Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Понеділок, 28-10-2024, 02:20:55
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 28-10-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Серпень » 31 » Політики привітали шахтарів із професійним святом
12:09:52
Політики привітали шахтарів із професійним святом
З нагоди Дня шахтаря перші особи країни привітали працівників вуглевидобувної галузі з їхнім професійним святом.

Віктор Ющенко

Президент України Віктор Ющенко сьогодні вітав шахтарів на врочистих зборах у Донецьку.

Ющенко висловив впевненість у тому, що Україна має величезний потенціал у вугільній галузі. Українські запаси вугілля можуть "служити нашій економічній незалежності" ще багато століть.

Ющенко вважає помилковою політику закриття нерентабельних шахт. Він підкреслив, що необхідно розвивати їх, вкладати інвестиції, оскільки будівництво нових шахт коштуватиме державі набагато дорожче.

У своєму виступі Віктор Ющенко також порушив тему ціни на вугілля. Він переконаний: на українське вугілля повинні бути встановлені ринкові ціни. Президент підкреслив, що якби чинна влада надала можливість шахтам продавати своє вугілля за ринковими цінами, то шахти були б рентабельними.

Президент закликає шахтарів навчитися відрізняти "прагматичні професійні ініціативи, які виникають і в шахтарському колі сьогодні, і в людей, які очолюють відповідні системні керування, від того популізму, яким ми, я переконаний, уже наситилися".

Він закликав не боятися говорити про чесні ціни на вугілля, про чесну заробітну плату для шахтарів, про безпеку, нові технології, інвестиції, приватизації шахт там, де вона доречна. "Переконаний, що в нас не повинне бути табу на обговорення цієї тематики", - підкреслив Глава держави.

"У нас немає вибору, нам потрібно рухатися тільки вперед... Упевнений, що тільки через чесну конкурентну політику в цій галузі вона може бути сильною. Я впевнений, що ми всі разом можемо виправити цей стан справ", - сказав він.

Ющенко привітав шахтарів зі святом і вручив державні нагороди працівникам вугільної галузі.

Юлія Тимошенко

Прем'єр-міністр України Юліи Тимошенко, вітаючи шахтарів, поділилася власними враженнями від їхньої роботи: "Кілька місяців тому я спустилася у забій. Сказати, що я була вражена, - нічого не сказати. Це був шок від побаченого, від усвідомлення того, у якому пеклі Ви працюєте й видобуваєте українське вугілля".

При цьому прем'єр висловила переконання, "що кожного українського політика, міністра варто б відправити на декілька тижнів у шахту, щоб вони відбійним молотком добули свою тонну вугілля". "Може, тоді в нашій країні навчаться поважати працю шахтаря й будуть віддавати належне Вашої галузі - галузі номер один в Україні! Адже завдяки гірникам, видобутому Вами вугіллю, наша Батьківщина може здобути справжню енергетичну незалежність", - заявила прем'єр.

За словами Тимошенко, вона прагне того, аби шахтарі знали, що уряд докладе всі зусилля для того, щоб вони "щодня, щохвилини, а не кілька разів у рік - час від часу - відчували турботу держави". "Такий негативний підхід до галузі, що практикували в усі попередні роки незалежності нашої країни, я обіцяю припинити. Ми повернемо престиж шахтарській праці, а зарплату гірників зробимо гідною - праця українських шахтарів повинна бути європейського рівня, адже чорне золото продається за світовими цінами", - підкреслила вона, додавши: "Ми відновимо справедливість!".

Арсеній Яценюк

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк у День шахтаря, 31 серпня, здійснить робочу поїздку в Львівську область, де привітає шахтарів Червонограда з професійним святом.

Як повідомила прес-служба Парламенту, голова Верховної Ради надіслав керівникам і колективам всіх вуглевидобувних підприємств України вітальні телеграми з нагоди професійного свята.

"Вугілля, добуте вами, іноді в надважких геологічних умовах, має виняткове значення для енергетичної безпеки країни, дозволяє безперебійно працювати металургійному комплексові", - зазначено в тексті вітання. "Із власного досвіду знаю, що таке нелегка праця шахтаря. Адже торік мені довелося особисто спуститися в лаву й понад годину провести під землею. Для мене свято сьогодні - це, насамперед , данина шани щоденному подвигу шахтарів. А ще - день пам'яті тих, хто не повернувся із забою, кого дотепер оплакують матері, дружини й діти", - зазначив голова Верховної Ради.

За його словами, сьогодні вугільна галузь відіграє надзвичайно важливу роль в енергетичній незалежності нашої держави. Яценюк побажав шахтарям і їхнім родинам міцного здоров'я, щастя, успіхів і добробуту.

Віктор Янукович

Лідер Партії Регіонів Віктор Янукович також не забув привітати шахтарів. Його вітання розміщене на офіційному сайті ПР.

"Від усього серця поздоровляю вас із професійним святом - Днем шахтаря, що давно став всенародним!", - зазначено в привітанні.

"Ви обрали справою життя шляхетну місію - давати країні тепло й світло. Ви роками спускалися під землю й видавали на-гора вугілля, не завжди одержуючи гідну винагороду за складну й небезпечну працю", - підкреслює Янукович.

"Але навіть у свято ми не можемо мовчати про те, що ситуація в галузі залишається складною. Вимагають вирішення ряд проблемних питань, які накопичувалися роками, і особливо загострилися останнім часом . Вірю, що, об'єднавши наші зусилля, ми відродимо престиж шахтарської професії, зможемо гарантувати вуглярам гідний соціальний захист і безпеку праці. У нас є все для вирішення цих завдань", - вважає лідер ПР.

Янукович побажав гірникам "міцного здоров'я, тепла й затишку у ваших будинках!"

За матеріалами: УНІАН

Переглядів: 1815 | Додав: 4grad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 28-10-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Де Ви поповнюєте свiй мобiльний телефон?
Всього відповідей: 608
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024