Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Понеділок, 28-10-2024, 02:17:06
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 28-10-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Листопад » 6 » Нацбанк підписав капіталізацію
02:53:17
Нацбанк підписав капіталізацію

Кабінет міністрів затвердив механізм рекапіталізації проблемних банків шляхом обміну їхніх акцій на облігації внутрішньої держпозики (ОВДП). Кінцевим власником цих ОВДП стане Нацбанк, що і наповнить капітал банків реальними грішми. Замість НБУ зможе одержати додатковий дохід, тому що мінімальна ставка по ОВДП складе 12% річних. Тому експерти впевнені, що Мінфін буде жорстко відбирати претендентів на бюджетні гроші.

Учора Кабінет міністрів затвердив постанову "Про участь держави в підвищенні капіталізації банків", якою передбачили чіткий порядок рекапіталізації банків за рахунок держкоштів. Мінфін зможе капіталізувати банк - придбати права власності на його активи - тільки у двох випадках: коли Нацбанк призначив тимчасового адміністратора або коли загальні збори акціонерів погодилося на участь держави в додемісії, заявив міністр юстиції Микола Оніщук. Нацбанк повинен буде провести аудиторську перевірку банку, визначити обсяг необхідних йому коштів і суму, на яку потрібно збільшити капітал банку, а також обсяг випуску ОВДП.

Випущені Мінфіном ОВДП будуть обмінюватися на акції банку, після чого їх повинен буде викупити Нацбанк за номінальною вартістю з урахуванням їхньої поточної прибутковості (на останньому аукціоні Мінфін продав ОВДП із прибутковістю 15,5-16% річних) на момент обміну та дійсної тоді дисконтної ставки НБУ (12%). "Ми входимо в статутний фонд через інструмент ОВДП, а Нацбанк негайно викуповує ці ОВДП", - сказав міністр фінансів Віктор Пинзеник. Строки обігу таких ОВДП пан Пинзеник не уточнив. Фактично рекапіталізацію будь-якого банку можна почати проводити вже із сьогоднішнього дня.

За даними Нацбанку, на 3 листопада обсяг ОВДП становив 8223,38 млн грн (знизився з початку року на 10,06%): у НБУ - 29,11 млн грн, банків - 5652,49 млн грн, нерезидентів - 517,86 млн грн, інших установ - 2023,92 млн грн.

Банкіри говорять, що в умовах фінансової кризи Нацбанк може ввести тимчасову адміністрацію в будь-який банк, підштовхнувши його до рекапіталізації, через наявні на ринку проблеми з ліквідністю. Учора гривня овернайт коштувала 15/30%, долар - 9/14%; місячний ресурс у гривні - 16/24%, у доларі - 8/13%. Але дотепер невідомо, за якою ціною Мінфін потім буде продавати акції, куплені за номінальною - тобто заниженою - вартістю.

Нацбанк може ввести тимчасову адміністрацію, якщо не виконується ціла низка показників ліквідності протягом певного періоду. "Для цього потрібно, щоб банк порушив особливо важливі показники, по яких веде звітність НБУ", - говорить заступник голови правління банку "Київ" Віктор Супрунов.

Поки НБУ ввів тимчасову адміністрацію тільки в Промінвестбанк (ПІБ) - на початку жовтня. Тому, з огляду на заяву першого заступника голови секретаріату президента Олександра Шлапака про те, що президент Віктор Ющенко наполягає на націоналізації ПІБ до кінця тижня, банкіри вважають, що держкапітал спочатку одержить ПІБ. "ПІБ є першим претендентом на рекапіталізацію. Але по ринку ходять чутки, що в банк входять нові акціонери, - відзначив почесний президент Укргазбанку Василь Горбаль. - Якщо вони зроблять активні та швидкі рухи з фінансового оздоровлення ПІБ, напевно, ця норма не буде мати до них відношення".

Учасники ринку сумніваються, що Мінфін буде готовий рекапіталізувати всі проблемні банки. "Мінфін порахує все до копійки. Рішення не буде прийматися на око, будуть розглядатися всі зобов'язання, активи. Усе буде враховано, і акції будуть рахуватися за мінімальною ціною. Якщо можна буде не давати, Мінфін не дасть. Усе буде залежати від того, великий банк чи ні", - упевнений Віктор Супрунов.

Переглядів: 1718 | Додав: 4grad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 28-10-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Де Ви поповнюєте свiй мобiльний телефон?
Всього відповідей: 608
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024