Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Понеділок, 28-10-2024, 02:18:11
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 28-10-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Листопад » 7 » Кабмін знайшов новий спосіб видавати кредити на житло
20:26:11
Кабмін знайшов новий спосіб видавати кредити на житло
Міністерство ЖКГ запропонувало створити в Україні ощадно-будівельні каси (ОБК), у яких населення зможе брати кредити на покупку житла. Щоб одержати іпотечний кредит у такій касі під 4%, вкладник повинен буде назбирати мінімум 50% від вартості квартири, розміщаючи гроші в ОБК під мізерний відсоток. Експерти вважають, що створення ОБК можливо тільки при низькій інфляції.

Учора на нараді з проблемних питань житлово-будівельної галузі під керівництвом прем'єр-міністра Юлії Тимошенко міністр ЖКГ Олексій Кучеренко заявив, що найближчим часом буде оприлюднений законопроект "Про ощадно-будівельні каси". За його словами, механізм роботи ОБК, створюваних при держбанках, буде передбачати нагромадження громадянами в цих касах 50% від загальної вартості житла. По досягненні цієї суми на рахунку вкладник зможе одержати кредит на решту суми, необхідну для покупки житла. "Людина спочатку несе гроші в банк і вкладає їх під гарантовану низьку ставку, наприклад 3%, а коли вона назбирала 50% від суми, ще 50% даються під мінімальні 4%", - пояснив Кучеренко.

Міністр упевнений, що створення спеціалізованих ОБК поряд з іпотечним кредитуванням дозволить вирішити проблему доступного житла в Україні. "Я не проти іпотеки, але це варіант для тих, хто в стані покрити високі процентні ставки, а більш довгострокова програма зі створення ОБК - розумне доповнення до іпотеки для тих, хто може почекати, наприклад для молодих сімей", - сказав він.

За його словами, Україні варто орієнтуватися на позитивний досвід європейських країн. Так, 60% житлового фонду Німеччини і 40% - Австрії було побудовано за рахунок кредитування населення через оБК. "Робота кас буде ефективною, якщо державі вдасться створити прозорий механізм формування цін на житло. Держава повинна гарантувати вкладникові, що вартість квартири не зміниться в процесі нагромадження", - відзначив Олексій Кучеренко.

Щоб полегшити процес будівництва житла, міністр регіонального розвитку та будівництва Василь Куйбіда запропонував органам місцевого самоврядування переглянути видані дозволи на виділення земельних ділянок під будівництво. "Ті ділянки, які не задіяні протягом двох-трьох років, можна переглянути і, можливо, викинути їх на новий ринок для тих, хто ще в стані будувати", - заявив він. Крім того, Кабінет міністрів має намір ввести мораторій на безкоштовне надання житла (у бюджеті-2008 на покупку житла закладено 3,029 млрд грн).

Ці кошти будуть направлятися тільки на будівництво житла. 25% від його вартості буде оплачуватися з бюджету, а 75% - заощадженнями громадян або кредитами. У Мінекономіки розповіли, що в першу чергу будуть фінансуватися об'єкти житлового недобуду з 85-процентною готовністю. Як повідомлялось, кошти стабілізаційного фонду можуть витрачатися на завершення будівництва житла. Нагадаємо, у проекті закону "Про забезпечення громадян доступним житлом" Кабмін хотів оплачувати 30-процентний початковий внесок. Ці кошти можуть використовуватися як на будівництво, так і на покупку квартир.

Член наглядової ради Ощадбанку Олександр Морозов вважає, що створення ОБК в Україні можливо, тим більше, що їй удалося залучити кредит МВФ. "Прикладом може слугувати створення спецфонду в Сінгапурі, куди громадяни вкладали близько 20% зарплати. Ці гроші держава використала для забезпечення населення житлом", - відзначив він. Однак для одержання таких кредитів люди повинні погодитися на депозити під 3%, тоді як банки пропонують 20%. "Ніхто не стане вкладати гроші під відсотки менші, ніж інфляція - тільки це дозволить окупити свої кошти", - вважає Морозов. Цього року МВФ очікує в Україні інфляцію на рівні 25,5%, а в 2009 році - 17%. "Якщо великому банку вдасться витримати інвестиційно-курсову різницю, він зможе накопичувати величезні кошти і видавати такі кредити", - упевнений генеральний директор "Містобуду" Віктор Власов.

Переглядів: 1698 | Додав: 4grad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 28-10-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Сайту потрібен форум?
Всього відповідей: 37
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024