Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Понеділок, 28-10-2024, 02:16:45
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 28-10-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Листопад » 17 » Кома ціною в два мільйони: найдорожчі помилки в історії
05:14:12
Кома ціною в два мільйони: найдорожчі помилки в історії
Кожна людина робить помилки, але не за кожну доводиться так дорого платити. Деякі випадкові помилки можуть коштувати не один мільйон доларів.

Друкарська помилка, що коштувала Нью-Йорку більше мільйона доларів

Помилка бухгалтерії Міністерства освіти штату Нью-Йорк призвела до того, що сума, призначена на розвиток міського шкільного транспорту, збільшилася вдвічі. Виявилось, що в одному зі слів через неувагу бухгалтери з'явилася зайва буква, і бухгалтерська програма не змогла розпізнати його.

Ця помилка була виявлена в ході аудиторської перевірки в червні 2006 року, вона призвела до того, що на транспорт було витрачено 2,8 мільйонів доларів замість запланованих 1,4 мільйонів. Міській владі довелося відшкодувати різницю.

Найдорожча кома в історії

Серпень 2006 року, справа про "найдорожчу кому в історії Канади". Йдеться про конфлікт канадських компаній Rogers Communications Inc. та Aliant Inc. Суд зобов'язав найбільшого канадського провайдера послуг бездротової передачі даних Rogers Communications Inc. виплатити додаткові 2,13 мільйонів доларів Aliant Inc. після розірвання договору між ними.

У 2002 році між компаніями було укладено договір, який містив пункт про те, що він "набуває чинності в день підписання і залишається в силі протягом п'яти років з дня підписання, а потім може бути продовжений на п'ятирічні періоди, якщо тільки не буде розірваний будь-якою зі сторін, що подала про те письмове повідомлення не пізніше, ніж за рік до розірвання". Таким чином Rogers вважала, що до 2007 року договір є нерозривним, а в 2006 році стане ясно, чи буде він автоматично продовжений ще на п'ять років.

Проте в 2005 році Aliant надсилає повідомлення про розірвання договору. Каменем спотикання стала злощасна кома, через яку даний пункт угоди сторонами інтерпретувався (у англійському написанні) по-різному: представники Rogers стверджували, що умови відносяться тільки до додаткового терміну, а представники Aliant, ґрунтуючись на нормі пунктуації англійської мови, - як до додаткового, так і до основного.

Ухвала була винесена на користь компанії Aliant, яка отримала право розірвати контракт в 2006 році. Це дозволило їй значно підвищити плату за свої послуги (з 9,60 доларів за кожну використовувану вежу до 28,05 доларів), через що Rogers втратила більше двох мільйонів доларів - така вартість однієї коми.

Друкарська помилка підвищила суму виграшу з 1 000 доларів до 50 000 000 доларів

У липні 2007 року один із ділерських автоцентрів Розвелла, Нью-Мексико, випустив 50 тисяч квитків моментальної лотереї з головним призом в 1 000 доларів. Малося на увазі, що головний приз містить 1 квиток з 50 000. Але під час друку лотерейних квитків в друкарні Atlanta-based Force Events Direct Marketing Co. була допущена помилка. В результаті вийшло, що нібито 50 000 людей стали щасливими володарями призу в 1 000 доларів.

Чудово розуміючи, що виплатити суму в 50 мільйонів доларів нереально, та й ніби фірма і не зобов'язана, дилерський центр запропонував таким, що всім виграв обміняти "неправильно надруковані" лотерейні квитки на подарункові карти 5 доларів Wal-Mart, які обійшлися фірмі в 250 тисяч доларів. Після того, що трапилося, Force Events, щоб хоч якось заспокоїти незадоволених громадян, випустила лотерейні квитки з головним призом в 5 000 доларів, пізніше ще 20 серій лотерейних квитків з головним призом в 1 000 доларів.

Помилка чилійського трейдера вартістю 175 мільйонів доларів

У 1994 році через допущену під час Internet торгів трейдером Державної мідної компанії Чилі - Codelco помилки (коли замість того, щоб вигідно продати, він невигідно купив акції), компанія, а отже і вся країна втратила 175 мільйонів доларів. На той період ця суми дорівнювала 5% ВНП країни.

Випадкова помилка, що коштувала японському банку 340 мільйонів доларів

Через випадкову помилку трейдера Mizuho Securities (брокерський підрозділ другого за величиною в Японії банку Mizuho Financial Group Inc.) на початку грудня 2006 року акції рекрутингової фірми J-com Co. були продані за ціною 1 ієна замість 610 000 ієн.

Непорозуміння трапилося частково тому, що комп'ютерна система Токійської біржі не відреагувала на спроби скасувати помилкову пропозицію, яка обійшлася торговому дому в 40,5 мільярдів ієн (340 млн доларів) і стала прикладом, мабуть, однієї з найдорожчих друкарських помилок в світі.

Переглядів: 1803 | Додав: 4grad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 28-10-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Де Ви поповнюєте свiй мобiльний телефон?
Всього відповідей: 608
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024