Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Понеділок, 28-10-2024, 04:24:29
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 28-10-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 6 » Бізнес ідея: Таксі-мікроавтобус з салоном люкс для ділових людей
12:26:39
Бізнес ідея: Таксі-мікроавтобус з салоном люкс для ділових людей
Сучасна людська цивілізація великих міст стала заручником свого власного егоїзму в питаннях автотранспорту. Автомобільне достаток зіграло злий жарт з людьми. Чим більше вони набувають автомобілів для того, щоб стати транспортно незалежними, тим тягостнее стає їх залежність від часу - від часу переміщення у важких умовах міського трафіку.

Транспортні пробки вирівняли в статусі всіх автолюбителів, перетворивши їх у в'язнів вулиць. Незалежно від того, сидить чи автовласник за бубликом вистражданих жигулів чи престижної іномарки, або платить високу зарплату персонального водієві, час його переміщення з дому на роботу і назад планомірно фокусується навколо одного і того ж значення 1-1,5 години вранці і стільки ж увечері .

І це ніяк не залежить від марки, новизни і тюнінга чотириколісного скакуна. В автомобільних пробках, як виявилося, всі рівні. Незалежно від рівня життя і способів вирішення своїх проблем будь-якої такої автораб і трафікоузнік раз у раз із заздрістю згадує веселу юрбу пасажирів метро і відчуває тінь від потаємним думки: «А чи не лузер я?».

Саме для людей, які готові вкладати свої кошти для того, щоб швидко і комфортно переміщатися по місту, але розуміють, що поняття «швидко» не досяжно з об'єктивних причин зовнішнього середовища і готові акцентуватися на понятті «комфортно», настала пора надати послугу переміщення в таксі-салонах люкс.

Не потрібно думати, що за послугу з переміщення в такому таксі захочуть платити тільки володарі дуже тугих гаманців. Вам варто тільки уважно оцінити ваші життєві, матеріальні та душевні витрати на забезпечення вашого комфортного пересування по місту.

Ось спритно керуючи своїм авто, ви пробираєтеся крізь тісні колони гарчать і коптять небо монстрів. Ви сверхвнімательни, ваша свідомість напружене. Крім управління та дотримання правил дорожнього руху ви ще тоскно прислухаєтеся до шуму працюючих механізмів, оцінюючи, в скільки вам обійдеться неминучий ремонт і техогляд. Ви щомиті очікуєте, що вас підрізатимуть, притиснуть, подряпають, «поцілують» ззаду, підставлять спереду. Ви голосно і смачно материте застрягли перед вами «чайників», спинним мозком відчуваєте ще більш смачні і хитромудрі лайки ззаду. Ви раз у раз зриваєте свій гнів, посилений фарами і клаксонами автомобіля, на мигтять попереду пішоходів.

При вигляді автоінспектора ви пригадуєте всі мантри і заклинання, «подумки клацаєте хвостом», збираєте в кулак всю силу волі, щоб вселити йому, що на вас шапка-неведимка і він просто не бачить ваш автомобіль.

І це ще тільки страждання душевно-емоціанальние. А скільки матеріальних? Страховка, парковка, запчастини, бензин, масло, автокосметика, штрафи, побори, техогляди. А у деяких ще й виплати за кредитом.

Та навіть, якщо ви крутий, і вас транспортує водій у перламутровому джипі, ви тільки трохи відсторонюєтесь від усіх цих проблем, але вам все одно за них платити. І навіть, якщо вам дозволено проїхати за нульовою або зустрічній смузі, ви все одно заплатите пізніше за баню або пікнік з ментовським начальством.

Таким чином, за рівнем навантажень і стресу ваше переміщення до місця роботи і назад стає більш важким, ніж сама майбутня робота. Часто емоційні витрати на подорож до робочого місця можна порівняти з аналогічними витратами футболіста в кубковому матчі. Невипадково адже для того, щоб після прибуття в офіс «увійти в робочу колію» доводиться розслаблятися, медитувати, пограти в комп'ютерну гру, випити кави, поспілкуватися з секретаркою (вербально або тактильно).

Фактично, дорога на роботу - це додаткові 3-4 години роботи, даремні півставки.

Як ви проводите цей час? У мільйонний раз дивились на знайомі похмурі замурзані вулиці? Читаєте дебільну вуличну рекламу? Слухаєте по радіо заяложені шлягери і непристойні анекдоти від радіоведучих? Телефонуйте по черзі всім своїм співробітникам і з'ясовуєте їх ставлення до виробничих питань окремо, щоб потім обговорювати те ж саме на планерці? При цьому за ввічливими відповідями по каналах стільникового зв'язку ви відчуваєте, як по ще незвіданих додатковим нейтринних каналах вони вас подумки посилають в самі певні куточки всесвіту.

Як уникнути такої ситуації? Як виключити години, витрачені на дорогу, з робочого графіка і додати їх до свого особистого часу?

Замислимося, що з нами відбувається після того, як рано вранці ми «придушили» будильник. Туалет, зарядка, душ, умивання, гоління, макіяж, теленовини, сніданок, одягання, формування зовнішнього вигляду. І ось ви в костюмі і краватці з черговою усмішкою ще на годину взгромождаетесь в тісне крісло автомобіля. Що залишиться від вашого лиску, коли ви, нарешті, ввійдете у свій офіс? Чи не здається вам, що ви марно витратили не тільки не тільки час в дорозі, а ще й частина часу до виходу з дому.

А тепер подумайте, яке з наших ранкових занять ми не могли б виконати вже в дорозі, якщо буде надана така можливість. Якщо ви їдете не на передньому кріслі автомобіля, а в просторій кімнаті-купе, розміщеної в салоні або мікро-або міні-, або навіть повномасштабного автобуса. Там можна робити все, що завгодно, починаючи з остаточного зав'язування краватки, до гоління, душа, розминки на тренажері, і навіть відправлення природних потреб в портативному біотуалеті.

Можна переглянути новини на екрані широкоформатного телевізора, перевірити інтернет, можна отримати гарячий сніданок за комфортабельним столиком. Можна призначити в такому салоні зустріч з викладачем англійської мови. Пані можуть замовити наявність у салоні майстри манікюру чи візажиста. Природно оплата фахівців проводиться окремо. Напевно, обмежень з надання різного роду послуг у такому таксі-салоні майже не існує. Так вартість такої подорожі може становити пару десятків доларів, але ж і на кону стоїть зайва година вашого життя.

Створити такий бізнес не складе особливих труднощів. Безсумнівно, потрібен тільки стартовий капітал - від 10 до 40 тисяч доларів на кожен новий автобус-таксі. Але ж і окупатися вони будуть ані трохи не повільніше маршруток. Навіть при мінімальній оплаті 10-20 $ на годину за добу можна зібрати до 200 $ або 4000-5000 $ в місяць.

Звичайно, найбільше замовлень буде на ранкові години, але зате увечері час замовлень буде більш різноманітне, з причини того, що багато хто часто затримуються на роботі. Є ще переїзди в Москві та інших великих містах під час робочого дня з дільниці на дільницю, з офісу в офіс. А відрядження, яким потрібно відразу з літака або поїзда потрапити в яке-небудь установа і при цьому «апетитно» та привабливо виглядати?

Загалом, потрібно буде напрацювати клієнтуру, продумати рекламу і забезпечити систему оперативного замовлення. Але мета виправдовує засоби, адже мета як не можна благородна - повернути людям частину їхнього особистого життя.

Переглядів: 1695 | Додав: grad | Теги: Таксі, мікроавтобус | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 28-10-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Яким браузером ви користуєтеся?
Всього відповідей: 79
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024