біоетанолу в моторні бензини вже з 1 січня 2010 р. "Директивами Євросоюзу передбачена доля біопалива в нафтопродуктах на рівні 5,75-6%. Але ми виходили з потенційних обсягів виробництва біоетанолу в Україні", - розповів представник відділу енергетики Мінагрополітіки.

За його словами, наступного року почати виробництво добавки до палива планує завод в Золотоноші (Черкаська обл.) в об'ємі 100 тис. т на рік. "Ще 11 українських спиртзаводів можуть забезпечити ринок 130 тис. т. В сумі це дозволяє прогнозувати виробництво 230 тис. т біоетанолу, що при щорічному обсязі вжитку бензинів в Україні якраз і дає нам розмір добавки в 3%", - констатує співрозмовник "ЭИ", підкреслюючи, що ухвалення цього законопроекту поліпшить екологічну ситуацію в країні і стане стимул-реакцією до розвитку біопаливного ринку в цілому.

Стремління перейняти європейську практику підтримують учасники ринку: "3% - цього, звичайно, мало для повного завантаження потужностей наших заводів. Але це створює необхідну платформу для розвитку галузі, якій необхідний внутрішній ринок збуту", - говорить керівник держконцерну "Укрспирт" Петро Бойко. За його словами, відсутність внутрішнього вжитку біоетанолу гальмує приватні інвестиції в українські заводи, які зараз можуть розраховувати лише на експорт своєї продукції.

Однак більшість експертів стримано оцінюють шанси законопроекту зібрати необхідну кількість голосів в Раді, навіть враховуючи урядову підтримку. Хоча погоджуються, що в травні, всупереч очікуванням учасників ринку, парламент все ж проголосував за закон "Про стимулювання розвитку виробництва біологічних палив".

Нагадаємо, цим документом дозволяється виробляти біопаливо приватним підприємцям, а також передбачається низка податкових пільг, як, наприклад, нульовий акциз на виробництво біопалива, звільнення від сплати ввізного мита і ПДВ на операції з імпорту техніки і устаткування до 1 січня 2019 р., звільнення від оподаткування прибутку строком на 10 років з 1 січня 2010 р. "Це був лише перший крок, але без другого, яким є зареєстрований законопроект, він не має потрібної ваги. Лише разом вони зроблять виробництво біоетанолу в Україні перспективним бізнесом", - упевнений Бойко.

На думку спостерігачів ринку, законодавчі ініціативи уряду навряд чи пов'язані з однією турботою про екологію або незалежність країни: "Протягнути подібний законопроект до виборів, здолавши потужне нафтове лобі, стане можливим лише в одному випадку - якщо за цими ініціативами стоять чиїсь конкретні бізнес-інтереси", - вважає директор компанії "Паливна альтернатива" .

Переглядів: 1457 | Додав: grad | Теги: ЭИ, 2010, Укрспирт, ПДВ, БЮТ, Уряд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 04-05-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Де Ви поповнюєте свiй мобiльний телефон?
Всього відповідей: 608
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024