Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Субота, 27-07-2024, 03:54:39
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 27-07-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Листопад » 16 » Що робити, якщо нема чим платити?
03:03:50
Що робити, якщо нема чим платити?
Бум іпотечного кредитування, що спостерігався в останні роки, тепер може вилитися в серйозні проблеми для банків і позичальників. Платоспроможність останніх різко впала - фінансово-економічна криза змушує роботодавців урізати персоналу зарплату, а багато компаній і зовсім ідуть на скорочення робочих місць.

Полегшити життя позичальникові можна декількома способами - наприклад, відправити його на "кредитні канікули" або подовжити термін кредитування

За запевняннями банкірів, якщо позичальник потрапив у скрутне фінансове становище, вони готові йти йому назустріч. І справа тут зовсім не в доброму серці фінансистів. Просто їм вигідніше піти на невеликі поступки, ніж займатися стягненням застави і її продажем. "З українським законодавством забрати, приміром, квартиру досить складно. Це довгі судові позови, торги і реалізація. У підсумку виручити вдасться не більше половини вартості нерухомості", - розповідає перший заступник голови правління банку "Контракт" Павло Крапивін.

У той же час роздавати пільги будуть не всім. На розуміння можуть розраховувати тільки дисципліновані позичальники, які відчувають тимчасові фінансові труднощі. "Банк практично завжди зацікавлений знайти спосіб підтримки сумлінного і платоспроможного клієнта, в якого виникли тимчасові проблеми", - говорить директор департаменту роздрібних продажів Сведбанку Володимир Довгаль.

Критеріїв відбору гарних позичальників, до яких банк може виявити лояльність, декілька. У першу чергу, кредитна історія клієнта: чи були прострочення, скільки років позичальник користується послугами банку, як виплачувалися інші кредити. Вагомим аргументом може стати надання додаткової застави - квартири, будинку, автомобіля або земельної ділянки. Якщо іншого майна, крім закладеної квартири, у клієнта немає, допоможе поручитель зі стабільним доходом.

Кредитні канікули

Вирішити тимчасові проблеми позичальника можна декількома способами. По-перше, наданням кредитних канікул, коли клієнт на час звільняється від виплати тіла кредиту. Щоправда, відсотки доведеться й далі погашати. У зворотному випадку банку доведеться класифікувати цей кредит, як більше ризиковий, через що під цю заборгованість потрібно буде зарезервувати додаткові кошти.

Термін кредитних канікул найчастіше не перевищує 6 місяців. "Відстрочити платежі на великий термін банки не можуть - ми ж не благодійні організації", - пояснює Сергій Щербина. У такій схемі треба враховувати, що пільговий період збільшить навантаження з платежів у майбутньому, після закінчення канікул.

Другий можливий варіант - переоформлення кредитного договору на більший термін, а виходить, перерахування суми щомісячних платежів вбік зменшення. При такому варіанті теж є нюанс. Дія кредитного договору повинна закінчитися раніше, ніж позичальник вийде на пенсію. "Збільшення терміну - один з варіантів рішення проблеми. Але не завжди це можливо, тому що часто терміни впираються в працездатний вік", - ділиться досвідом Павло Крапивін.

Жонглювання валютами

Третій варіант стосується тільки позик, виданих в іноземній валюті. Деякі банки вже готові перезаключати валютний кредит у гривневий. Така операція вигідна для позичальника тільки в одному випадку: якщо національна валюта продовжить дешевшати. У зворотному випадку змінювати валюту кредиту не має сенсу. Адже сума заборгованості буде перерахована за поточним курсом, а процентна ставка з кредиту тільки зросте в 1,5-2 рази. "Після переходу на гривню процентна ставка буде на рівні 24-25% річних. Але в кожному разі таке рішення приймається індивідуально з кожного клієнта", - розповіли в Першому Інвестиційному Банку. До того ж, клієнтові доведеться витратитися на переоформлення угоди в нотаріуса.

Переглядів: 1856 | Додав: 4grad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 27-07-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Де Ви поповнюєте свiй мобiльний телефон?
Всього відповідей: 608
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024