Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Понеділок, 16-09-2024, 20:48:41
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 16-09-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Лютий » 24 » Корови помстились посмертно
23:20:29
Корови помстились посмертно
Вітчизняні молокозаводи вже відчули на собі наслідки стрімкого скорочення кількості корів в українських господарствах. Тепер прийшла черга рітейла. Торговельні мережі більше не можуть запропонувати споживачеві молоко в асортименті. Аналітики ж прогнозують неминуче зростання цін.

Українські аграрії давно б'ють на сполох. Поголів'я великої рогатої худоби зменшується вже не перший рік, а запропоновані урядом програми з порятунку корів доки існують лише в теорії. За останніх 10 років поголів'я корів зменшилось більш ніж в два рази - з 5840,8 до 2856,3 тис. голів. Відповідно, молока стало менше: 13362,2 тис. т в 1999 р. проти 11603,6 - в 2009 р.

В минулому році заводи продовжували повільно, але впевнено знижувати випуск молока. Так, Вінницький міськмолокозавод ("Західна молочна група", ТМ "Молочна батьківщина") скоротив виробництво цільномолочної продукції на 41,8% - до 18,992 тис. т. А також припинив виробництво сухого молока і вершкового масла. "Скорочення виробництва пов'язане зі зниженням обсягів постачань сировини", - зазначив представник компанії. Шаргородський маслозавод скоротив виробництво молока на 33,1% - до 11,555 тис. т. Молочна компанія "Галичина" (ТМ "Галичина", "Молочар") - на 3,2%, до 69,9 тис. т. "Люстдорф" ("На здоров'я", "Корівка", "Селянське") - на 0,77%, до 67,296 тис. т.

Зменшення випуску молока не могло не вплинути на рітейл. Торговельні мережі вже декілька місяців відчувають дефіцит пропозиції. Як зазначає співробітник комерційного департаменту мережі супермаркетів "ЕКО-маркет" Олександр Муркович, проблема з постачаннями цілісного молока в магазинах на сході і півдні України існує ще з середини грудня минулого року. "Постачання до деяких супермаркетів виконуються на 30%", - нарікає він. Виробники ж продукції присилають мережовикам листи наступного змісту: "У зв'язку з браком сировини очікуються перебої з постачаннями". "Кінцева дата, коли план постачань виконуватиметься в повному обсязі, не вказується", - зазначає Олександр Муркович.

Перебої існують і в "МЕТРО Кеш енд Керрі Україна". Як зазначає начальник відділу корпоративних комунікацій мережі Тетяна Бабенко, нерегулярність постачань молока і молочної продукції в оператора існує з листопада минулого року. Причина цього - дефіцит сировини, вважають в компанії. "Це спільна проблема для всього ринку. Ми проводимо постійну роботу з постачальниками, аби забезпечити регулярність постачань молочної продукції", - говорить Тетяна Бабенко.

Аналогічні проблеми і в "АТБ-маркет". Так, з третьої декади грудня 2009 р. експерти компанії відзначають наявність систематичних перебоїв в постачаннях молочної продукції. Фахівці також говорять про дефіцит сировини на ринку, що впливає на ціну товарів на полиці.

Мережа супермаркетів "Фуршет" також відчуває труднощі з постачаннями молока в необхідних мережі обсягах. "Перебої почалися з листопада минулого року", - говорить виконавчий директор ради директорів ЗАТ "Фуршет" Ігор Гарбарук.

"Зараз постачальники привозять лише йогурти і сири, а молока ми вже два місяці не бачили", - розповідає представник однієї з фірм-дистриб'юторів молочної продукції. Дефіцит молока вже спровокував зростання цін на нього. Деякі виробники всього за два місяці підвищили рівень цін з 5 до 9 грн. за літр продукту. Проте молоко з'явиться на полицях вже навесні. "Імовірно, починаючи з квітня-травня, коли стабілізується ринок", - прогнозує Ігор Гарбарук.

Переглядів: 1556 | Додав: grad | Теги: Корова, коровка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 16-09-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
1 grad • 23:21:04, 23-02-2010
Одного разу ось такий ось міський їхав через село. А тут корови додому йшли, або може ще куди, у своїх справах. Корова - вона, загалом, інтелектом не відрізняється, на правила дорожнього руху їй пофигу, а інстинкт їй підказує, що йти по асфальту зручніше, ніж по узбіччі. Корова, можливо навіть, вважає, що якщо вже їй Бог не дав стільки мізків, скільки людині, то от хай люди і думають, як вони будуть їх, корів, об'їжджати. От тільки на всіх у Господа нашого мізків не вистачило. Тому громадянин, замість того, щоб терпляче їхати позаду особливо задумливою корови, вирішив її підштовхнути бампером ззаду, надати потенційної ковбасі прискорення. Виявилося, якщо корову штовхнути ззаду, вона впадає в катарсис. Тому що навіть коли її доять, і то підходять збоку. А ззаду підходить тільки бик. Але бик-то, він геть, спереду йде. А ззаду тоді хто? Тому корові терміново стало необхідно подумати над тим, що відбувається. Думає корова, якщо хто не знає, сидячи. Стоячи вона не думає, стоячи вона їсть і робить все інше. Ті, хто жодного разу не бачив корову сидітиме, просто ніколи не ставили їй розумних запитань. З іншого боку, чого з коровою розмовляти. Так ось корова вирішила сісти і подумати.

Їй, напевно, було дуже зручно сідати, тим більше, що ззаду у неї було таке крісло. Капот прогнувся до мотора. Не дивно, в магазині стільки ковбаси, тому що корови - вони великі. Очманілий від подиву водій не знайшов нічого кращого, ніж натиснути на сигнал. Ну, громадяни ... Навіть мені, коли сигналять ззаду, зовсім неважко зробити стрибок з місця метра на три в сторону. А тут, коли тебе спантеличили, і ти тільки почав думати, може бути, взагалі в перший раз у житті, несподівано, позаду, прямо в отвір, протилежне роті, починають дудіти у всю потужність ... Тут, пардон, усрался можна. Корова, може і не знала третього закону Ньютона, але в цей момент вона його абсолютно точно відкрила у другий раз. Бо скочила вона з капота з абсолютно фантастичною швидкістю, надавши собі прискорення потужним поштовхом задніми копитами. Треба сказати, що всі любителі яловичини знають, що задні лапи коров'ячі - вони смачні, і там багато м'яса. Ну, м'ясо-це воно в магазині, а коли воно на живу корові, так це називається м'язи. Ця корова дистрофією не страждала, і м'язи на задніх ногах у неї були - хоч зараз у гастроном. Їй було так зручно штовхатися від капота, від бампера, від решітки радіатора і самого радіатора, і тому, що під ним ... Забіг корова здійснила феєричний, з-під копит летіли іскри, в коров'ячі очі можна було виглядати вшістьох, все б помістилися. Про машину говорити не буду, там третій закон наочно показав себе, хоч у школу експонатом став. А про громадянина ... він сидів і думав, хоча, звичайно, треба було починати куди раніше. Думав він про те, чи можна якось буде переконати страхову компанію в тому, що ось це все, що з ним сталося страховий випадок, і не отримає його страховий поліс, подорожуючи по надрах страхової компанії, стандартний жовтий стікер, на який хтось напише "читайте уважно опис випадку, автор казковий дятел"

avatar
Наше опитування
Де Ви поповнюєте свiй мобiльний телефон?
Всього відповідей: 608
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024