Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Субота, 04-05-2024, 18:21:23
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 04-05-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

Категорії розділу
Иностранная пресса [39]
clip [2]
ГМК [1]
посвященный горно-металлургическому комплексу присвячений гірничо-металургійному комплексу
Технології [16]
Світ [18]
Львов [2]
Дивитися фільм онлайн [48]
Смотреть фильм онлайн
blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Березень » 9 » Новий Cellphone Блоки 10000 Phone Sex лініях
06:43:14
Новий Cellphone Блоки 10000 Phone Sex лініях
ИЕРУСАЛИМ Схоже установки для штампа рядки: Що ви отримуєте, коли ви хрест ультраортодоксальних рабин з мобільного телефону?

Але "кошерні телефон" є реальною і її розробники серйозно пошуках за релігійні анклаву Ізраїлю. Деякі арабські компанії навіть поцікавився телефону головна особливість: збереження у секс-ліній та інших мирських спокус.

"Там інтерес там в консервативної телефон", сказав Abrasha Burstyn, головного виконавчого посадової особи у зв'язку МИРС ТОВ, ізраїльської дочірньої Инк Motorola і піонер кошерні мобільний, що дебютував у минулому році.

Телефони - перевозять друк схвалення Ізраїлю рабинський влади - були одним з найбільш успішних злиттів технології та вікові традиції в ультра-православних громад, які найбільш широко визнаних чоловічі чорні шати грунтується на плаття 19-го століття європейські євреї.

Кошерні телефон роздягнули до своєї первісної функції: Здійснення та отримання дзвінків. Там немає тексту повідомлення, немає доступу в Інтернет, немає відео-варіант, без камери. Більше 10000 телефонних номерів для сексу, служби знайомств і інші пропозиції блокуються. Команда рабинський Контролери гарантує список постійно оновлюється.

Це ті ж рабини, які розповіли послідовників презирство до телебаченню та радіо. Але мобільні телефони вважаються занадто важливе значення для одного із самих тек-дружніх держав. Ультраортодоксальних становлять близько 14 відсотків з Ізраїлю до 7 мільйонів чоловік.

Тепер МИРС думає більше. В даний час ведуться переговори представити кошерні телефон для єврейських громад у Сполучених Штатах Америки та інших країн, можливо, пізніше в цьому році. Ізраїльські араби - близько 20 відсотків населення - також взяли повідомлення про телефони в якості можливого варіанту для тих, хто намагається захистити консервативних ісламських почуттів.

У деяких арабських провайдерів мобільного телефону див. у цьому ж привабливість. Вони запросили інформацію від МИРС через посланців з Йорданії, яка має мирний договір з Ізраїлем, заявив Burstyn, який відмовився надати більш докладну інформацію про контакти.

"Це був унікальний продукт для унікального бренду замовника", сказав він. "Але ми бачимо, деякі потенційні за цю нішу ринку."

Кошерні телефон Приміром попиту провідних шлях для поставок.

В кінці 2004 року спеціальний рабинський Група була створена для вивчення можливостей усунути необхідність для стільникових телефонів і ультраортодоксальних коди. Спільнота роздерлась.

Деякі бачили, як телефони, не загрожують зручності. Інші вважали, що складні "третього покоління" телефонів запропонували нездоровим свободу: можливість завантажувати порнографію або дозволяти молоді зробити таємний контакт з протилежною статтю, - які дуже обмежені в ультраортодоксальних суспільства. Консервативний журнал сім'ї закликали багатозадачність нових телефонів "цукерки магазин за зло імпульсу".

Рабини 'рішення - знайти мобільний телефон, що єдиний телефон.

"Вони бачили майбутнє і були налякані", сказав один з ізраїльських найбільш відомих адвокатів, Weinroth Якова, що було задано питання з боку рабинів звернутися до Ізраїля чотирьох основних стільникових компаній з ідеєю порівнянні вниз телефону. "У 10 років ми, можливо, рекламних найближчі по телефону. Може бути, гральний бізнес, знайомства.

"Громада хоче тримати мобільні телефони, але не допустити, щоб цей світ комерційних ввести їх громад з їх допомогою" Weinroth сказав.

МИРС - Ізраїль маленький мобільний телефон з точки зору частки ринку - був першим, хто приймає цей виклик. Але замість того, щоб просто блокує неприєднання виклику служби, нові телефони були спеціально обладнані з обладнанням для запобігання оновленні чи обмін фішки з іншими телефонів.

До літа, більш 20000 кошерні телефонів було продано. Але це було тільки закріпитися на ринку, за оцінками, щонайменше 180000 користувачів мобільних телефонів між Ізраїлем майже 1 мільйон ортодоксів.

"Якщо ви думаєте про це, [ультраортодоксальних] релігійні громади не будуть фільми та інші речі. У ці дні, типу телефону нести це частина того, хто ви", заявив Шалом. "Деякі рабини не сподобається, але це реальність".

Категорія: Технології | Переглядів: 2536 | Додав: 4grad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 04-05-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Сайту потрібен форум?
Всього відповідей: 37
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024