Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Субота, 18-05-2024, 06:03:34
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 18-05-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

Категорії розділу
Иностранная пресса [39]
clip [2]
ГМК [1]
посвященный горно-металлургическому комплексу присвячений гірничо-металургійному комплексу
Технології [16]
Світ [18]
Львов [2]
Дивитися фільм онлайн [48]
Смотреть фильм онлайн
blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Вересень » 5 » «Мабіла для бабусі й внучки», вибираємо телефон для людей похилого віку й дітей
00:00:10
«Мабіла для бабусі й внучки», вибираємо телефон для людей похилого віку й дітей
Сьогодні ми порівняємо кілька бюджетних телефонів, якими буде зручно користуватися людям у віці й дітям. Про те, що краще вибрати для зв'язку з рідними читайте далі.

Мобільний зв'язок в Україні проник в усі верстви населення. Зараз мобільний телефон можуть дозволити собі навіть школярі. І хоча статистика свідчить про те, що проникнення мобільного зв'язку в Україні становить майже 120%, тобто в кожного п'ятого є по два номери телефону, насправді, є певні групи людей, які дотепер не користуються мобільним зв'язком. Найчастіше, це люди похилого віку, які живуть у віддалених селах або невеликих містечках. Для залучення таких людей до використання мобільного зв'язку деякі оператори випустили спеціальні пропозиції («Екотел» від «МТС-Україна» й «Мобілич» від «Київстару»). Однак виробники не поспішають випускати спеціальних телефонів для людей з поганим слухом і зором, оскільки високих продажів вони мати не будуть, та й дорого їх не продаси. Тому й доводиться підшукувати телефон для своїх батьків або бабусь і дідусів у бюджетному сегменті, оскільки навіщо купувати телефон з безліччю функцій, які однаково використовуватися не будуть!? Те ж стосується й дітей, адже багато батьків подарують своїм чадам новенькі телефони на перше вересня. Але дорогі моделі дарувати нема потреби, адже однаково загублять або розіб'ють, так що на роль першого телефону для першокласника ідеально підходить саме максимально проста й недорога мАбіла. Сьогодні ми порівняємо кілька таких моделей, і розповімо про їх сильні й слабкі сторони.

Alcatel OT-E101

Це найбільш доступний мобільний телефон на українському ринку. Його середня ціна трохи перевищує поріг у дві сотні гривень (45 у.о.). Модель E101 оснащена кольоровим дисплеєм і 8-ми тональною поліфонією, навряд чи це буде оцінено людьми похилого віку, однак для дітей такий дріб'язок може стати приємним бонусом.

Корпус в Alcatel OT-E101 дуже компактний, при цьому цифрова клавіатура досить зручна, а от кнопки прийому/відбою дзвінка злиті з функціональними клавішами — це безумовний мінус для людей з великими пальцями або слабким зором.

Оптимальним було б використання мАбіли E101 як додаткового телефону, оскільки, її габарити занадто мініатюрні для долоні літньої людини, а от для дитини — якраз.

Alcatel OT-E259

Ця модель єдина розкладушка серед телефонів ціною до 300 гривень. Всього за 250 гривень Ви можете придбати телефон у розкладному формі-факторі, кольоровим дисплеєм і тривалим періодом роботи без підзарядки. Розкладушка E259 досить компактна, а, з огляду на можливість відповідати на дзвінки простим розкриттям корпуса, цей телефон можна сміливо рекомендувати навіть людям з обмеженими можливостями.

Alcatel OT-E265

Ця модель практично у всьому повторює Alcatel OT-E259. Єдина відмінність між ними — це тип корпуса. Так E265 є слайдером, у якого під верхньою частиною сховано цифрову клавіатуру. Можливість відповідати на дзвінки розкриттям корпуса дозволить навіть людям, які зовсім не бачать, бути завжди на зв'язку.

Коштує E265 всього 280 гривень, що для форм-фактора слайдера дуже й дуже мало. Кнопки в цієї моделі досить великі, робота з ним не завдасть турбот і проблем. Дітям дуже сподобається розсувний корпус, тому якщо ви хочете порадувати своє чадо, то ця модель може стати ідеальним подарунком.

LG KG276

KG276 — найбільш доступна мАбіла в продуктовій лінійці LG. Однак, не дивлячись на це, вона оснащена досить великим дисплеєм з роздільною здатністю 128х128 пікселів і передачею кольору в 65 тис. кольорів. 16-тональна поліфонія буде радувати слух мелодійними дзвінками, а от малий час роботи від однієї зарядки відверто розчарував. Серед представлених моделей, в KG276 найменший час роботи в режимі розмови. Провиною всьому високі характеристики дисплея, що сильно витрачає заряд батареї в активному режимі. Зате от у режимі очікування бюджетник від LG зможе протриматися понад два тижні — відмінний результат!

Корпус у цього телефону досить міцний і надійний, не підвела й клавіатура, вона дуже зручна.

Motorola C123

Модель із індексом 123 від Motorola є телефоном, що у руках дитини ще 5 років тому міг би викликати заздрість в однолітків, зараз же, за такий пристрій її просто засміють. Адже монохромні дисплеї зараз більш використовують в побутовій техніці, ніж у портативній електроніці. Однак у цьому є й незаперечний плюс — такий дисплей відмінно проглядається навіть на дуже яскравому сонці, коли недорогі кольорові дисплеї стають абсолютно «сліпими».

Крім того, монохромний дисплей істотно заощаджує заряд батареї. У моделі найбільш тривалий термін роботи в режимі розмови -11 годин, досить істотний показник. Рельєфна й добре розділена клавіатура відмінно підійде тим, хто погано бачить, або кому проблематично потрапити на потрібну кнопку.
$IMAGE6
$Nokia 1208

1208 — одна з найпростіших моделей Nokia цього року. Строкаті кольори корпусів, кольоровий дисплей і можливість встановлювати мр3-мелодії на дзвінок по достоїнству буде оцінено першокласниками. А от для старих ця моделька не дуже підійде через можливі складності з навігаційною кнопкою. Час роботи Nokia 1208 від однієї зарядки складе до тижня, якщо не часто дзвонити, а от якщо цей телефон потрапить у руки дітям, то вони посадять батарею за 2-3 дня.

Nokia 1200

Не варто цей телефон навіть пропонувати дітям, вони не сприймуть цей телефон тільки через один параметр — монохромний дисплей. В іншому ж, це непоганий телефон для людей похилого віку. Гучна мелодія дзвінка й потужний вібровиклик не дадуть пропустити дзвінок, тривала робота без підзарядки дозволить підзаряджати його раз в 5-7 днів, а то й рідше. Крім голосового зв'язку й SMS, Nokia 1200 порадує свого власника вбудованим ліхтариком — щоб не говорили скептики, як показує практика, це дуже корисна функція.

Samsung C140

Єдиний зі всіх представлених бюджетників, оснащений UFB-матрицею дисплея, а це означає, що дисплей залишається цілком читабельним на сонці й відмінно передає всі кольори й відтінки. Крім усього іншого, C140 оснащений вбудованим GPRS-модемом й Інтернет-браузером, що дасть можливість виходу в Інтернет безпосередньо з телефону. Навряд чи ця функція буде популярна у дітей або в людей у віці, однак комусь вона може згодитися. Цей телефон більше підійде школярам, які бажають похвалитися перед однокласниками «модною трубою», ніж пенсіонерам, яким зайва функціональність може перешкодити швидко освоїти мобільний зв'язок.
Sony Ericsson J120i

Не дивлячись на малий дисплей, у цього апарата досить великий шрифт і дуже зручна клавіатура. Крім цього, він оснащений вбудованим FM-приймачем. У комплекті поставки Ви знайдете стереогарнітуру, за допомогою якої й можна буде насолоджуватися улюбленою радіохвилею. Функція гучного зв'язку дозволить використовувати цю мАбілу як компактний радіоприймач — не істотний плюс, але діти її оцінять належним чином, головне, щоб вони не робили цього на уроках.

Щоб максимально полегшити користування мобільним телефоном людям похилого віку, або ж людям з різними фізичними проблемами, рекомендуємо ознайомитися з наступними порадами:


Поради щодо підбору телефону для людей похилого віку

* Найчастіше, таким людям складно швидко знайти необхідну кнопку й відповісти на вхідний дзвінок. Тому рекомендуємо наступне — найкраще для них купувати мАбілу в корпусі розкладушка або слайдер, таким чином, їм легко буде відповісти на вхідний виклик, просто розкривши телефон. Не варто також забувати й про розмір кнопок, адже чим менший розмір клавіш і чим тісніше вони розташовані, тим складніше буде з ними працювати. Не стоит также забывать и о размере кнопок, ведь чем меньший размер клавиш и чем скученнее они находятся, тем сложнее будет с ними работать.
* Важливим фактором є розмір дисплея й шрифтів. Тому, якщо в того, кому призначений телефон, є проблеми із зором, то купуйте лише ті моделі, у яких використовуються великі шрифти.
* Не менш важливий і розмір телефону, у цьому випадку, чим більше — тим краще.
* Телефон для людей у віці повинен мати досить гучний дзвінок і достатню для кожного конкретного випадку гучність динаміка.
* Якщо ваші батьки (бабусі, дідусі) живуть у невеликих населених пунктах, то найчастіше, там є проблеми з рівнем покриття. Тому рекомендуємо брати телефони з високим рівнем потужності сигналу. На жаль, є тільки один спосіб перевірити цей параметр — практичний, іншими словами — якщо ловить мережу, значить добре, якщо немає — погано. До речі, як би не запевняли вас скептики, що зараз всі телефони мають більш-менш однаковий рівень прийому, все-таки це не зовсім правда. Оскільки різні телефони, навіть в одного виробника, можуть демонструвати різний рівень прийому в тому ж місці.
* Телефон для людей похилого віку повинен бути якомога простішим, ніяких технічних або дизайнерських надлишків. У противному випадку їм складно буде користуватися апаратом.
* Купуючи телефон, перш за все поцікавтеся, чи підтримує обрана Вами модель функцію «швидкого набору» — виклику номера по тривалому натисканню однієї кнопки. Адже, якщо ця функція буде присутня у телефоні, то досить буде всього один раз призначити клавішам потрібні номери й тоді, вашим рідним не доведеться щоразу набирати номер, або ж відшукувати його в записній книзі. Досить буде натиснути та втримати необхідну клавішу, і номер почне автоматично набиратися.

До речі, настійно рекомендуємо внести до «Швидкого набору» номери екстрених служб.

Категорія: Технології | Переглядів: 2092 | Додав: 4grad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 18-05-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Де Ви поповнюєте свiй мобiльний телефон?
Всього відповідей: 608
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024