Саїйт рекламно – інформаційних оголошень Понеділок, 28-10-2024, 04:29:12
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
Меню сайту
Google
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
ОПТ - 28-10-2024,
MA-TEKS

ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ 2018 ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

represents the channel

Представляет канал

Repräsentiert die Kanal

blogspot
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Листопад » 26 » Як не помилитись при виборі СТО?
14:46:17
Як не помилитись при виборі СТО?
Щодня в інтернеті з'являються статті про якість роботи різних автосервісів, безліч суперечок і дискусій, де краще ремонтувати свій автомобіль і як обрати потрібну СТО.

Цінних порад, як правило, ніхто не дає. Одні лають офіційні автосервіси, за дорожнечу, обман менеджерів, неякісну роботу майстрів. Інші хвалять і стверджують, що ніколи проблем із офіціалами не виникало. Деякі говорять, що гаражні майстерні ні чим не гірші за фірмові станції техобслуговування, тільки потрібно знати хорошого майстра, однак, не важко помітити, людей охочих ремонтуватися у гаражах стає помітно менше.

І останній варіант, це автомобілісти, що радять обирати профільні неофіційні автосервіси, що спеціалізуються на ремонтах певної марки автомобіля, або на якомусь певному виді робіт з ремонту автомобілів, впевнено вважаючи, що на таких сервісах працюють вузькопрофільні фахівці, які вже точно якісно відремонтують автомобіль.

Часом, навіть при відгуках про один автосервіс думки розділяються п'ятдесят на п'ятдесят, думку перших "більше туди не ногою!", інші спростовують "тепер тільки туди!". Виходить, що тільки на власному досвіді можна визначити хороший автосервіс, змінивши кілька автомобілів і не один десяток СТО?

Добре, якщо такий досвід вже є і повторювати його не доведеться, ви вже давно обрали улюблену марку автомобіля і кілька хороших, не дуже дорогих автосервісів, але що робити новачкові, адже поганий досвід отримувати нікому не хочеться. А наведені вище поради можуть тільки сильніше загнати в глухий кут людину, яка ще недавно довго і ретельно обирала марку автомобіля, блукаючи по різних автофорумах, читала відгуки, порівнювала характеристики і тест-драйви ... і тут нова проблема.

З вибором автомобіля ситуація дещо зрозуміліша, хоча б тому, що є більш-менш чітко прописані правила або, якщо хочете поради, які допоможуть визначитися з покупкою. Варто набрати в пошуковику "поради щодо вибору авто", як з'явиться не один десяток сайтів, де ви знайдете не мало корисних статей, після прочитання яких буде набагато легше обрати автомобіль.

Що ж стосується СТО, тут все набагато заплутаніше. Статті іноді просто смішні, наприклад, "для початку, потрібно, щоб автомобіль заганяли в бокс або на естакаду механіком станції техобслуговування, так само як і виганяли назад", потім, "обов'язковим етапом є складання кошторису, згідно з яким і будуть проводитися подальші ремонтні роботи" і т.д., ось так на думку одного із сайтів можна визначити рівень автосервісу! З такими питаннями, як тверезий механік або наявність естакади, я думаю, визначиться і новачок, а забирати чеки нас вже давно навчили супермаркети після невдалої покупки ікри або м'яса. Ну, що ж, оскільки ми почали з питань, що обговорюються в інтернеті, давайте тоді і відповіді спробуємо знайти саме там.

Для початку можна скористатися запитом "каталог СТО", на багатьох автосайтах присутній подібний каталог, де СТО розбиті по містам і маркам автомобілів, які вони обслуговують. Чому б не пройтись по цих каталогах? Відібрати кілька потрібних автосервісів, подивитися рейтинг, почитати відгуки про них, врешті-решт, відвідати їх сайти. Відвідування офіційного сайту автосервісу, на перший погляд, здасться марним заняттям, але це не так. На цих сайтах можна знайти багато корисної інформації, наприклад, фірмовий автосервіс чи ні, досвід роботи на ринку, вид і якість обладнання, пропоновані види робіт, ціни, інформацію про співробітників і т.ін.

Подивитись повідомлення та відгуки на форумі, також можна скористатися зворотнім зв'язком і поставити запитання, що вас цікавлять, дочекатися відповіді, тим самим можна порівняти який з обраних автосервісів виявляє більший інтерес до потенційних клієнтів.

Зробити це потрібно заздалегідь, не чекаючи поломку свого автомобіля. Не так давно з'явилися онлайн сервіси де можна "записатися на СТО", багато станції техобслуговування пропонують подібну послугу - вказавши марку автомобіля, причину звернення та зручний для вас час, ви отримаєте якісну відповідь.

Існують сайти, які представляючи послугу "запис на СТО" онлайн, об'єднують велику кількість автосервісів, які хочуть отримувати подібні заявки по інтернету. Тут ви можете відправити запит по декільком обраним станціям свого регіону і отримати відповідь онлайн, або за телефоном, на який вам передзвонять із автосервісів, котрі отримали заявку на ремонт.

Погодьтеся, це зручно, не треба витрачати багато часу на дзвінки, пояснення причини, часом не одному майстру, простої в черзі і т.д. В онлайн заявці все це буде вами зазначено, вас будуть чекати на станції у зручний, знову ж таки для вас, час, якщо потрібно з потрібними запчастинами, надавши фахівця, який вже знає причину звернення, марку і модель автомобіля, а так само, ви можете не напружуючись порівняти ціни автосервісів і зробити вибір, розставляючи більш важливі, для вас пріоритети. Використовуйте інтернет на повну!

Сподіваємося, вам допоможе ця стаття уникнути багатьох проблем пов'язаних із ремонтом автомобіля. Залишається тільки побажати вам успіху на дорогах і трохи менше поломок!

Переглядів: 1605 | Додав: grad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Водохреща 2019

Вы смотрели я смотрю тоже?: Кобзон умер: как Украина запомнила "звезду-авторит...

дискуссия успокаивает и вдохновляет надежду на то, что мир не так уж плох КРУГОСВЕТКА

4G, 4,5G в Украине шок И когда это будет

Випускний на площі під дощем шкільний випуск 2018

Червоноград Випускний 2018

Повне відео - Випускний 2018 у Червонограді.

2018 ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

КИЕВ ВСТРЕЧА ДЖОН И ЕВА КРУГОСВЕТКА

Выпускной и последний звонок

Випускний і останній дзвоник

Монетизация

Коллаборация, или сотрудничество

Я в шоке от клубники в 2018 году на рынке - снег в Карпатах какие цены в Украине Клубника соль мука сахар гречка Город Львов Ровно Луцк Ковель

Купить носки оптом от производителя 1opto.com.ua

панчішно-шкарпеткова фабрика eve1in.com

купить шкарпетки оптом

Носки Оптом 28-10-2024 eve1in.com Перейти на сайт Мы онлайн, задавайте вопросы!

Шоки, какие дороги в Украине


Google

Custom Search


Купить носки оптом от производителя

optom socks wholesale noski-optom noskioptom duna opt kamis shop

купить шкарпетки оптом

Welcome! Lviv  Львов. промо Tylko we Lwowie  Утром я еду во Львов. 01  Дороги Украины до Львова. 02  Монастырь и церковь Святого Онуфрия Львова. 03  улицы Богдана Хмельницкого Львова и увидели. 04 Выходной день для перевозки во Львове. 05  это Украина 2018. 06  Мэр Львова в поддержку Сенцова. 07 

Автобус, лимузин, дороги, Карпаты, Украина, Bus, limousine, road, Carpathian Mountains, Ukraine,

Город полностью затоплен затопило после ливня the city flooded the flood місто затопило потоп Вулиці затопило наводнение ВЕСЬ ГОРОД ЗАТОПИЛО ВОДОЙ! SHTORMAGEDDON ШТОРМАГЕДДОН

  главаря "ДНР" жизнь и смерть Захарченко

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html УБИТ Захарченко

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...

Вы смотрели я смотрю тоже?: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть гла...: УБИТ Захарченко : главаря "ДНР" жизнь и смерть главаря Весь путь главаря террористов "ДНР" Захарченка Александр Захар...

http://1opto.blogspot.com/2018/09/blog-post.html

Водохреща 2019

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

погода в Украине осенью Лето продлится до ноября

avatar
Наше опитування
Сайту потрібен форум?
Всього відповідей: 37
Пошук
eve1in.com Саїйт
купити шкарпетки червоноград
оптом от производителя
панчішна фабрика каталог
шкарпетки львів
чоловічі шкарпетки
виробництво шкарпеток червоноград
шкарпетки купити
netstore.com.ua
уплотнитель для деревянных дверей deventer клей для дерева раколл уплотнитель для деревянных окон deventer
blogspot
Copyright MyCorp © 2024